miska bu adamın gerçekten cinsel sorunu veya boyut sorunu varsa.. umarım yoktur...
eğer varsa ondan özel hayatınızda hiçbirşey bekleme...
erkekler hele hele türk erkekleri cinsellikleriyle övünürler..ve bir gurur olarak kabarırlar..
en cahilide ,kültürlüsüde budur...erke işte..
evli bir bayan olarak sana tavsiyem şu..
evlilikte cinsel sorunlar ilişkiyi yıpratır....kişileri uzaklaştırır....erkeklerin kendine güveni olmaz.....
sevgilin bu tür konularda hiç yorum yaptımı..arkadaş ortamında yada yalnızken..
yoksa onun için tabumu böyle şeyler....yani cinsel hayat...
kadınlar boyut önemli değil derler..ama erkekler çok takar bunu kafaya ve ikdidarsızlığın % 70 i bu sorundan kaynaklıdır.....
benim hala UFAKTA olsa bir umudum var.....umarım derdi bu değildir...
sen biraz rahat bırak ve o koşsun peşinden....o yaklaşsın önce... ne olacaksa olur..
olmazsa, evde bir faliyet bekleme
kardeş kardeş oturup kahve falı bakın..nebiliyim sana oje filan sürsün....sen cilt maskesi yap ona .takılın öyle.. .( ahhh ahhhhh )
şaka bir tarafa cinsellik belki ilişkide önemli yada göz önünde değildir ama evlilik için herşeydiir bence... ..
sen bu adamla evlilik düşünüyorsan..
sorunu çözüp soru işaretlerini kaldırmadan... yanlış bir karar verme...
ama bence bu ara çok üstünede gitme..ne olacaksa olur...
zaten yok bir süre diyorsun.....
ve sakın üzülme..düşünme artık bu konuyu..kendine zarar verirsin..tiye al ....
herşeyin hayırlısı canım.....
elbette çok haklıısn...
ama yanılmıyorsam senin kafandaki tek sorun yalnızca bu konu değil..
bide bana mantıksız gelen bu adamın cinsellikte hiçbi sorunu yok sadece tabuları var ve erken yasamak ıstemyo dıyelm neden aynı yatakta yatıyo ? bununda ona yanlış gelmesi gerekmezmi? yada aynı evde kalmanın ?
ay yookk kızlar, ben daha fazla taktik maktik yapamıycam, dün yoklıycam derken ecel terleri döktüm yaa
rapunzel, bağlanmış olmam imkansız, neye bağlanıyım baksana hayatım... ben sadece gerçekten emin olmak istiyorum, hiç bir şekilde çözümü olmadığına emin olmadan bitirmek istemiyorum çünkü belki size saçma gelecek ama, kısa süren ilişkiler yaşamadım hiç, şimdi bu böyle kısa sürede biterse kendimi başarısız hissedicem, belki de bi sebebi de bu...
ben galiba hırslarına yenik düşmüş bi zavallı kadınım
bi daha herhangi bi aldatma vs konusunda "aa şekerim, erkek değil mi, fırsat geçtimi yapar" diyene konunu örnek göstereceğim miska.
adamın olayı bu, bence dediği kadar basit. sana değer veriyo sahiden ve tanıdık vasıtasıyla bu iş başladığı için sonradan sana zarar verecek bi eylemde bulunmak istemiyo. başka bişi aramayalım artık altında bence.
ama illa yok bulacam diyosan bunu adamakıllı bi erkeğe sorman lazım, burada güldük eğlendik ama bu işi cevabı burda değil. ayrıca artık daha fazla ileri gitme adama karşı. senin hakkında kötü şeyler düşünmesini istemeyiz hiçbirimiz.
miska seni seviyorum diyor bunu biliyoruz peki gelecekle ilgili planlar yapıyormu.seninle evlilikle ilgili konuşuyormu hiç?
