Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Miskanın derdinin öpüşüp koklaşmak olduğunu düşünenleri anlamıyorum konuyu nasıl okuyorlar:26:
Benim bu konudan anladığım tek şey miska (evet öpüşüyorlar ama) sevgilisiyle arkadaş olsalar şu anki durumdan pek bir farkı olmayacağını düşünüyor bence:26: öpüşen arkadaşlar :97: Ne bileyim ben miskanın bu ilişkide kendini özel hissetmediğini kendisine temas etmeyen bir sevgilisi olduğu için bundan rahatsız olduğunu düşünüyorum.
Benim erkek arkadaşım gelmişti 2 gündür onun yanındaydım bu sabah kahvaltı yaptık beraber ders çalıştık falan sonra ben erkek arkadaşımın elini tuttum ve 'ben bir kaç saattir elini hiç tutmamışım galiba çok eksik hissettim bir anda' dedim ve bana gülümseyip başını salladı 'tutmadın 1 2 saattir' dedi. Sonra da uzun süre elimi hiç bırakmadı. Anlatmak istediğim şu ben de erkek arkadaşımla ileri gideyim derdinde değilim.. 2 sene oldu ama çok fazla görüşemedik biz sevgilimle.. Ama ne zaman görüşsek hep el eleyiz. Hep ona dokunmak istiyorum. Elini tutmazsam ayağımı ayağına değdiriyorum.
Miskanın derdi de bu bence sevgilisinin ona 'istem dışı bir şekilde' diğer kadınlardan farklı davranmasını istiyor. Diğerlerinden farklı olduğunu bilmek istiyor bence..

Hangi kadın erkek arkadaşının gözlerinin içine bakarken 'içinin gittiğini' o bakışlarda görmeyi istemez ki? İlla ki dokunması değil yani sorun...

eğer iktidarsızlık,performans düşüklüğü ya da ufaklığın fazlaca ufak olması gibi bir sorun yoksa ortada.bu kişi gerçekten kendini yetiştirmiş,kişiliği oturmuş,zaaflarına yenik düşmeyen birisi.
şöyle düşünüyorum: bir ilişkiye başlayacaksın falancayla ilk zamanlarda beraber oluyorsun onunla e ne oluyor sonunda olmuyor ayrılıyorsun.sonra aa geçen gece biriyle tanıştın ha onunla da o gece yattın o da sabah topuklayıp kaçtı.e hadi neyse.sonra tatile çıktın orada da bir yakışıklı seni etkiledi bir haftada onunla yiyiştin sonra mesafe falan derken ayrıldın.e o kişi ne hale döner ya,hastalık mı kapmaz,hamile mi kalmaz,ruhu mu hastalanmaz?

bu şekilde olmamalı bence ilişkiler önce bir flört aşaması birbirini iyice tanıma,sonra yavaş yavaş sevgili moduna geçme el ele tutuşma öpüşme falan.iyice güven oluştuktan sonra ilişki de birşeyler vaadediyorsa cinsellik devreye girmeli.aksi hali çok çirkin çünkü.bu kişi de eğer böyle düşünüyor da kendini engelliyorsa bir süreliğine o zaman bence zamane erkeklerine hiç benzemeyen asil ve karakterli biri.ha onla yaşanır mı?evet bir ömür boyu güven ve huzur içinde yaşanır.

belki adam seni yeterince cekici bulmuyordur, buda bir neden olabilir..

bu ne miskacım ya taş olsa çatlar herşeyin farkında senin bu adam ya niyeti seni çıldırtmak yada henüz problemine bi çözüm bulamadı tehlikeli sular nedemek yaa benim bi sorunum yok kendimi zor tutuyorum mu bide üstüne atlamasın miskecım nasıl kurtarıcaz seni
bencede artık bi son ver düşünmeye biraz akışına bırak belkide onu zorladıgını düşünüyodur iyice çekiyodur kendini sende biraz arkadasca takıl öperken bi kendini cek bakalım onun hoşuna gidecekmi bide bu yolu dene belki rollerin değişmesi gerekiyodur nebiliyim belki farkına vardı düşüncelerinin ve böle düşündüğün için aklınca seni cezalandırıyo sen bıraksan belki kendi gelir sana hem sende biraz kendini dinlemiş olursun daha sağlıklı bi karar verirsin nedersin bilmem ama bide böle denemeye çalış

yorumunuz icin tesekkur ederim.

