sevgilim bana kırgın el emeği bir şey yapmak istiyorum ne olabilir? lütfen yardım edin.

bunları zaten elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum

Arkadaşlar ben olsam video hazırlardım. Otururdum ona olan duygularımı bir güzel anlatır sonra özür dilerdim. Bence güzel de bir anı olur.

beynim durmuş gibi. şöyle hoş küçük bir anı kalsın istiyorum da... genelde defter alırım onunla ilgili bir şeyler yazıp veririm o biraz klasikleşti bizim için de

şöyle anlatayım bir olay yaşanmıştı çok aşırı dertlenmişti bizde birbirimizin derttaşıyız çıkamadım annem yüzünden evden..
ve o gün bana birinci yıl sürprizi için hediye almış. öyle kötüye sardı.. kırıldı biliyor benim yüzümden olmadığını ama yine de kırgın

sevgilim bana kırgın gönlünü almak için bir şeyler yapmam gerekiyor. el emeği zor olmayan bir şeyler yapmak istiyorum ne yapabilirim lütfen yardım edin.
Aska giden yol mideden gecer mine onun gibi bi söz var bnce bi kurabiye yada ne bileyim güzel bi tatli vs yap okuluna git güzel paket yap dikil karsisina ve sürpriiz de ver o güzel kutulu yiyecegi ve özür dile bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…