Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok şaşırdım açıkcası. bi problemi olabilir bence de. yoksa en azından sarılır uyurdunuz yani koskoca insanlarsınız, el ele tutuşuyosanız sonuçta sarılmak öpmek de normal bence. ciddi bi ilişki ise bu, ki anlattıklarından öyle anladım, belki kendine güvenmiyordur evlenmeden sana yakınlaşmak istememiş olabilir. ama normal değil açıkcası

bence sorun çok açık seni seviyorsa ki öyle söylemiş kesinlikle etkileşim olurdu aynı yatakta.Burda tuhaf bir durum var bilgisayarını kurcalama imkanın olsa bence bişeyler öğrenirsin ne demek istediğimi anlamışsındır..

işte budur.
3 ay gibi kısa bi zamanda aynı yatakta uyuduğunuz yetmezmiş gibi bide neden öpmüyor dokunmuyor bilmem ne diyorsunuz. gariplik bence erkek arkadaşında değil ...

işte budur.
3 ay gibi kısa bi zamanda aynı yatakta uyuduğunuz yetmezmiş gibi bide neden öpmüyor dokunmuyor bilmem ne diyorsunuz. gariplik bence erkek arkadaşında değil ...

lütfen tüm sayfaları baştan sona okuyun. yorumunuza cevabı mutlaka bulacaksınız. ben artık cevap vermiyorum bu tarz çirkin ithamlara.

valla aslında yapılacak başka bir secenekte yok..beni niye opmuyorsun dıyemezsin..beni öpsene bir sorunun mu var diyemezsin..hadi otele gıdıp kalalım diyemezsin....

ya konuşacaksın usul usul..tepkilerinden anlam cıkaracaksın..yada arkadasına anlatıcaksın bu durumu bır hafta sonu yakın yerlere gıbı kısa bir tatile cıkacaksınız dördünüz...onuda yapamadın sinemaya gidersiniz..omzuma yaslarınırsın...ne biliyim anlarsın haraketlerinden bir sorunu olup olmadığını..ama sinemada ileriye gitme sakın .çünkü sorunu cinsel sorunu değilde tedirginlik utangaclıksa bır cuval inciri berbat edersin..:)) ama bence kesinliklee en mantıklısı ne yap ne et hafta sonu için bir gezi ayarla..tur olur başka birşey olur...en kesin çözüm o.....ee artık o doğayla,alkolle,aşkla sevip öpmüyorsaa o zaman hakketen bir sorun vardır işte o zaman konuşursun.!!!

Son düzenleme:
açıkçası bir takım kk üyeleri duyup, sıkıntılı cümleler kuracak diye ben düşündüğümün aksine cümleler kuramam..ayrıca onlar tefe koyarken herşeyi söyleme hakkını nerden alıyosa bende..düşündüklerimi özgür olan bu kk forum platformundada yorumlama hakkını ordan alıyorum..Ama sonuçta topic senin konun..ben sana yorum yazdım başkasına değil nasıl olsa yazımı okudun..sil bios simdi çok yazan eder olur sıkıntı cıkar diyorsan hemen silerim!

ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim..evlendikten sonra yalnız ve mutsuz bir bayan olarak tekrar boşanma kararı alacağın durumlara geleceğine şimdi güvenliğin evli bir çiftle tur gibi organizasyonla insanın sevgilisini tanımaya çalışması bence cokda doğru bir hareket..ama tekrar ediyorum eger sen diyorsan hemen silerim!

işte budur.
Pes yani herşeyi istemek erkeklere hak! Kadınlar hayvan zaten ne isteyebilir ki?
Arkadaşımız birlikte olalım demiyor.İlgisizliğinin sebebini anlamaya çalışıyor. Her kadın bir erkeğin kendine yaklaşma çabalarını görmek ister ,bu illaki birşey olacak demek değil.Otel odasında yatmaya gelince tamam çok doğru değil bizim adetlerimize göre.Ama erkekler birtakım şeyler isteyince hakta kadınlar isteyince mi suç.Suçsa iki tarafada suç!

ne tuhaf yorumlar yapilmis...
arkadasim sen o yorumlari hic dikkate alma...
bence sevgi dokunmaktir, sadece sözlerle ifade edilmez, anlasilmaz...
ben annemi, kiz kardeslerimi devamli sarilir öperim, cünkü dokunarak hissedilir bence sevgi...
ki ayrica ten uyumu diye birsey var...
sanki burdaki herkes hic sevgilisine dokunmamis, elini tutmamis, öpmemis gibi cevaplar vermisler...
evli kadinlarin cogu cinsel hayatlarindan sikayet ediyor burda ne yapalim onlarada sapik mi diyelim...
arkadasim sen en iyisi sevgilinle konus bu konuyu...
dokunmak sevgiyi göstermektir, bu yüzden mutlaka acik acik konus onunla...

