Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ellixsir ya arkadaslar bazı cevaplara baktmda bence konu açan arkadası yanlıs anladnz. Cınsellıge meraklı oldugu ıcın acmamıs. Sadece kafasndakı soru ? Isarejtlerne cevap bulablmek ıcın acmıs. Saygı duyalım.

Son düzenleme:
Belki yakınının tanıdığı olduğu için çekiniyordur...
Hemen kötü düşünmemek lazım...

aynı yatakta yatmaya çekinmiyor ama hareketleri gerçekten şüphe uyandırıcı. valla evlenmeyi düşünüyorsan gözlemlemeye devam et derim burada çok konu var sırf bu yüzden boşanan çok kadın var

1-arkadaşın bu konuyu açması canının bişeyler istemesi anlamına gelmez

2- canı bişeylerde isteyebilir ayrıca bu kimseyi ilgilendirmez

3-bencede erkek arkadaşının dokunmaması hiç normal değil

senin tepkini kestiremiyordur, durumdan faydalandı gibi görünmek ve seni kaybetmek istemiyordur, bence iyi birşey bu, ona ne istediğin konusunda sinyaller verebilirsin.

aynı yatakta yatmaya çekinmiyor ama hareketleri gerçekten şüphe uyandırıcı. valla evlenmeyi düşünüyorsan gözlemlemeye devam et derim burada çok konu var sırf bu yüzden boşanan çok kadın var

yani...aynı yataka uyuyup bakın geceyi birlikte geçrdik msjı veriyodur çevredekilere
dedikleri gibi evlenmeyi düşünen,muhafazakar,aşık v.s.. bi erkek aynı odada yatmaz,yan odaya geçerdi
valla ben aşık olduğum adamla aynı yatakta uyucam.beni öpmeyecek! teppiği bastığım gibi hopp aşağı

bence bu erkekte bi problem var:82:

Bence tek ihtimal var
Oda benim gibi öpüsunce hamile kanlindigini saniyordur :)))
Orta okul 3 sinifta iken arkadasimin erkek arkadasi vardi el ele tutusurki kizardim :)
birde tembih ediyordum sakin opusme hamile kalirsin diye hahaahhha
simdi herkezin cinsel bilgileri cok ama bizim yoktu :)))

Merhaba.

Konulara yorum yaparken lütfen seviyeli kelimeler seçelim..Konuları kişiselleştirmeden,konu sahibini yargılamadan,işi sohbete dökmeden ve en önemlisi konu içeriğini asıl amacından çıkarmadan paylaşımlar yapalım..
Bütün bunları yapamıyorsak,konuya yorum bırakmak yerine okumayı tercih edebiliriz.

Kadınlar Kulübü

şimdi diğer yorumları okudum da konu gereksiz yerlere gitmiş yine de bence tek sebebi seni korkutup kaçırmak istememesi

bu konuya cvbı bence herkes eşine sevgilisine sorsun çünkü bir erkeğin bakış açısıyla bakmak lazım biz bayanlar anlayamayabiliriz bir erkeğin düşüncesini.
sevgililer veya eşler arasında elbet konu sahibinin erkek arkadaşının düşüncesinde olan biri vardır.
akşam eşime sorayım bende bakalım ne dicek?

aaa super fikir!!!

kizlar bu arada ben yokken beni savundugunuz ve gercekten hic hos kelimeler kullanmamis olan o bayana tepkinizi gosterdiginiz icin cok tesekkur ederim! sanirim konuyu bastan sona diger yorumlarla birlikte okumadi ve onyargili yaklasti.

adminin uyardigi gibi, konudan sapmazsak ben de cok memnun olucam, kendimi savunmaya calismaktan derdimi unuttum

Bence cok önemli bir noktayi gözden kaciyoruz ki oda erkek arkadasinin sana ayni odada kalmak zorunda oldugunuz gercegini nasil acikladigidir.Bunu nasil karsiladi,sana nasil anlatmaya calisti,onun icin normal bir durummuydu,sorunu cözme girisimlerinde bulundumu (örnegin bir arkadasinin evindede kalabilirdi veya hic bilemedi baska otelde oda bulabilirdi kendine).Hani hic biri olmadi,endiselerini gidermek icin neden kendisi yerde uyumadi?Bu sorular benim erkek arkadasinin iyi niyetinden süphelenmeme yol aciyor acikcasi:26:

Son düzenleme:
en iyisi al karşına konuş cnm yaa en doğrusunu kendisi söyleyecek biz ne dersek diyelim boş. ben eşime sorsam güler açıkcası sorarım yinede ama diyeceği şey belli :)))

sen konuş böyle olunca farklı şeyler düşünmeye başladım de. yani benden hoşlanmıyormusun, ne bilim de o durumda hani bir öpücük felan de. bir sorunmu var de. çokmu iticiyim de. yani biryerlerden gir konuya.

eğer sevgisini gösteriyosa, değer veriyosa, ilgileniyosa bu olayın altında bişey arama derim. bazı erkekler muhafazakar oluyolar
ama hiç biri yoksa durum farklı

Bencede al karşına konuş.. Bi sorun olup olmadığını sor. Bu konuyu 18 20 yaşındaki biri açsa düşüncem farklı olurdu ama siz belli yaşa gelmiş insanlarsanız. Tabi ki üstüne atlasın ileriye gitsin demiyoruz ama aynı yatakta uyuyorsun ve birbirini seven 2 insan sabah uyandığında bi sarılır günaydın der öper. Bazı arkadaşlar olaya ne güzel felan demiş ama ben öyle düşünmüyorum birbirini seven 2 insan varsa eğer sevgi gösterileride olur içinden gelir çünkü.
Belki buradaki diğer arkadaşlar gibi düşünüyordur oda muhafazakar yaklaşıyordur belkide bi sorun vardır. Kimseye değil kendisine sor bence uygun bir dille..

bence yengesinin arkadaşı olduğunuz için temkinli davranıyor hiç sanmıyorum arzulamadığınıciddi düşünüyormuş sorunu olan insan bunu söyler ve tedavi olur 31 yaşında çünkü bence zamana bırakın:26:

bi muddet daha bekleyim. hala ayni devam ediyosa, merak ettigim bisi var, neden bana karsi mesafeli davraniyosun deyim. sen boyle davrandikca ben, senin beni yeterince sevmedigin ya da bu iliskiye yeterince kendini veremedigini dusunmeye basliyorum, beni onyargilarimdan kurtarmak icin lutfen sen aklindakini bana soyle deyim.

ne dersiniz kizlar, bunu yanlis anlamaz di mi?

hos, bi cinsel problemi varsa bunu bana soylemeyecegi icin, cok da beni aydinlatici bi konusma olmayacak muhtemelen, her sey zamani geldikce olacak vs vs diye beni basindan savma ihtimali de hayli yuksek...

Bence de bu konuşmadan birşey çıkmayacak. Seni aşkım olur mu öyle şey bir sorun yok seni seviyorum tarz konuşmayla atlatabilir başka bir çözüm bulmak lazım

bi arkadas daha once ayni ortamda bulunup bulunulmamasindan bahsetmis de aklima geldi
siz simdi arkadasinizin dugunune beraber gittiniz.ve dugun sahibi size otelde tek oda ayarladi.
size sormadilar mi beraber kalsaniz sorun olur mu?diye
yada erkek arkadasin sormadi mi?sakincasi var mi ? diye
en azindan bu sekilde de anlayabilirsin neden boyle oldugunu
belki sizin onunla mecburiyetten ayni odada kaldiginizi ve hemen bundan yararlandigini dusunmenize firsat vermemek icin yakin davranmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…