Mişka bende yeni katıldım sevgilini didikleme seanslarınaüzüldüm aslında bir yandan sevgilinin haline yani bence adamcagızın bu kadar özelini açmamalısın boyle nette anlatmamalısın en ince ayrıntısına kadar beni yanlış anlama ama gercekten hoş degil bence ... bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama adam seni öpüyo sarılıyor ve henüz ilişkiniz 4 aydır var anladıgım kadarıyla bence acale edecek bisey yok o ilişkiyi sindirerek yaşamaya calışıyor daha ne istiyorsun anlamadım... 4 ayda öpüşmekten daha öte ne yapılması gerekir bunu da çözemedim ben... bence sana saygı duyuyor ve herseyi bir anda yasamak istemiyor belli ki ciddi dusunuyor bende didikledim sevgilini ama bence adamda kusur bulmaya calışmayın... tamam hepiniz cok eglenmişsiniz bende okurken guldum elimde olmadan fakat bir yandan da ben olsam sevgilimin bu kadar özelimi insanlara acmazdım diye dusundum
miska seni seviyorum diyor bunu biliyoruz peki gelecekle ilgili planlar yapıyormu.seninle evlilikle ilgili konuşuyormu hiç?
beraber uyudugunuzda da yatagin iki ucunda mi uyuyosunuz? gerci bendeki de soru, bu adam kesin sana degmemek icin kipirdamadan uyuyodur.
sen de ona onun davrandigi gibi davransan, opmek istediginde kacsan nasil bi tepki verir acaba..
Kırmızı satırlara istinaden "kaç yıllık evlisiniz?" demek istiyorum.
Gece 4'e kadar içip eğlenmiş,öpüşüp koklaşmış bir çift eve gelince böyle 40 yıllık evli gibi uyku hazırlığı mı yapar yahu ? Kendinizi eve zor atıp kaldığınız yerden devam etmeniz lazımdı.
Bir de dikkat ediyorum uyduk-uyandık diyorsun,aradaki zamandan hiç sözetmiyorsun.Sevişmeler uyumadan önce başlar diye bir kural yok.Uyku arasında da bal gibi başlayabilir.Sarmaş dolaş uyunur,uyurken dokunur,bir sürü ihtimal var.
Miskanın derdinin öpüşüp koklaşmak olduğunu düşünenleri anlamıyorum konuyu nasıl okuyorlar:26:
Benim bu konudan anladığım tek şey miska (evet öpüşüyorlar ama) sevgilisiyle arkadaş olsalar şu anki durumdan pek bir farkı olmayacağını düşünüyor bence:26: öpüşen arkadaşlar :97: Ne bileyim ben miskanın bu ilişkide kendini özel hissetmediğini kendisine temas etmeyen bir sevgilisi olduğu için bundan rahatsız olduğunu düşünüyorum.
Miskanın derdi de bu bence sevgilisinin ona 'istem dışı bir şekilde' diğer kadınlardan farklı davranmasını istiyor. Diğerlerinden farklı olduğunu bilmek istiyor bence..
Hangi kadın erkek arkadaşının gözlerinin içine bakarken 'içinin gittiğini' o bakışlarda görmeyi istemez ki? İlla ki dokunması değil yani sorun...
miskacım herkesin anlamasını beklemek hata olur. gecen aksam bir konu okudum kk'da , kadınlar kadınları yerden yere vurmuş. uzun uzun yazdım ve sildim. nasıl anlatabilirdim ki ?
kızlık zarının tabu olduğu, namusun incecik bir zarar indirgendiği,erkek yaparsa elinin kiri, kadın yaparsa kötü kadın mantıgıyla hareket eden bir toplumda yaşarken sende tutup sevgilim bana dokunmuyor diyorsun. cık cık cık çok ayıp :) adam gibi okuyan biri sadece tenine dokunmaktan değil ruhunada dokunmadığını anlar. ama bakış açısı işte.
birde şu var :) ben kuzenim tanıştığının 6.ayı evli :) ve 1 haftasında hamile kalmıştı.
kimse ona daha erken dememişti :)
cinsellik aylara,günlere bağlanamaz. doğaçlama yaşanır.
yaşamayana saygım sonsuz, ama yaşamak isteyenede kimse çıkıpta taaaaaaaaa adem ve havvadan beri süre gelen bişeyi niye yaşıyosun diyemez :)
dertliyim kederliyim ben gidiyorum mişkacım :)
takma kafana,savunmayada geçme.
üc ay kisa bi zaman iliskinin basindasiniz ve sürec daha tanima süreci kisiye göre degisir ilgi alaka göstermek belki utangactir cekingendir öyleyse akisina birak
misakacım bence sevgilinin hiçbir problemi yok.sevgilin cahil değil kültürlü kariyeri olan bi adam.ayrıca 20 li yaşlarda değil .yaşı küçük olup cahil biri olsaydı işler çok daha hızlı ilerlerdi.seninki 31 yaşına kadar evlenmemiş.bu yüzden yapacağı evliliğe çok iyi karar vermek istiyor bence.ve çok da mantıklı bu durum.vereceği kararın içine sinmesini istiyor.seni biraz daha tanımak istiyor.seni seviyor ama evlilikte sadece sevginin yeterli olmayacağını bilen akıllı biri bence.sadece zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.seninle daha yakın olmak istiyordur ama arada abisinin eşi var.senin en yakın arkadaşın.aranızda eğer bir ayrlık olursa ilişkiniz biterse yengesine karşı zor bir duruma düşmek istemiyordur.bence biraz rahatla beraberliğinizin tadını çıkar
nili, benim bu durumdan rahatsiz ve huzursuz oldugumu cok iyi biliyor, anladigini biliyorum. dedigin gibiyse, beni karsisina alip bir aciklama yapmasi, en azindan ustu kapali da olsa bu dusuncesini soylemesi gerekmez mi? iliski gunden gune kotuye gidiyor, ben gittikce uzaklasiyorum ve kopuyorum ondan, bunu goruyor, bu durum icin bir onlem almaz miydi?
çok haklısın canım.bende anladığına eminim.dediğin gibi bir açıklama yapsa o da sen de rahatlıyacaksınız.sen şu an tamamen bu konuya odaklandın .soru işaratlerini giderse,şüphelerinden uzaklaşıp, onun farklı yönlerini keşfetmeye çalışacaksın sende.ama insanın kafasında şüpheler varsa bu durum başka iyi veya kötü yönlerini görmenide engelliyordur senin.
Burnu büyük mü burnu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?