birincisi, ben ne kendimin, ne sevgilimin ne de baska bir insanin kimligini ifsa etmiyorum, yani bu konu Turkiye`de yasayan milyonlarca kadin ve erkek icinde kimin basina gelmis kimse bilmiyor. Bu da onun karakterine ya da ozel hayatina saldiri/saygisizlik sayilmaz bence cunku onu kisesel olarak rencide edecek bir sey yok ortada, kim oldugu bilinmiyor cunku, bu konuda hassasiyet gosterecegimi tahmin etmeniz gerekirdi, yazdiklarimi okuduysaniz ve az cok nasil bir insan oldugumu anladiysaniz.

ikincisi, iliskin daha cok yeni, bu kadarlik iliskide zaten bu kadari olur, sen ne istiyorsun tarzi yorumlari ozur dileyerek kabul etmiyorum. Siz iliskilerinizde sekizinci ayda ileri gidiyosaniz, ben de mi sekizinci ayda ileri gitmek zorundayim? Iliskimi hayatimin neresinde konumlandirdigim ve neyi dogru/zamaninda buldugum beni ilgilendirir, zaten konu icinde de defalarca dile getirdim, kimseye dusuncem dogru mu, ben ahlakli miyim sizce diye sormadim, sadece beni rahatsiz eden bu durumun sebebi ne olabilir diye sordum, bunun disinda yorum istemedigimi de uzerine bastira bastira belirttim.

bu vesileyle, iliskimin akis hizi ve benim "ahlaksizligim" uzerine yazan ve yazacak olan bayanlara tekrar sesleniyorum: Lutfen yapmayin!

Adamda bir sorun olmadigini dusunuyorsaniz, bence bir sorunu yok, seni seviyor deger veriyor vs vs deyip gecin lutfen, ben kendimi savunmaya calismak istemyorum ve konumun dagilmasini da...

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

miska seni seviyorum diyor bunu biliyoruz peki gelecekle ilgili planlar yapıyormu.seninle evlilikle ilgili konuşuyormu hiç?

evlilik hakkinda konusmuyoruz ama imalar var, evet. ve surekli ama surekli gelecek planlari var, seneye sunu yapalim, uc sene sonra buraya yerleselim, yaslaninca soyle yapalim gibi...

beraber uyudugunuzda da yatagin iki ucunda mi uyuyosunuz? gerci bendeki de soru, bu adam kesin sana degmemek icin kipirdamadan uyuyodur.

sen de ona onun davrandigi gibi davransan, opmek istediginde kacsan nasil bi tepki verir acaba..

elini omzuma atiyo sag olsun :)))
hayatim zaten haftada bi kere opmeye kalkiyo, onda da geri cekilsem, iyice cesareti kirilcak.

ben de tam olarak bu heyecansizliktan soz ediyorum ama isterik kadin muamelesi goruyorum, insanlar cok ilginc... ne demek istedigimi bile anlamadan kesip biciyorlar, yargilamak soz konusu olunca kimsenin acimasi yok.

ne yazik ki bizim aramizda hic bir yakinlasma yok, heyecan yok. sebebi her neyse ne, ama sonuc bu: yok...

tesekkur ederim hayatim, beni anlayanlar oldugunu bilmek guzel cok sukur ki...

misakacım bence sevgilinin hiçbir problemi yok.sevgilin cahil değil kültürlü kariyeri olan bi adam.ayrıca 20 li yaşlarda değil .yaşı küçük olup cahil biri olsaydı işler çok daha hızlı ilerlerdi.seninki 31 yaşına kadar evlenmemiş.bu yüzden yapacağı evliliğe çok iyi karar vermek istiyor bence.ve çok da mantıklı bu durum.vereceği kararın içine sinmesini istiyor.seni biraz daha tanımak istiyor.seni seviyor ama evlilikte sadece sevginin yeterli olmayacağını bilen akıllı biri bence.sadece zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.seninle daha yakın olmak istiyordur ama arada abisinin eşi var.senin en yakın arkadaşın.aranızda eğer bir ayrlık olursa ilişkiniz biterse yengesine karşı zor bir duruma düşmek istemiyordur.bence biraz rahatla beraberliğinizin tadını çıkar

miskacım herkesin anlamasını beklemek hata olur. gecen aksam bir konu okudum kk'da , kadınlar kadınları yerden yere vurmuş. uzun uzun yazdım ve sildim. nasıl anlatabilirdim ki ?
kızlık zarının tabu olduğu, namusun incecik bir zarar indirgendiği,erkek yaparsa elinin kiri, kadın yaparsa kötü kadın mantıgıyla hareket eden bir toplumda yaşarken sende tutup sevgilim bana dokunmuyor diyorsun. cık cık cık çok ayıp :) adam gibi okuyan biri sadece tenine dokunmaktan değil ruhunada dokunmadığını anlar. ama bakış açısı işte.
birde şu var :) ben kuzenim tanıştığının 6.ayı evli :) ve 1 haftasında hamile kalmıştı.
kimse ona daha erken dememişti :)
cinsellik aylara,günlere bağlanamaz. doğaçlama yaşanır.
yaşamayana saygım sonsuz, ama yaşamak isteyenede kimse çıkıpta taaaaaaaaa adem ve havvadan beri süre gelen bişeyi niye yaşıyosun diyemez :)
dertliyim kederliyim ben gidiyorum mişkacım :)
takma kafana,savunmayada geçme.