beklenen kadın miska geldiiiii
kızlar yemin ediyorum rüyamda bile size yazdığımı gördüm, içime işledi forum
olayları anlatıyorum: tam olarak planladığım gibi adamceğizi hafif sarhoş ettim :))))
gece sabah 4'e kadar dışardaydık, güzel mekanlar gezdik, en son gittiğimiz yer benim çok sevdiğim rock çalan bi yerdi ve bayaa kalabalıktı. zaten çoktan çakırkeyf olmuştu, orda da 2-3 bira içince iyice kıvama geldi :)) orda son derece yakın davrandı, sürekli öptü, sarıldı sıkı sıkı, ben de ayıptır söylemesi biraz iddialı giyinmiştim, adamcağızın aklı biraz karıştıo sırada, sıkıca sarılırken, planladığım gibi çaktırmadan bi şey var mı diye yokladım, kot pantolon olduğu için üzerinde (ve ben gerginlikten fazla da yoklayamadığım için) pek bi şey anlamadım ama yine de çok umutsuz vaka gibi görünmüyor
neyse eve geldik, tam da size dediğim gibi yattık ve uyuduk!!! kapıdan girer girmez banyoya girdi, kendi hazırlığını tamamladı çıktı, ben makyajımı sileyim, dişimi fırçalayım diyene kadar da uyumuştu. ya da bence uyuyor numarası yaptı, bilmiyorum. ben de napıyım, üzerine oturcak halim yok ya, ben de yattım uyudum.
neyse sabah uyanmış benden önce, uyandırdı beni, uykucuu hadi kalk diye. ben de "bana mı uykucu diyosun, bi dişimi fırçalayana kadar uyudun, ya da uyuyo numarası yaptın bilmiyorum" dedim. sonra burdan konu bi açıldı, ben yine verdim veriştirdim. dedi ki, sürekli analiz ediyosun ve endişeler içinde kıvranıyosun, neden akışına bırakmayı, günü yaşamayı denemiyosun dedi. ben de, ben artık akışına bırakıp günü yaşayamam, o 18 yaşındaykendi, yaptık bitti, şimdi geleceğini göremediğim hiçbir şey için vakit kaybetmek istemiyorum dedim.
beni ilişki içinde sürekli şikayet ve dır dır eden taraf olarak gördüğünü biliyorum ama olaya şöyle bak, bu kızın bir şeylerden hoşnutsuzluğu var ve çekip gitmek yerine çözmeye çalışıyor, emek ve çaba harcıyor diye düşün dedim. o da, öyle olduğunun farkındayım zaten, ama ben kendimi nasıl değiştireyim istiyorsun, tutumlarımı değiştirmeye çalışıyorum ama karakterimi değiştiremem ki dedi. ben de, "ben değişemem"diyerek, "bana uymak için sen değiş" demek istiyorsun, o zaman kusura bakma, ben de değişemem dedim.
neyse, sonunda bu yine konuyu kapatmaya, değiştirmeye başladı, zorladım ama konuşmadı. ben de sinirlendim, yataktan kalktım bir hışım, "ilişki yaşayış tarzları böylesine farklı iki insan, ite kaka nereye kadar götürebilir ki, bi yerden sonra ikimizden biri, yeter ben seni istemiyorum hayatımda diyecek ve bitecek, konuşacağımıza ayrılalım, haklısın!" dedim. şok oldu, suratı değişti. "bana sakın, neden böyle oldu deme bittiğinde, çünkü ben seni defalarca uyardım" dedim ve kalktım. banyoya gittim, döndüğümde giyinmiş hazırlanmıştı. hadi kahvaltı etmeye çıkalım dedi ama surat beş karış. neyse biraz daha konuştuk, küsmüş resmen! sen bana senden ayrılcam dedin diye küsüyo... sonra barıştık işte, ben de dizlerine oturdum, öpüştük koklaştık biraz. sonra öpüşürken durdu birden, çok tehlikeli sularda yüzüyosunuz mişka hanım dedi, kucakladı beni kaldırdı kucağından, hadi gidelim dedi
duydunuz mu, tehlikeli sularda yüzüyomuşum
adam anladı galiba kızlar, başıma bi iş gelmesin, bu yeter beee al bakalım sen mi istedin diye üstüme çullanmasın
şimdi yarın gidiyo, bi hafta yok. yaramazlık yapma, çok gezme dedi. ben de söz veremem dedim. ya da gez gez, kafan dağılsın deşarj ol biraz, belki endişe bulutlarının dağılmasına iyi gelir dedi
budur yani, yine bi halt yok...
