Sevgilim bana geldi , eli bomboş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınız o kadar saçmaki hangisi en saçma karar veremiyorum. Bence sizde yalan söylüyorsunuz atesitim falan filan full yalan geldi bana. Milletin hayatını kurcalamak yerine kendi hayatınıza bakın diyeceğim ama bunu anlayamacağınız üslubunuzdan, tavrınızdan belli.

Memurların sevişmesi yasak mı hanımefendi? Bekar memurlardan bekaret testi falan mı istiyorlar artık?
Ya bırakın kim kimle isterse sevişsin siz sevişmek zorunda değilsiniz.
Bu şekilde ahlakçılık yaparak insanları yaftalayarak, ailelerini zan altında bırakarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Biz neden beni ilgilendirmez diyemiyoruz ya hiçbir şeye?
Demokrasilerde herkes birbirinin hayatına saygı duyar.
Burası bir İslam ülkesi değil, İslama inanan nüfusun fazla olduğu bir ülke.
Lütfen siz yapmıyorsunuz diye, sizin kafa yaptınıza ters diye insanları böyle ağır dillerle eleştirmeyin.
Hayatta her şeyin bir karması muhakkak vardır bunu unutmayın.

Ya sonuçta teklif etmiş elini biyerine koyup beklememis ki insan evet hediye küçük birşey bekler ama belki imkanı olmadı belki unuttu bilemeyiz ama sen kabul etmemişsin adam da parasını bari vereym demiş ona da yok demişsin.

Bu ülkeye sözde cinsel özgürlük birazcık geldi ama kimse hastalıktan korunma sorumluluğunu düşünmüyor. O özenilen batı ülkelerinde dizilerde bile prezervatif kullanıyorlar. Adam o kadar mesafeden gelmiş, kondom almayı düşünememiş. Ayrıca kaç gün kızın evinde yiyip içiyor, insan başka bir üyenin dediği gibi en azından bir yemeğe çıkarır.

Değil. Gelirken hiç değilse bile insan bi gr altın alır.

Ya çok özür diliyorum ama ben böyle şeylere yorum atınca beni mune'ye şikayet ediyolar hep ceza yiyorum inşallah yeniden yemem ve tekrar söylüyorum hakaret amaçlı değilim. Ancak neden insanlardan bi beklentiniz var neden boşver ben hallederim değilde, kabul etmediğiniz şeyin lafı tekrar dolandı ben onu anlamadım. Bilmediğim bi ayrıntı var ise kusura bakmayın

Adam masrafı ödemek istemiş, müsade etmemişsiniz. 6 aylık bir ilişkide bu küçük hesaplar çok yakışıksız.
Madem içerliyorsunuz açıkca söyleyebilirsiniz. “Evde şunlar eksik. Gelirken alır mısın.” “Ben çiçek gibi jestlerden hoşlanırım.” Filan diye. İlişki şeffaflık ve samimiyetle ilerler. Böyle kendi kendinize sitem etmenin kimseye faydası yok.

Zorunlu karıştırdımsa özür dilerim baştan ama daha önceki sevgilisi için harcamalar yapıp 50.60.000 gibi bir borca giren üye sen miydin?
Eğer sensen lütfen dikkat et sana önem vermeyen, maddi manevi sömüren adamlara kendini kullandırtma. Biraz akıllı ol.

sizin ima ettiğiniz gibi yobaz bir tip de degilim hatta ateistim tüm
Ateist olunca yobaz olunmuyormus demek ki...
Sizin öyle şeyler yazmanızla dini inancınız olup olmaması ya da kime neye inandığınız ne alaka?
Inacli kişiler yobaz mi oluyor bu durumda?

İç çamaşırı olmazsa olmaz, lütfen.

Ben iç camasiri detayına takıldım bide pentiden aldığını söylemişsin neden? Mesela peyniri nerden aldigini yazmamissin iç çamaşırıni neden belirttim
Peyniri köşedeki peynirciden, zeytini a101 den aldım. Ama o bimden almak istermiş gibi devam etseydi diye düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…