• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana sığır dedi..

sende biraz gaz versene arkadaşım niye normal karşılandı bu kadar anlamadım :1:

bak ben sana diyim cunku gayet normal bisey en yakin arkadasina demezmisin sen sigir diye? hani hakaret gibide degil,bide cocuga cevap felan vermezsen 1 ceker 2 ceker 3.de birakir gider seni benden soylemesi yani herseyde boyle tripmi atilir aaa :52:

bak ben sana diyim cunku gayet normal bisey en yakin arkadasina demezmisin sen sigir diye? hani hakaret gibide degil,bide cocuga cevap felan vermezsen 1 ceker 2 ceker 3.de birakir gider seni benden soylemesi yani herseyde boyle tripmi atilir aaa :52:

yok valla demem arkadaşıma o beni bilir zaten ne kadar hassas oldugumu ona ragmen diyosa öküzün tekidir ama ben ona öyle bişey demem tabi

doğru söylüyosun arkadaşım bak seninde başına gelmiş daha iyi anlarsın durumu saygı diye bişey kalmadı zaten evlilikten ne hayır gelir bilmiyorum

Aşk ölür yerini saygı alır derler evlilikte... Hiç olmayan bir saygı da kalmayacağına göre dikkat et sadece bu durum mu var yoksa sana karşı başka saygısızlıkları bencillikleri var mı.. eğer varsa boşuna zamanını harcatma.. kendini yıpratma

yok valla demem arkadaşıma o beni bilir zaten ne kadar hassas oldugumu ona ragmen diyosa öküzün tekidir ama ben ona öyle bişey demem tabi

ya senin cocuktan ayrilmak gibi bi korkun yok galiba cunku burda okuyoruz millet neler neler yapiyor saf kizlarimizda affediyor ama senin olay oyle bisey degil daha nereye kadar trip aticaksin? sonu ayrilmaya gider benden soylemesi...

Bence tavrını koru.

Alttan alsan daha neler der.

Valla bence de diyemez-dememeli. :20:

Ben bile sinir oldum. :19:

Aşk ölür yerini saygı alır derler evlilikte... Hiç olmayan bir saygı da kalmayacağına göre dikkat et sadece bu durum mu var yoksa sana karşı başka saygısızlıkları bencillikleri var mı.. eğer varsa boşuna zamanını harcatma.. kendini yıpratma

var canım iki yıldır sabrediyorum düzelir birgün diye diye kendim yıprandım sagol ilgin için..

ya senin cocuktan ayrilmak gibi bi korkun yok galiba cunku burda okuyoruz millet neler neler yapiyor saf kizlarimizda affediyor ama senin olay oyle bisey degil daha nereye kadar trip aticaksin? sonu ayrilmaya gider benden soylemesi...

farkettim canım sanırım burda biçok olay oldugu için bu normal karşılandı

var canım iki yıldır sabrediyorum düzelir birgün diye diye kendim yıprandım sagol ilgin için..

ben 3 yıl bekledim düzelmedi... ayrılınca omuzlarımdan büyük bir yük kalktı sanki... şimdi huyu suyu aynı ben olan bir sözlüm var 1 yıldır o kdar mutluyum ki:)

hayir bircok olay oldugu icin normal karsilanmadi bence,
yani bu konuda daha ne yapabilirsinki? zaten birkaac gundur tribe bogmussun cocugu guzelce ara soyle bidaha istemiyorum de.

teşekkür ederim canım tanımadıgın iki insanın arasını yapmaya çalışıyosun ama bu ilk degil başka saygısızlıklarıda oldu ve artık göz yumamıyorum çok oldu

bu ne terbiyesizlik ya

karakteri hakkında büyük bi ipucu vermiş sana

teşekkür ederim canım tanımadıgın iki insanın arasını yapmaya çalışıyosun ama bu ilk degil başka saygısızlıklarıda oldu ve artık göz yumamıyorum çok oldu

ha onu bilmem tabiki ama hani agzindan kacmis felan olabilir diye dedm ben canim karar sende yaz burayada napicagini konuyu takip edenler merakta kalmasin :)

ha onu bilmem tabiki ama hani agzindan kacmis felan olabilir diye dedm ben canim karar sende yaz burayada napicagini konuyu takip edenler merakta kalmasin :)

sadece bu olsaydı keşke affederdim ama geleceği düşündügüm için kafamda hep soru işaretleri oluştu..son durum şu canım dün akşam ve bugün sabahtan beri arıyo ben cevap vermedim sonra açtım bidaha aramasın diye içimden gelen herşeyi söyledim ne kadar kırıldıgımı ilişkimizde saygı kalmadığını anlattım affetmicem arama bidaha dedim hala arıyo resimler atıyo falan ama cevap vermicem

Back
X