Şimdi sizi öpmemesini yobazlık olarak mı görüyorsunuz ? Pes doğrusu ..
Çok yeni ilişkiniz, daha bu kadar yeniyken sizi öpmek istesydi bence o zaman sorun olurdu ..
3 aylık bir ilişkide aynı otel odasında aynı yatakta uyumanızın yanlışlığını tartışmak bile istemiyorum..
Dua edin öpmeye kalkışmamış, yoksa burada yüzlerce açılan , konulardan birini sizde açıp dert yanardınız.
Aşkı başka konularla ölçün.. Size verdiği değerle, gözleriniz bakışıyla, bir konu konuştuğunuzda dinleme biçimiyle, size sıcak davranmasıyla v.s ; bu ölçülmeye bile değmez konuyla aşkınızı kefenlemeyin.
işte budur.
3 ay gibi kısa bi zamanda aynı yatakta uyuduğunuz yetmezmiş gibi bide neden öpmüyor dokunmuyor bilmem ne diyorsunuz. gariplik bence erkek arkadaşında değil ...
bi muddet daha bekleyim. hala ayni devam ediyosa, merak ettigim bisi var, neden bana karsi mesafeli davraniyosun deyim. sen boyle davrandikca ben, senin beni yeterince sevmedigin ya da bu iliskiye yeterince kendini veremedigini dusunmeye basliyorum, beni onyargilarimdan kurtarmak icin lutfen sen aklindakini bana soyle deyim.
ne dersiniz kizlar, bunu yanlis anlamaz di mi?
hos, bi cinsel problemi varsa bunu bana soylemeyecegi icin, cok da beni aydinlatici bi konusma olmayacak muhtemelen, her sey zamani geldikce olacak vs vs diye beni basindan savma ihtimali de hayli yuksek...
Pes yani herşeyi istemek erkeklere hak! Kadınlar hayvan zaten ne isteyebilir ki?işte budur.
3 ay gibi kısa bi zamanda aynı yatakta uyuduğunuz yetmezmiş gibi bide neden öpmüyor dokunmuyor bilmem ne diyorsunuz. gariplik bence erkek arkadaşında değil ...
açıkçası bir takım kk üyeleri duyup, sıkıntılı cümleler kuracak diye ben düşündüğümün aksine cümleler kuramam..ayrıca onlar tefe koyarken herşeyi söyleme hakkını nerden alıyosa bende..düşündüklerimi özgür olan bu kk forum platformundada yorumlama hakkını ordan alıyorum..Ama sonuçta topic senin konun..ben sana yorum yazdım başkasına değil nasıl olsa yazımı okudun..sil bios simdi çok yazan eder olur sıkıntı cıkar diyorsan hemen silerim!
ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim..evlendikten sonra yalnız ve mutsuz bir bayan olarak tekrar boşanma kararı alacağın durumlara geleceğine şimdi güvenliğin evli bir çiftle tur gibi organizasyonla insanın sevgilisini tanımaya çalışması bence cokda doğru bir hareket..ama tekrar ediyorum eger sen diyorsan hemen silerim!
Yalnıız, eğer cinsel tercihi farklı vs ve o yüzden böyle mesafeli davranıyorsa seni de çevresine karşı "sevgilisi var" imajı yaratmak için kullanıyorsa çok acı olur bunun sonu, çok üzülürsün.
Bence fazla iyi niyetli davranma, ben bir şey çıkmaz bu adamdan diyorum.
keşke bunu anlayabilmenin bi yolu olsaödüm kopuyo incinmekten
bu arada sevgilimle buluşmuştuk, ordan geliyorum. bi haftadır görüşmedik, yarın da amerikaya uçuyo, bi hafta daha görüşemicez. ayrılırken öptüüüğğğğkısacık ama olsun, bi adım! sonra da şimdi msj atmış "sana hiç doyamadım " diye! :) sanırım bi gelişmeler var =)
Vallabunu anlamak zor çünkü evlendikten çok sonra anlayanlar bile var. Bir yolu var mıdır bilmem ama bu davranışları bile bir gösterge sayılabilir bana kalırsa.
Ben yerinizde olsam ne düşünürdüm açık yüreklilikle yazayım. Baş başa aynı odada sabahlamak bir erkek için sizin beraberliğe açık olduğunuz anlamına gelebilir başta. Ve önce beklemiş, sizden beraberliğe dair bir tepki gelmeyince de bir ilişkinizin olmayacağını düşünmüş olabilir. Yani beklentileri bir anda pooof yok olmuştur, beyimiz de size bir öpücük bile hediye etmeye gerek duymamıştır.
Bunlar sadece tahmin, şahsınız için düşünmeyin lütfen. Benzer şeyler yaşıyorum ben de.
kız çekip öpseydin ya göyneğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?