Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cinsellik hakkında konuşmaz hiç, yanında birisi konuşursa da huzursuz oluyo, yorum yapmıyo ve ilk fırsatta konuyu değiştiriyo. (mesela evli arkadaşlarımın kendi cinsel hayatlarıyla ilgili şakalar yaptıklarında falan resmen gerilmişti bi keresinde)

iş hayatında çok başarılı ve çok hırslı, konu iş olunca son derece acımasız. belki özel hayatındaki eksiklikleri bu şekilde kapatmaya çalışıyor olabilir kendi içinde. cinsellik evlilikte eminim ki çok önemlidir, bunu tahmin ettiğim için ilişkiyi sürekli didikliyorum işte...

elbette çok haklıısn...
ama yanılmıyorsam senin kafandaki tek sorun yalnızca bu konu değil..

evet, sadece bu değil.
genel bi mesafe ve düşüncesizlik var onda, bana çok batıyor bu da. ben aşık olup ilişki yaşamalıyım galiba ya, böyle çöpçatanlıkla kurulmuş ilişki bana göre değil :)))

bence son bi hamle daha bekle dünkü gibi bi fırsat daha dene olmadı bırak kendını hırpalayıp duruyosun.

bide bana mantıksız gelen bu adamın cinsellikte hiçbi sorunu yok sadece tabuları var ve erken yasamak ıstemyo dıyelm neden aynı yatakta yatıyo ? bununda ona yanlış gelmesi gerekmezmi? yada aynı evde kalmanın ?

iyi de o kadar hamle, ima, konuşma bu adam salak değil ya hiç mi anlamadı miskanın derdini bu kadar kaçış neden eski sevgilim fırsat kollardı sarılmaya öpmeye tabi herkes aynı olacak diye bir şey yok ama yeter artık bir şey yapsınn....

bide bana mantıksız gelen bu adamın cinsellikte hiçbi sorunu yok sadece tabuları var ve erken yasamak ıstemyo dıyelm neden aynı yatakta yatıyo ? bununda ona yanlış gelmesi gerekmezmi? yada aynı evde kalmanın ?

kardeş kardeş yatıyoruz hayatım zaten, tabuları varsa da hiç yıkmıyo emin ol :))

Etrafta o kadar çok pislik var ki namuslu doğru düzgün erkeği bulanda şaşırıyo bünye kabul etmiyor tabi :)))

şaka bir yana : 31 yaşında olan ve kendınden emin başaralı olan bır erkek senın bukadar acık tutumuna ragmen bukadar uzak durmazdı helede aynı yatakta .. ılla ılıskı yasanması gerekmez ...
ben cinsel problemlerı oldugu kanaatınedeyım .. hatta sey bıle geldı aklıma cınsel tercıhı farklıdır belkı dıkkat cekmemek adına sevgılıdır senle ( inş değildir tabi )

kesin bir problem var...
yani bir erkegin kendini bu kadar kontrollü bir sekilde tutabilmesine sasiriyorum...
o da anliyordur senin neler hissettigini ve istedigini...
hala bir aciklama yapmamasida cok sacma...

Her şey, tüm şartlar yerli yerindeyken, sen alımlı, parasını kazanan, kendine güvenen, aşka inanan, hareketli bir kadınken geliiir seni çözümsüz, durgun, ne yaptığı anlaşılmayan bir tip bulur. Sonra gel de inanma zıt kutuplar hikayesine. Bunları bire bir yaşamış ve olur muydu olmaz mıydı diye diye kendini yiyip bitirmiş biri olarak konuşuyorum. "Bağlanmışsın"daki kastım da bu işte, uğraşıyorsun adamla, bir de bakıyorsun ki hayatına sorun olarak girmiş ama yine de girmiş. Eğer sorunlu olan sen olsan olmalı diye hırs yapmazdın, adam sorunlu, Allah da hep böylelerini veriyor işte böylelerine, eğitilsinler diye sanırım. :96: Ben vazgeçiyorum artık karşı cinsten o kadar saçma sorunlar yaşadım ki artık rahibe hayatına adıycam kendimi.

bi daha herhangi bi aldatma vs konusunda "aa şekerim, erkek değil mi, fırsat geçtimi yapar" diyene konunu örnek göstereceğim miska.

adamın olayı bu, bence dediği kadar basit. sana değer veriyo sahiden ve tanıdık vasıtasıyla bu iş başladığı için sonradan sana zarar verecek bi eylemde bulunmak istemiyo. başka bişi aramayalım artık altında bence.