gece sabah 4'e kadar dışardaydık, güzel mekanlar gezdik, en son gittiğimiz yer benim çok sevdiğim rock çalan bi yerdi ve bayaa kalabalıktı. zaten çoktan çakırkeyf olmuştu, orda da 2-3 bira içince iyice kıvama geldi :)) orda son derece yakın davrandı, sürekli öptü, sarıldı sıkı sıkı, ben de ayıptır söylemesi biraz iddialı giyinmiştim, adamcağızın aklı biraz karıştıo sırada, sıkıca sarılırken, planladığım gibi çaktırmadan bi şey var mı diye yokladım, kot pantolon olduğu için üzerinde (ve ben gerginlikten fazla da yoklayamadığım için) pek bi şey anlamadım ama yine de çok umutsuz vaka gibi görünmüyor
neyse eve geldik, tam da size dediğim gibi yattık ve uyuduk!!! kapıdan girer girmez banyoya girdi, kendi hazırlığını tamamladı çıktı, ben makyajımı sileyim, dişimi fırçalayım diyene kadar da uyumuştu. ya da bence uyuyor numarası yaptı, bilmiyorum. ben de napıyım, üzerine oturcak halim yok ya, ben de yattım uyudum.
aman Allahim cokkk romantikbeklenen kadın miska geldiiiii
kızlar yemin ediyorum rüyamda bile size yazdığımı gördüm, içime işledi forum
olayları anlatıyorum: tam olarak planladığım gibi adamceğizi hafif sarhoş ettim :))))
neyse sabah uyanmış benden önce, uyandırdı beni, uykucuu hadi kalk diye. ben de "bana mı uykucu diyosun, bi dişimi fırçalayana kadar uyudun, ya da uyuyo numarası yaptın bilmiyorum" dedim. sonra burdan konu bi açıldı, ben yine verdim veriştirdim. dedi ki, sürekli analiz ediyosun ve endişeler içinde kıvranıyosun, neden akışına bırakmayı, günü yaşamayı denemiyosun dedi. ben de, ben artık akışına bırakıp günü yaşayamam, o 18 yaşındaykendi, yaptık bitti, şimdi geleceğini göremediğim hiçbir şey için vakit kaybetmek istemiyorum dedim.
beni ilişki içinde sürekli şikayet ve dır dır eden taraf olarak gördüğünü biliyorum ama olaya şöyle bak, bu kızın bir şeylerden hoşnutsuzluğu var ve çekip gitmek yerine çözmeye çalışıyor, emek ve çaba harcıyor diye düşün dedim. o da, öyle olduğunun farkındayım zaten, ama ben kendimi nasıl değiştireyim istiyorsun, tutumlarımı değiştirmeye çalışıyorum ama karakterimi değiştiremem ki dedi. ben de, "ben değişemem"diyerek, "bana uymak için sen değiş" demek istiyorsun, o zaman kusura bakma, ben de değişemem dedim.
neyse, sonunda bu yine konuyu kapatmaya, değiştirmeye başladı, zorladım ama konuşmadı. ben de sinirlendim, yataktan kalktım bir hışım, "ilişki yaşayış tarzları böylesine farklı iki insan, ite kaka nereye kadar götürebilir ki, bi yerden sonra ikimizden biri, yeter ben seni istemiyorum hayatımda diyecek ve bitecek, konuşacağımıza ayrılalım, haklısın!" dedim. şok oldu, suratı değişti. "bana sakın, neden böyle oldu deme bittiğinde, çünkü ben seni defalarca uyardım" dedim ve kalktım. banyoya gittim, döndüğümde giyinmiş hazırlanmıştı. hadi kahvaltı etmeye çıkalım dedi ama surat beş karış. neyse biraz daha konuştuk, küsmüş resmen! sen bana senden ayrılcam dedin diye küsüyo... sonra barıştık işte, ben de dizlerine oturdum, öpüştük koklaştık biraz. sonra öpüşürken durdu birden, çok tehlikeli sularda yüzüyosunuz mişka hanım dedi, kucakladı beni kaldırdı kucağından, hadi gidelim dedi
duydunuz mu, tehlikeli sularda yüzüyomuşum
adam anladı galiba kızlar, başıma bi iş gelmesin, bu yeter beee al bakalım sen mi istedin diye üstüme çullanmasın
şimdi yarın gidiyo, bi hafta yok. yaramazlık yapma, çok gezme dedi. ben de söz veremem dedim. ya da gez gez, kafan dağılsın deşarj ol biraz, belki endişe bulutlarının dağılmasına iyi gelir dedi
budur yani, yine bi halt yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?