şimdi bir analiz yapalım...
1...adamın boyu kaç ?
2...cüssesi nasıl irimi ?
3...kilolımu ?
4...ben pek inanmam ama ayak numarası kaç ?
canım eğer sorun arkadaşımızın dediği gibi küçükse bu adamı sen yola getirecen sen cesaretlendirecen sen moral verecen işin zor canım yaa allah kolaylık versin sana ama unutma küçük bile olsa onu bulamayanlarda var
canım eğer sorun arkadaşımızın dediği gibi küçükse bu adamı sen yola getirecen sen cesaretlendirecen sen moral verecen işin zor canım yaa allah kolaylık versin sana ama unutma küçük bile olsa onu bulamayanlarda var
altında eşofman varken yakınlaşınekşın olursa eşofmanla zaten belli olur die düşünüyorum... :26: yoklamanada gerek kalmaz miska
rapunzelim, senin eline veresim var şu adamı, biraz dayak ve senin hiddetin aklını başına getirebilir
En iyisi banyoda bassınay çok güldüm çok yaşayın hepinizde emii...
miska wc ye girdiğinde delikten bak,yanlışlıkla başmış gibi yap ay ne bilimallahım verdiğim akıla bakk
hem küçük hemde işe yaramaz bırak canım sen onu bırak en iyisi küçük olması yetmior bide faaliyet yok
kızım dizine oturmuştum, indirmek için kucakladı
tabii işi hepimiz şakaya vurduk ,eğlendik ama ..
erkeklere bu tarz yaklaşımlar (heleki ciddi düşünüyorsa) itici gelir,kafası karışır,hatta doğru yoldan da çıkarır,senin içinde ters tepebilir,hatta gözünde belkide bayağılaşacak,evlenmeyi düşündüğü kadın portresinden de uzaklaştırabilir..
zakışına ve oluruna bırak bir zaman daha,bu endişelerini düşünme bu aşamada, o bu tarz yaklaşımda bulunmadan,sende kendini çek..ona ve ilişkine de şans ve zaman tanı.. zamanı geldiğinde de hala bu tarz endişelerin devam eder ise,en iyi çözüm bunu onunla açıkça konuşman..
elbette çok haklıısn...ben aslında bu konuda biraz feminist düşünüyor olabilirim, önce ben onun evlenilecek adam olduğuna karar vereyim de, sonra onun da beni evlenilecek kadın olarak görmesi derdine düşerim. o böyle davrandıkça benim ideal erkek profilimden uzaklaşıyor, o benim ideal erkeğim olmadıktan sonra, beni ideal kadın olarak görse kaç yazaar, görmese kaç yazar...
ilişkime zaman vermeye gayret ediyorum, sabrımın yettiği kadar da direnicem, ama ya düzelecek, ya bitecek, ben böyle mutlu olamıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?