sevgilim bana sığır dedi..

kac yasindasiniz..evlenmeyi filanmi dusunuyodunuz???

evet üzerinden üç gün geçti hala sakinleşemedim çok kırdı beni

bazıları ağzından kaçırmıştır demiş ama kibar ve saygılı bi erkek asla böyle şeyler söylemez ki aklına da gelmez

mesela ben hayatımda hiçbir erkeğe öküz veya sığır demedim yüzüne karşı
çok ayıp bence ilerisi için düşündürücü yani belki evlenince de ağzının bozukluğu iyice anlaşılır
çünkü görüyoruz bazıları dışarıda kibar olup kendi ailesine karşı sürekli küfürlü salak aptal tarzı cümlelerle konuşuyo

bu küçük ipuçları önemli o yüzden

ha daha gencmissiniz..diger ne gibi olumsuz yanlari var?? yine bu tarz mi yoksa daha farklimi

ilk zamanlar çok çok iyiydi yada ben herşeyin üstünü kapatıp unutuyodum zamanla saygısı azaldı benim ona gösterdiğim değeri göstermemeye başladı mesela bir iki hafta önce de bişeye kızıp ayrılmak istediğini söyledi beni ağlattı ertesi gün barıştık ve agladıgımı söyledigimde sadece napiim dedi ben yine şok oldum bu ve buna benzer birsürü şey işte hepsi birleşince tahammülüm kalmadı malesef

bende aynısını düşündüm ve ciddiyete doğru ilerlediğimiz için herşeyi düşünür oldum benim böyle şeylerden hoşlanmadığımı bilir ama arkadaşlar arasında böyle konuşuluyomuş sanada dedim bianda dememem gerekiyodu biliyorum falan dedi sadece bu olay olsa affederdim biliyorum kendimi ama saygısızlıgı beni artık kırmaya başladı burdaki çoğunlukta ne olcak takılma diyince şaşırdım

sadece sığır deseydi ayrılma diyecektim, ağız alışkanlığıdır, bir daha yapmamasını sert bi şekilde ona anlat diyecektim ama diğer sorunlar da varmış.

bi süre süründür, sonra bak düzeldi mi, düzelmediyse dehleyebilirsin.

bidaha nasıl güvenebilirimki hiç bilmiyorum

valla ben böyle şeylere çok önem veriyorum saygı çok önemli bi anda söylemek filan mantıksız
sen ona dersin o sana der sonra seviyesizlik alır başını gider
bi de sevgiliyken bu patavatsızlığı yapıyo evlenince iyice kendini salar o zaman

başka sorunların yoksa bi süre gözlemle ama ciddi anlamda saygısız davranışları varsa sen bilirsin ben burdan ayrıl diyemem zaten kararını sen ver

bide bana diyoki ben evlenince daha farklı olacağım asıl mutlulugu o zaman görecekmişim hiç inandırıcı gelmiyor ama buna inanayımmı sence

7 yıllık beraberliğim var aynı kişiyle evlendim bi kere sığır demedi son zamanlarda küfür duyuyorum ama o da sessiz benle alakalı olmayan şeylerde onlarda bile rahatsız oluyorum ben sevmiyorum bunun yılla alakası yok tabii ama samimiyet saygı aşk ayrı şeyler sınırlar korunmalı

bide bana diyoki ben evlenince daha farklı olacağım asıl mutlulugu o zaman görecekmişim hiç inandırıcı gelmiyor ama buna inanayımmı sence

neden evlenince farklı olacakmış
neden şimdi değil
insanın huyu değişmez ki ne kadar değişirim derse desin değişmez
valla ben sevgilini tanımadığım için ne desem havada kalır ama bu sözler seni kandırmak ikna etmek için söylenen sözler
inanmak istiyosan inanırsın ama bi süre hareketlerine dikkat edip sonra eski haline dönebilir
eğer seviyosan bi şans ver ama sen bilirsin

Olay bir 'sığır' lafından çok daha büyükmüş :26:
Kafana ayrılmayı koymuşsun gibi geldi ama bunu sadece bir söz yüzünden yapma bence haksız duruma düşme
Biraz daha sabretmeni öneririm gerçekten bir gelecek göremiyorsan o zaman ayrılırsın
Ama sonuçlarını da düşün şimdi olduğundan çok daha mutsuz olabilirsin
İyi düşün derim

Sen ayrilmak istiyordun bence. Cunku cok ufak ve gereksiz bir konu durust olmak gerekirse. Bir de lutfen "aaaa benim esim bir istanbul beyefendisi asla boyle kelimeleri agzina almaz hatta duyunca bile odasina kapanip aglar" edebiyati yapmayalim, herkes argo konusr kufur eder zaman zaman istemsizce ki sigir kelimesi onlardan bile degil sacma da olsa bi saka. Ama eger mutsuz degildiysen bu bardagi tasiran son damla olduysa elbette bilemem mutlu musun degil misin bunu dusun sadece bence. Ama bahanen bu olmasin kesinlikle

Son düzenleme:

Uzulmeyin ya belli ki agzindan kacmis.
Erkekler kendi aralarinda birbirlerine boyle hitap ediyor. Size de yanlislikla demis.
Ben de dememem gereken birine salak demistim ama oyle dusundugum icin degil bir anda kacti. Ozur dilemis zaten uzatip beraberliginizi yipratmaya degecek bir sey degil.
Allah mesut etsin.

bence hayvansal kelime ağızdan da kaçsa hiç hoş bir kelime değil...hayvanlara hakaret olmasın..sizde kendisine öküz deseydiniz ...bu ne terbiyesizlik...yani bir insan oğlunu her hangi bir hayvan benzetmek karşıdakini görgüsüz olduğunu gösteriyor...

size olmadıgı halde rahatsız oluyorsunuz düşünün bide başınıza geldiğini ben onu çok seviyorum ama saygı olmayınca soğumakta beraberinde geliyo..

o kadar çok şans verdimki herkes tek bu lafa takılma bahanen bu olmasın demiş ama olay keşke bundan ibaret olsa banada hiç inandırıcı gelmiyo insan her zaman aynıdır hatta baştan iyi olupta evlenince kötü olan çok örnek var erkek arkadaşım bide kötüyken iyi olcagını iddia ediyor

keşke sadece sığır olsa ben en sonki olay bu oldugu için sadece bunu anlattım mal gibisin demişligide vardır sonumuz ne olacak bilmiyorum

bence sen kafanda bitirmek üzeresin bu laf ta üzerine tuz biber olmuş
hakkında hayırlısı olsun
olmadı sizi tanıyan arkadaşlarınıza da danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…