ama illa yok bulacam diyosan bunu adamakıllı bi erkeğe sorman lazım, burada güldük eğlendik ama bu işi cevabı burda değil. ayrıca artık daha fazla ileri gitme adama karşı. senin hakkında kötü şeyler düşünmesini istemeyiz hiçbirimiz.

yok, zaten bi şey yapamam artık, sınırı aşmadan yapabileceğim her şeyi yaptım, bundan sonrası çiğlik olmaya başlayacak, o yüzden çözümlerim bitti.

biraz daha zamana bırakıcam, bi gelişme olursa da size yazıcam, ben de merak ediyorum valla sonunu...

miska seni seviyorum diyor bunu biliyoruz peki gelecekle ilgili planlar yapıyormu.seninle evlilikle ilgili konuşuyormu hiç?

Mişka bende yeni katıldım sevgilini didikleme seanslarına üzüldüm aslında bir yandan sevgilinin haline yani bence adamcagızın bu kadar özelini açmamalısın boyle nette anlatmamalısın en ince ayrıntısına kadar beni yanlış anlama ama gercekten hoş degil bence ... bu arada yaşın kaç bilmiyorum ama adam seni öpüyo sarılıyor ve henüz ilişkiniz 4 aydır var anladıgım kadarıyla bence acale edecek bisey yok o ilişkiyi sindirerek yaşamaya calışıyor daha ne istiyorsun anlamadım... 4 ayda öpüşmekten daha öte ne yapılması gerekir bunu da çözemedim ben... bence sana saygı duyuyor ve herseyi bir anda yasamak istemiyor belli ki ciddi dusunuyor bende didikledim sevgilini ama bence adamda kusur bulmaya calışmayın... tamam hepiniz cok eglenmişsiniz bende okurken guldum elimde olmadan fakat bir yandan da ben olsam sevgilimin bu kadar özelimi insanlara acmazdım diye dusundum

sevgılın açıkca '' kaşınma '' demiş ben olsam yerın dıbıne gırerdım ..
bellıkı gercekten kısılıgı oturmus ne ıstedıgını ve nasıl yasanmasını gerektıgını bılen bir erkek ..
kaldıkı ılıskı daha cok yenı .. agır ılerleyen bırseyler var ve oyle olunursa da cok ıyı olucak .
daha fazla kurcalama , adam namusumu calmayamı calsıyorsun dıe bır cıkıs yapabılır heran

bu arada once opuşmuyor demişsin opuşmeye baslamıs sonra da bu sana yeterli gelmemiş ha diyeceksin ki neden benimle uyuyor ee adamcagız sadece sana sarıılmak ve bunu da doyasıya yasamak istiyor olamaz mı sana saygı duydugu icin once guven duygusunu percinleştirmek istiyor olamaz mı bence acale ediyorsun ve acele giden ecele giderr

Dünya tersine mi dönüyor ne şimdi kızlar cok hızlı erkekler yavaştan alıyor ilgimi cekti dogrusu bu durum

Son düzenleme:
beraber uyudugunuzda da yatagin iki ucunda mi uyuyosunuz? gerci bendeki de soru, bu adam kesin sana degmemek icin kipirdamadan uyuyodur.

sen de ona onun davrandigi gibi davransan, opmek istediginde kacsan nasil bi tepki verir acaba..

Kırmızı satırlara istinaden "kaç yıllık evlisiniz?" demek istiyorum.
Gece 4'e kadar içip eğlenmiş,öpüşüp koklaşmış bir çift eve gelince böyle 40 yıllık evli gibi uyku hazırlığı mı yapar yahu ? Kendinizi eve zor atıp kaldığınız yerden devam etmeniz lazımdı.

Bir de dikkat ediyorum uyduk-uyandık diyorsun,aradaki zamandan hiç sözetmiyorsun.Sevişmeler uyumadan önce başlar diye bir kural yok.Uyku arasında da bal gibi başlayabilir.Sarmaş dolaş uyunur,uyurken dokunur,bir sürü ihtimal var.

aman Allahim cokkk romantik

ya ama bumudur yaaa bumudur? ne istiyorki bu adam? kapali kutu gibi

valla miskacım bu kadar dert ettin ya adam dayanamayıp bi saldırıcak sonunda istanbulu sallıyacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…