haklisin bitanem de, ben bu sekilde keskin konusmazsam konu dallanip budaklaniyor, daha once de yasadik. herkes bir yorum yapiyor bunun uzerine ve en sonunda bi editor gelip konu dagiliyor diye uyariyor, mesajlarimizi siliyor. ben de kendi topigimin altinda ne polemik ne de gereksiz yorum istemiyorum, o yuzden bu tarz yorumlar yazan veya yazacak olan arkadaslar icin hatirlatma maksatli ara ara kendimi savunuyorum :)))

üc ay kisa bi zaman iliskinin basindasiniz ve sürec daha tanima süreci kisiye göre degisir ilgi alaka göstermek belki utangactir cekingendir öyleyse akisina birak

Tanıma süreci diyorsun ama aynı yatakta uyuduk diyor kız.

İlginç tabii; yani bu adam ayıptı günahtı diye düşünüyor diyeceğim geliyor ama 3. ayda aynı otelde aynı oda tutuluyor.

Durumu nitelemek için "garip" kelimesinden başkasını bulamadım.

nili, benim bu durumdan rahatsiz ve huzursuz oldugumu cok iyi biliyor, anladigini biliyorum. dedigin gibiyse, beni karsisina alip bir aciklama yapmasi, en azindan ustu kapali da olsa bu dusuncesini soylemesi gerekmez mi? iliski gunden gune kotuye gidiyor, ben gittikce uzaklasiyorum ve kopuyorum ondan, bunu goruyor, bu durum icin bir onlem almaz miydi?

Daha önce konunun birinde lise kitaplarını açın paragrafta anlam çalışın demiştim de uzaklaştırma cezası aldım o yüzden bu konuda bunu söylemeyeceğim ama miskacım okuduğunu anlamayan, anladığını yorumlayamayan ya da canı nasıl istiyorsa öyle anlayıp cevap yazanlar var.. Tabi bir de burda herkes kadın olunca regl dönemi, stres falan filan patlayabiliyor bir anda birisi... Bu kadar kadının bir arada bu kadar sakin durabilmesi de benim için ayrı bir şaşırtıcı durum çünkü ben kadın topluluklarının her zaman kavgalarla ve çekememezliklerle zaman geçireceğini düşünürüm..

Neyse işte bunları da göz önünde bulundurursan herkesin söylediği her şeyi bu kadar kafaya takmazsın konunda rahat rahat ilerler seni anlayan insanlarla beraber Gerisiyle de muhattap olmak zorunda değilsin boşver

He bir de okuduğunu anlamasına rağmen aşkın, sevginin 'yüreğe dokunmak' olduğunu bilmeyen, sevdiği insana yaklaşmanın sadece cinsel anlamda olacağını düşünen o kadar çok insan var ki başlığı görüp içerikle ilgilenmiyorlar...

Salla gitsin

çok haklısın canım.bende anladığına eminim.dediğin gibi bir açıklama yapsa o da sen de rahatlıyacaksınız.sen şu an tamamen bu konuya odaklandın .soru işaratlerini giderse,şüphelerinden uzaklaşıp, onun farklı yönlerini keşfetmeye çalışacaksın sende.ama insanın kafasında şüpheler varsa bu durum başka iyi veya kötü yönlerini görmenide engelliyordur senin.

nilicim tam olarak boyle gercekten de!
umarim hakkimizda hayirlisi olur, yok yere iliskimi bitirmek istemem ama onemli bi problemse de iliskiyi surdurmek istemem. dogru karar verebilmem icin umarim bi isaret gorurum

miskacım yapılan espiriler bir yana ben de cinsel problemi olabileceği kanısındayım..
insanlar ilişkilerini farklı yaşarlar elbetteki ama benim birlikte olduğum adam da 31 yaşında ve yan yanayken dayanamıyorum hiç birşey yapmasan bile tenin tenime değmeli deyip sırnaşıyor bana telefonda sürekli imalarda bulunuyor üstü kapalıda olsa beni isteyip arzuladığını devamlı hissettiriyor.. diyeceğim o ki aynı yatağı paylaşıpta yakınlaşmadan dayanabilecek erkeklerin kendilerine güven sorunları olduğunu düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…