sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

Ahhhh ahhhhh ben bi sadece bi tatlı söz isterken
Sosyetik yaşam istiyorsanız öyle birini bulun kendinize
Sevgiliniz düşünmüş yapmış bence haksızsınız madem beklentileriniz birbirini tutmuyor ayrılın bence ikinizde mutsuz olacaksınız yoksa

sayın yüksek sosyete sizin şuanda solaryumda olmanız gerekmiyor mu, ki böyle bir forumda sorununuzu paylaşıyorsunuz, hiç yakıştıramadım sizin gibi yüksek sosyeteye

fazla uçma canım, sonra yere düşmesi ağır olur senin için.

O ozlem198406 her yorum yapana konu ile alakasız bir yorumda siz yapıyorsunuz. Sanırım canınız sıkıldı muhabbet istiyorsunuz. Ancak yeri değil, ne güzel sohbet bölümleri var. Dikkatimi çektiniz ve bu nedenle benim tarafımdan kiblendiniz. Eğer olurda uyarı alırsanız bilesiniz.

Konu sahibide zaten fake olduğu belli. Ancak yine de böyle insanların olmadığı anlamına gelmiyor. Resmen aç gözlü kızlarımızı temsilen konu açmış.

canım saolsun canım benım. tepki veren tek kısısın. sıkıntı yok benım ıcın

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar kalbin(!) olsun demişler, lafını hayata geçirmeye çalışıyorsunuz galiba.

Ev isterim, araba isterim çünkü fındığım var taaam mı!

çok ayıp etmişsiniz o ne öyle görmemiş gibi

madem telafi etmek istiyorsunuz küçük hoşuna gideceği bir şey alın hediye özür dileyin ilk defa birlikte kutlayacağımız için daha farklı bir şeyler planlarsın diye düşündüm kendimce o yüzden beklentiye girmişim seni kırmak istemedim vs deyin barii

İşte böyle sosyete dizilerini izleyip etkileniyor yavrucaklar

"Lüksü seviYOM" derken?

Tavra bak, dön bi de zihniyete bak.
Allah ıslah etsin.

Konu fake falan değil var böyle bildiklerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…