Burda arkadaş aynı yatakta yatmak doğru mu diye sormamış ki
Bir anormallik olabilir mi diye sormuş neden bu kadar yüklendiniz anlamadım

Canım arkadaşımın sevgilisi böyleydi, adamda tutku yok diyorduk ama iktidarsız çıktı.Yani bir ilişkide tensel uyumda önemli..Cinsellik yaşanmalı demiyorum ama tutkulu bir öpüş ve sıcak küçük bir dokunuş...Yani 31 yaşındaki adam bunu sana nasıl hissetirmez? Bence bir sorun var, tutucu da değilmiş ...Valla anlamadım canım

yok be hayatım, kinaye olsun diye öyle dedim. silme sakın! herkes istediğini düşünebilir, ben sadece konu hakkında yardımcı olmayacak ya da fikir beyan etmeyecek insanların, konuyu oraya buraya saptırmasından sıkıldım. yoksa söyledikleri açtığım konuya ve sorduğum soruya cevaben yazılsa, bana ters olsa bile asla sesimi çıkarmam, sonuçta ben bu topiği açarak herkesin fikrini almayı kendim istemiş oldum. sadece konu değiştirilmesin yeter.

bu arada sevgilimle buluşmuştuk, ordan geliyorum. bi haftadır görüşmedik, yarın da amerikaya uçuyo, bi hafta daha görüşemicez. ayrılırken öptüüüğğğğ kısacık ama olsun, bi adım! sonra da şimdi msj atmış "sana hiç doyamadım " diye! :) sanırım bi gelişmeler var =)

Eh artık devir değişti böyle işte. Erkekler bekletiyor, başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyor, evlenip evlenmeyeceğinize de onlar karar veriyor. Ağırdan alıyor bu arkadaş. Senin beklentiler içinde kıvrandığını hissetmek hoşuna gitmiş olabilir. Beklentim yok falan deme sakın, muhakkak vardır. Ve o bunun fena halde farkındadır.

Yalnıız, eğer cinsel tercihi farklı vs ve o yüzden böyle mesafeli davranıyorsa seni de çevresine karşı "sevgilisi var" imajı yaratmak için kullanıyorsa çok acı olur bunun sonu, çok üzülürsün.

Bence fazla iyi niyetli davranma, ben bir şey çıkmaz bu adamdan diyorum.

keşke bunu anlayabilmenin bi yolu olsa ödüm kopuyo incinmekten

keşke bunu anlayabilmenin bi yolu olsa ödüm kopuyo incinmekten

Vallabunu anlamak zor çünkü evlendikten çok sonra anlayanlar bile var. Bir yolu var mıdır bilmem ama bu davranışları bile bir gösterge sayılabilir bana kalırsa.

Ben yerinizde olsam ne düşünürdüm açık yüreklilikle yazayım. Baş başa aynı odada sabahlamak bir erkek için sizin beraberliğe açık olduğunuz anlamına gelebilir başta. Ve önce beklemiş, sizden beraberliğe dair bir tepki gelmeyince de bir ilişkinizin olmayacağını düşünmüş olabilir. Yani beklentileri bir anda pooof yok olmuştur, beyimiz de size bir öpücük bile hediye etmeye gerek duymamıştır.

Bunlar sadece tahmin, şahsınız için düşünmeyin lütfen. Benzer şeyler yaşıyorum ben de.

H_oley Sorun çözüldü

bir ihtimal de ne geliyo aklıma biliyo musun.. bu adam daha önce hiç bi beraberlik yaşamamış, şimdi de korkuyo olabilir mi?

ben ilk yorumumu yazmisdim ikiniciye yazayim bari biz esimle 1 sene flört ettik 1 yilda nisanli kaldik ...flört dömeninde cok görüsemedik,telefonla daha cok görüsüyorduk sehir mesafesinden dolayi.ama nisanliyken herzaman görüstük...ve inanin evlenmeden 1 ay önce öptü beni,ha sarilmaya gelince sarilirdi,el elede gezerdik..yaninda cok uyudugum oldu ...ama muhafazekar olan bendim biraz,oda buna saygi duygu ve inanirmisn 2 yil icinde 2 kere tartistik hala sakasinin yaparim 2 yilda 2 kavga diye ,cok basit sebeplerden cikardim ben tadi tuzu olsun diye evlendik 8 yil oldu allahim nazarlardan korusun 2 de cocugum var hic bir sorun yasamadik ne cinsel anlamda nede askimiz sevgimizde....öpmedi diye adamdan süphe dahi etme öyle erkekler vardi ,varlarda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…