- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi slmbenss12
-
Huzurlu bi hayat, güzel bir ilişkiden ziyade sosyetik olmaya endekslisin, ne boş...daha farkli bişey bekliyodum . bide kendisi ile ciddiyiz ilerde sorun olurmu . ben daha ( sosyetık takılmak istiyorum :)
:):):):) ilk cumlen bombaaaaaaaHoşlanmadığım insan tipindensiniz konu sahibi.
Adam %100 haklı. Ben olsam bırak ayrılmayı sizin gibi lüks düşkünü biriyle asla sevgili olmazdım.
İnsan bir teşekkür etmez mi, vay arkadaş.
hayat bu ıste. kımı kıme dusuruo Rabbım. Bunların hepsinde var bir hayır iste. Iyıler kapılmış bacılarrr:)beklentilerine göre birini bul bence. adam bana göre çok sevimli bir şey yapmış, sana göre basit. demek ki uyuşmuyorsunuz. zorlamaya gerek yok, yoksa beraberce mutsuz olursunuz.
Bence kaybet sonra zengin mekanlara git orda belki ruh eşin vardır.sosyetik takılmak isteğine istinadenonu kaybetmek istemiyorum
ben öyle düşünmüyorum canım. bunun iyi olmakla, kötü olmakla alakası yok. hayata bakışla alakası var, kriterlerle. bazısı lüks bir lokantada denize nazır rakı balık sever, bazısı denize nazır çay simitle havalara uçar. ben çay simiti, bolca gülmeyi, muhabbeti tercih ederim. herkes kendine göre biriyle olsun bence. evlilikte uyum, ahenk şart.hayat bu ıste. kımı kıme dusuruo Rabbım. Bunların hepsinde var bir hayır iste. Iyıler kapılmış bacılarrr:)
birincisi espriydi:)ben öyle düşünmüyorum canım. bunun iyi olmakla, kötü olmakla alakası yok. hayata bakışla alakası var, kriterlerle. bazısı lüks bir lokantada denize nazır rakı balık sever, bazısı denize nazır çay simitle havalara uçar. ben çay simiti, bolca gülmeyi, muhabbeti tercih ederim. herkes kendine göre biriyle olsun bence. evlilikte uyum, ahenk şart.
daha farkli bişey bekliyodum . bide kendisi ile ciddiyiz ilerde sorun olurmu . ben daha ( sosyetık takılmak istiyorum :)
eyyy gidi eyyyyyyy :)hehe basitmiş vay anam vay
sen burda ki yorumları konuları bi okuda sonra lüksünü sosyetiğini istersein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?