sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

adam ne yapabilir başka, tam tur pırlanta?? maldivlere hsonu tatılı ??? dusunmesı yetmezmı sence kaybetmek ıstemıyorum dedıgın adam ıcın. Kusura bakma ama işte senın gıbılere cok kızıyorum. Adam da senı cozmus kı tek derdın luks demıs. Elındekının kıymetını gbercekten bılebıleceksen adama kendını affettırmek ıcın ne gerekıosa yap, yok ben buyum dıosan boşver be canım

bu üye şimdi sizlerin yaptığı yorumlara bakar kız arkadaşına çatar ben söleyim bak senden başka hatun yok gözü yüksekte olan seni terk ediyorum der kk yıkılıyor kadınların hepsi gözü gönlü tok göstermişsiniz bravo.

Hoşlanmadığım insan tipindensiniz konu sahibi.
Adam %100 haklı. Ben olsam bırak ayrılmayı sizin gibi lüks düşkünü biriyle asla sevgili olmazdım.

İnsan bir teşekkür etmez mi, vay arkadaş.

beklentilerine göre birini bul bence. adam bana göre çok sevimli bir şey yapmış, sana göre basit. demek ki uyuşmuyorsunuz. zorlamaya gerek yok, yoksa beraberce mutsuz olursunuz.

beklentilerine göre birini bul bence. adam bana göre çok sevimli bir şey yapmış, sana göre basit. demek ki uyuşmuyorsunuz. zorlamaya gerek yok, yoksa beraberce mutsuz olursunuz.
hayat bu ıste. kımı kıme dusuruo Rabbım. Bunların hepsinde var bir hayır iste. Iyıler kapılmış bacılarrr:)

hayat bu ıste. kımı kıme dusuruo Rabbım. Bunların hepsinde var bir hayır iste. Iyıler kapılmış bacılarrr:)
ben öyle düşünmüyorum canım. bunun iyi olmakla, kötü olmakla alakası yok. hayata bakışla alakası var, kriterlerle. bazısı lüks bir lokantada denize nazır rakı balık sever, bazısı denize nazır çay simitle havalara uçar. ben çay simiti, bolca gülmeyi, muhabbeti tercih ederim. herkes kendine göre biriyle olsun bence. evlilikte uyum, ahenk şart.

birincisi espriydi:)
ikincisi; demek istiyorum ki benım ex sevgılım dgunu kutlamayı bıle unuturdu bazen yogunluktan, gun bıtmeden arardı. parası oldugunda sofralar donatırdı, olmadıgında sigara böreği yapta yıyelım derdi, parası varken koca buket cıcek gelırdı yokken yolda satılan tek gulle gelırdı. hiç gelmeseydı bile, hiç yedırmeseydı bile, yanımda olması yanımda nefes alması mutlu olmama yeter bir sebepdi. cok buyuk ısteklerım olmadı hıc hayatta, sevdıgım adamı herseklıyle kabul ettım. gercı ex oldu ama olsun:):):):) sımdı dıorum ya boylelerı de boylelerıne duser, işin trajikomik yanı. ınsan kendısını bılıosa ona gore bırıyle beraber olsun o zaman ki ne kendını ne karsıdındakini mutsuz etmesin

İki gündür okuduğum bazı konular için nolur fake olsun diyorum. Bu kadar şımarık bu kadar kendini beğenmiş insanlar olmasın gerçek hayatta... Sorunuza gelince fake olduğunuzu düşünüyorum ama velev ki değilsenizde kesinlikle çok şımarık ve görgüsüzsünüz... Gözünüz lüks bi hayattaysa onu çalişip kazanın kimseden beklemeyin bizahmet...

hehe basitmiş vay anam vay
sen burda ki yorumları konuları bi okuda sonra lüksünü sosyetiğini istersein

adam haklı yani üzüldüm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…