- Konu Sahibi sunshine44
yani ayrılman gerekecek abartılı bi durum yok canım bence. yani ayrılma sebebi değil. ama başka sorun varsa bilemem:26:
var canım var bitek bununla ilişki bitircek kişi değilim aslında biçok şeyin birikmesi oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani ayrılman gerekecek abartılı bi durum yok canım bence. yani ayrılma sebebi değil. ama başka sorun varsa bilemem:26:
ya tamam demesi hos degilde takilma bu kadar sevgili esittir en yakin arkadas.ayriyetten hani sakasina gibi demis anladigim kadariyla.sigir gibisin felan diye hakaret etmemis.sende pardon duyamadim filan deseydin canim![]()
Yaa arkadaşım hakkını helal et valla konu başlıgını görünce çok güldüm yaa![]()
![]()
başlık çok komik kusura bakma canım yaaben olsam o lafı ona yediririm heralde
![]()
sende biraz gaz versene arkadaşım niye normal karşılandı bu kadar anlamadım![]()
bak ben sana diyim cunku gayet normal bisey en yakin arkadasina demezmisin sen sigir diye? hani hakaret gibide degil,bide cocuga cevap felan vermezsen 1 ceker 2 ceker 3.de birakir gider seni benden soylemesi yani herseyde boyle tripmi atilir aaa![]()
doğru söylüyosun arkadaşım bak seninde başına gelmiş daha iyi anlarsın durumu saygı diye bişey kalmadı zaten evlilikten ne hayır gelir bilmiyorum
yok valla demem arkadaşıma o beni bilir zaten ne kadar hassas oldugumu ona ragmen diyosa öküzün tekidir ama ben ona öyle bişey demem tabi
Aşk ölür yerini saygı alır derler evlilikte... Hiç olmayan bir saygı da kalmayacağına göre dikkat et sadece bu durum mu var yoksa sana karşı başka saygısızlıkları bencillikleri var mı.. eğer varsa boşuna zamanını harcatma.. kendini yıpratma
ya senin cocuktan ayrilmak gibi bi korkun yok galiba cunku burda okuyoruz millet neler neler yapiyor saf kizlarimizda affediyor ama senin olay oyle bisey degil daha nereye kadar trip aticaksin? sonu ayrilmaya gider benden soylemesi...
Bence tavrını koru.
Alttan alsan daha neler der.
Valla bence de diyemez-dememeli.
Ben bile sinir oldum.
farkettim canım sanırım burda biçok olay oldugu için bu normal karşılandı
var canım iki yıldır sabrediyorum düzelir birgün diye diye kendim yıprandım sagol ilgin için..
hayir bircok olay oldugu icin normal karsilanmadi bence,
yani bu konuda daha ne yapabilirsinki? zaten birkaac gundur tribe bogmussun cocugu guzelce ara soyle bidaha istemiyorum de.
ben 3 yıl bekledim düzelmedi... ayrılınca omuzlarımdan büyük bir yük kalktı sanki... şimdi huyu suyu aynı ben olan bir sözlüm var 1 yıldır o kdar mutluyum ki:)
teşekkür ederim canım tanımadıgın iki insanın arasını yapmaya çalışıyosun ama bu ilk degil başka saygısızlıklarıda oldu ve artık göz yumamıyorum çok oldu
bu ne terbiyesizlik ya
karakteri hakkında büyük bi ipucu vermiş sana
ha onu bilmem tabiki ama hani agzindan kacmis felan olabilir diye dedm ben canim karar sende yaz burayada napicagini konuyu takip edenler merakta kalmasin :)