Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar sormuş birkaç özellik burun eksik kalmıştı tamamlayım dedim. İnanmıyorum gerçi de belki doğrudur bilmem. :96:

ayyy benimkinin burnu hem büyük hemde enine geniş allah bana kolaylık versin yahuuuu

buraya bir konu aciliyorsa tabiiki herkes yorum yapacak ve butun yorumlarda hosunuza gitmeyecek. neden bu kadar sorun olsunki bu? herkesin kendi bakis acisi ve yorumu.

buarada bende evlilikten once cinsellik yasamadim ama yasayanda yasasin beni hic ilgilendirmez dogrusu. ama namusun bacak arasinda degilde sadece ruhta oldugunu soyleyenlerde soylediklerine kendileri ne kadar inaniyorlar acaba

herneyse konu bu da degil zaten. bir kac kisi demis, cinsel sorunlari olabilir diye. aynisini bende dusunuyorum dogrusu. yan yana atesle barut zor durulur. ya bu sekil ortamlara hic girmemek gerek ya da bu sekilde bir ortamda illaki birsey olur kanisindayim.

Son düzenleme:
yanyana atesle barut zor durur dogru da kız barutsa adam ates degıl ıste..
yani bu kadar kendini tutması ya fiziken tutabilir neticede ama ima hareket ne bileyim gözlerinde o istek de yoksa bence birşeyler eksik derim..
ya adamın dürtüleri eksik ya da adamda aynı heyecan yok..
enteresan geliyor yahu sevdiğin kadın yanında yatıcak da arkanı döneceksin.. neden o şevki isteği yok neden yani..

miskacım ya bence varya yok cinsel sorunu mu var diye art niyet aramayalm bu adam 31 yaşnda kariyer sabihi aklı selim biri.bi çok kişi demiş ki böle erkk mi olur erkkeliğinden şüphe ederim. ne alaka aynı yatakta uyudunuz diye illa ilişkiye girmek zorunda değil ki.ve 4 aydır çıkıosnz belki de herşey rayına otursun yawaş yawaş gitsin istiodur birden herşeyi yaşayıp tüketmek istemiodr ki böle düşünüosa bnce haklı da.ama diceksin ki bi kaç dokunmadan yaklaşmadan herşey tükenmez doğru diosn ama sn dizine oturdğnda tehlikeli sularda yüzüosn demesi sni indirmesi fln hep yavaştan alalım diyor işte ama bnce hiç olmıcak demek değil bu.sende bunun tadını çıkar dediğim gbi o doknmuosa sen yılış ona ztn sevdiğin adam ondan mı çekineceksn tepkisine göre de sn dozunu ayarlar geri çekersin kendini.bence sen gayet düzgn ilerliosn ve ağır kadın imajı çizdin onda.

@ _cisem_
öldürdün beni Allah seni napmasın

Bu arada konu 120 sayfa olmuş hey maşallah boyuta kadar gelmiş yani. Ben de ayakları büyük olanın.... diye duymuştum ama

Son düzenleme:
İyi o zaman miska adamın ayaklarını incelesin, tabi kendi çoraplarını çıkarmaya utanmıyorsa adam.

en uzun konu bu galiba 122 sayfa olmuş KONUneymiş SEVGİLİM BANA DOKUNMUYOR KUPA SENİN çok başarılı bir konu

@ _cisem_
öldürdün beni Allah seni napmasın

Bu arada konu 120 sayfa olmuş hey maşallah boyuta kadar gelmiş yani. Ben de ayakları büyük olanın.... diye duymuştum ama

güldürebildiysem ne mutlu tatlım bana

dalarım konuya önemli olan boyu değil, işlevi derim.
töbe töbe :)

bence bu adamın ruhunda bi sakatlık var , cinsel bi sorunu yok

evet ruhunda da bir sakatlık olduğunu bende düşünüyorum

bence cinsel bir sorunu yoktur, o zaman öperdi, en azından yakınlaşırdı. bence tercih etmemiş sadece, belki de o daçok ciddi düşünüyordur seninle ilgili ve de o yüzden otel odasında öpmek dokunmak istememiştir..

miska seni merakla takip edenlerdenim.seni üzmesine kızıyorum ama kötü niyetli oldğn ve cinsel sorunu oldğnuda düşünmüyormhala sana çok değer verdiğini düşünüyorm.sana dokunamayaşınıda tanıdık olduğn için diye düşünüyorum.seni beklentilerini biliyor.çünkü ima ediyor.acaba artık oda kendine güvenemiyor.dayanamayacağını düşünüp yaklaşmıyor.sana tehlikeli sularda yüzme dedi.çünkü onun için özelsin.evlendiğin gün onun ol istiyor.otel odasında da onn için yakınlaşmadı.
miska sonunda dayanamayıp sana dokunursa ne olacak.uzun süredir de sıkıyor kendini.dikkat et.belkide sonunda cinsel sorunu olmadığını kanıtlayacak.
cinsel sorun olsa öpmez bile.

bence miska artik sorunun cinsellikden ibaret olmadigini aciklamaktan usanmistir. birbirini seven iki insanin birbirine dokunmasindan daha dogal bisey olamaz, bu dokunus illa cinsel anlam tasimak zorunda degil, sevkatli sevgi gostergesi dokunuslar bence daha cok bahsi gecen. bu insanlarda yeni ergen degil nihayetinde, illa her dokunusun sonu sevismeye gitmiyo dolayisiyla kendini tutmak diye bisey yok. zaten baslik da sevgilim benle sevismiyo degil sevgilim bana dokunmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…