Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi bir analiz yapalım...

1...adamın boyu kaç ?
2...cüssesi nasıl irimi ?
3...kilolımu ?
4...ben pek inanmam ama ayak numarası kaç ?

heeepsi minyon ve küçük valla
boyu kısa. cüssesi küçük değil gerçi, spor falan yapıyo, boyuna göre normal hatta kalıplı denebilir.
kilolu değil. ayakları, elleri falan küçük yaa

Daha nasıl yola getirsin yahu.Son bir çare var oda yatağa bağlayıp tövbe tövbe...
kız daha ne yapsın

ahahhaah ayteeeen sen çok yaşa e mi, işimize yaramayan adamı alıp napalım beee, varlığı yokluğu bir

altında eşofman varken yakınlaşın ekşın olursa eşofmanla zaten belli olur die düşünüyorum... :26: yoklamanada gerek kalmaz miska

o zaman genelde evde olduğumuz zamanlar oluyo ve uzak duruyo carmen, sarhoşken de kot var üstünde, çıkmaza girdik

Bu arada kızlar çok kötüsünüz adamın ellemedik ,bakmadık tarafını bırakmadınız.Sevgiliniz sizi ellese kimbilir nereler yapardınız.Zavallı enişte (Acıdım adama yaw )

ay çok güldüm çok yaşayın hepinizde emii...
miska wc ye girdiğinde delikten bak,yanlışlıkla başmış gibi yap ay ne bilimallahım verdiğim akıla bakk

hem küçük hemde işe yaramaz bırak canım sen onu bırak en iyisi küçük olması yetmior bide faaliyet yok
7 cm ve üzeri ise sorun yok,icraata geçer...
erkek çamaşırları var miska boxerları muzur baskıları var cetvelli olanlardan hediye al,giy bakim de,yakışmışmı diye

bence evdeyken ve ondada eşofman varken, bütün cazibeni kullan... sonuçta kotla hiç sonuca ulaşamicaz

yine bu konuya nasıl geldiysem geldim arkadaş :86:

miska sen hiç bu adama açık açık sormadın mı daha niye böyle davrandığını?

bacım sabret sen bekle...bu konudaki adım erkekten gelirse daha seviyeli bir ilişkiniz olur belki seni deniyordur ne bileceksin neler duyup okuyoruz benzetmek gibi olmasın da öpmeye çalışmaması ilginç dışarıdan bakınca da takdir topluyor ..hayırlısı de.. bu dönüm noktan olabilir..senin için herşeyin HAYIRLISINI diliyorum

ay yookk kızlar, ben daha fazla taktik maktik yapamıycam, dün yoklıycam derken ecel terleri döktüm yaa

rapunzel, bağlanmış olmam imkansız, neye bağlanıyım baksana hayatım... ben sadece gerçekten emin olmak istiyorum, hiç bir şekilde çözümü olmadığına emin olmadan bitirmek istemiyorum çünkü belki size saçma gelecek ama, kısa süren ilişkiler yaşamadım hiç, şimdi bu böyle kısa sürede biterse kendimi başarısız hissedicem, belki de bi sebebi de bu...

ben galiba hırslarına yenik düşmüş bi zavallı kadınım

tabii işi hepimiz şakaya vurduk ,eğlendik ama ..
erkeklere bu tarz yaklaşımlar (heleki ciddi düşünüyorsa) itici gelir,kafası karışır,hatta doğru yoldan da çıkarır,senin içinde ters tepebilir,hatta gözünde belkide bayağılaşacak,evlenmeyi düşündüğü kadın portresinden de uzaklaştırabilir..

zakışına ve oluruna bırak bir zaman daha,bu endişelerini düşünme bu aşamada, o bu tarz yaklaşımda bulunmadan,sende kendini çek..ona ve ilişkine de şans ve zaman tanı.. zamanı geldiğinde de hala bu tarz endişelerin devam eder ise,en iyi çözüm bunu onunla açıkça konuşman..

Son düzenleme:
miska bu adamın gerçekten cinsel sorunu veya boyut sorunu varsa.. umarım yoktur...
eğer varsa ondan özel hayatınızda hiçbirşey bekleme...
erkekler hele hele türk erkekleri cinsellikleriyle övünürler..ve bir gurur olarak kabarırlar..
en cahilide ,kültürlüsüde budur...erke işte..
evli bir bayan olarak sana tavsiyem şu..

evlilikte cinsel sorunlar ilişkiyi yıpratır....kişileri uzaklaştırır....erkeklerin kendine güveni olmaz.....
sevgilin bu tür konularda hiç yorum yaptımı..arkadaş ortamında yada yalnızken..
yoksa onun için tabumu böyle şeyler....yani cinsel hayat...
kadınlar boyut önemli değil derler..ama erkekler çok takar bunu kafaya ve ikdidarsızlığın % 70 i bu sorundan kaynaklıdır.....

benim hala UFAKTA olsa bir umudum var.....umarım derdi bu değildir...
sen biraz rahat bırak ve o koşsun peşinden....o yaklaşsın önce... ne olacaksa olur..
olmazsa, evde bir faliyet bekleme
kardeş kardeş oturup kahve falı bakın..nebiliyim sana oje filan sürsün....sen cilt maskesi yap ona .takılın öyle.. . ( ahhh ahhhhh )

şaka bir tarafa cinsellik belki ilişkide önemli yada göz önünde değildir ama evlilik için herşeydiir bence... ..
sen bu adamla evlilik düşünüyorsan..
sorunu çözüp soru işaretlerini kaldırmadan... yanlış bir karar verme...
ama bence bu ara çok üstünede gitme..ne olacaksa olur...
zaten yok bir süre diyorsun.....
ve sakın üzülme..düşünme artık bu konuyu..kendine zarar verirsin..tiye al ....
herşeyin hayırlısı canım.....

ben aslında bu konuda biraz feminist düşünüyor olabilirim, önce ben onun evlenilecek adam olduğuna karar vereyim de, sonra onun da beni evlenilecek kadın olarak görmesi derdine düşerim. o böyle davrandıkça benim ideal erkek profilimden uzaklaşıyor, o benim ideal erkeğim olmadıktan sonra, beni ideal kadın olarak görse kaç yazaar, görmese kaç yazar...

ilişkime zaman vermeye gayret ediyorum, sabrımın yettiği kadar da direnicem, ama ya düzelecek, ya bitecek, ben böyle mutlu olamıyorum çünkü

Ciddi düşünen biri bile olsa erkek adam ister yaa her fırsatta sıkıştırır benim kocacım sağolsun ilk günden ciddi düşünüyordu ama Yalnız kalmayı çok severdi

elbette çok haklıısn...
ama yanılmıyorsam senin kafandaki tek sorun yalnızca bu konu değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…