sevgilim bana sevgisizsin dedi :(

Kaç yaşındasın çok merak ettim? Bence en en fazla ortaokul lise çağındasınız :)
Sosyetik takılmak lüks yaşamak istiyorsan bunu bir erkeğin karşılaması mı gerekiyor? Oh ne ala memleket.

Ada'm gibi oku çalış kendi paranı kazan ve dilediğin gibi lüks yaşa. Ama BU YAŞTA babandan aldığın haftalıkla anca bu kadar olur güzel kızım.

Canım zengin hayat istiyorsan oku meslek edin kendini geliştir büyük şirketlerde çalış iyi maaşlar al lüks yaşa.

Sevgiliden sana lüks seyler yaşatmasını beklemek eziklik değil mi sence de?

Okuyor musun sen? Okuyorsan hangi bölüm okuyorsun?

Benimki pasta bile kesmez, sadece sözle kutlar, parası varsa hediye de alır, yoksa olduğunda alır, neden almadın falan da demem yani. Önemli de değil zaten.

Esra Ceyda kardesler varya onlar geldi gozumun onune.( Adlarini bile karistirdim belki. Anladiniz siz beni)

Yavrum yok boyle bir dunya.Sosyetik takilmak gibi bos heveslere kapilma.

Kisa yoldan zengin olmak mi istiyorsun. Bak loto 12 trilyon veriyor bu hafta sansini dene. Disinin kovuguna yetmez ama idare edersin bir sure.
Oyle sevgilinden beklersen ooooooo daha cok beklersin.

Ac gozlerini cevrendeki insanlara bak. Neden calisiyorlar neden gecelerini gunduslerine katiyorlar bak. Hersey para degil. Oku calis cabala o heves ettigin hayatin daha guzelini bulursun

ben zihniyetinizi anlamakta güçlük çekiyorum. adamdan ayrılın zengin birini bulun madem. adama yazık.

Bence çok ayıp etmiş sin gerçekten sevsen bir gülüşü iyiki doğdun demesi seni dünyanın en mutlu insanı ederdi gerçek sevgi maddiyat ile ölçülmez küçüğüm bunu unutma

Adamın düşünmesi yeter be. Hakikaten duygusuz biriymissiniz. Benim eşim doğum günümde yanımda bile olamıyor. Yanımda olsa bi öpücük bi iki güzel söz bile beni mutlu ederdi

Arkadas haklı trolluyor bu bayan.. saçma sapan kâle almadan cevaplar vermis.

benim istedigim daha güzel bi yerde yasamak araba ev fılan daha uzel giyinmek . onun istedigi beni iyice asaga cekmek sizce paramı askmı
Diziler mi özendiriyor seni böyle. Havuzlu villa hizmetçi falan da olsun ister misin evlenince. Geçinmek için para önemli ama önce sevgiye değer vermelisin. Seni düşünmesi yeter.

Lüksü seviyorsan kendine lüks bi doğumgünü partisi tertip et çağır herkesi..
O pasta alabiliyor sadece.

Bir Allah'ın kuluda benim doğum günümü organize edip sevdiğim kişileri çağırıp cafede kutlamadı ben ne yapıyım hediyede istemiyordum hem

O kadar şımarıksınız ki. Sosyetik yaşamak istiyorum ne demek?? Bence bırakın çocuğu, boş yere günahına girmeyin onun da

daha farkli bişey bekliyodum . bide kendisi ile ciddiyiz ilerde sorun olurmu . ben daha ( sosyetık takılmak istiyorum :)

İnşaAllah bu kafayla bu kibirle sosyetik takılmayı beklerken nohut oda bakla sofa bir eve tamah edip 1 dilim ekmekle geçen bir ömür yaşamazsın canım...
Ve sana kötü haberi ben vermek istemezdim fakat sevgilin seni çözmüş doğumgünü olayından sonra "biz ciddiyiz" cümlen için seninle aynı düşündüğünü sanmıyorum demek ki sevgilinle ilerisi olmayacağı için sorun da olacağını sanmıyorum
Yani ilerisi ve sorunlar için boşuna kafayı takma.....
Sana Ali Ağaoğlu gibi birisi lazım

Adam haklı.
Sevgisiz misiniz bilmem de kaba olduğunuz kesin.
Bir teşekkür etmek zor olmasa gerek.
Beklentiniz karşılanmamış olabilir ama adam düşünmüş, hiçbir şey de yapmayabilirdi.

oyle basit bişey beklemiyodum sadece bi pasta
Sadece bir pastamı? evet sevgisiz ve duygusuzsun! Çocuk düşünmüş yapmış işte bir teşekkür etmek çokmu zor. Yada tek taş pırlanta falanmı bekliyorsun. Benim eşim kuyumcu olmasına rağmen böyle bi şey beklemedim ondan asla. bana hediye olarak bir anahtarlık bile almışlığı vardır. Benim için manevi değeri o kadar çoktur ki kullanmaya bile kıyamam. Unutma önemli olan maddiyat değil maneviyat!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…