- Konu Sahibi sunshine44
-
Yok yanlis anladiniz benim elestirdigim sizin burda yakindiginiz konunun uzerine kendi kocasini sevgilisini oven insanlardi. Tahmin etmistim bu tek sebep olamaz diye eger en ufak seye kusecek hale geldiyseniz bence mutlu degilsiniz gibi eger hala cok seviyor olsaniz zaten konusmamaya dayanamazdiniz en basidinden..yok bu olay sadece bu degil daha çok şey varda onları anlatmadım ben o edebiyatı yapabilirim çünkü babam gözümün önündeki örnek aynen tarif ettiğiniz gibi erkek arkadaşımda tam aksini görünce haliyle yadırgıyorum
Valla bence kalitesini belli etmis. Esine mal fiyen gordum. Cocuguna hayvan diyen de gordum. Hic hos degil. Insan neden evlenir? Bunlari isitmek icin mi? Yrn birgun bu adam ailenize de soylenir etraftaki herkese de. Agzi alusmis bir kere.
Ben de herkes yapar kismina katilmiyorum. Hadi trafikte falan sinirlenip biraz kukremek olabilir (ben bile yapiyorum bayan halimle) ama etrafina hele sevdiklerine boyle konusmak kabul edilemez. Esimi taniyali uc yil oldu. Bana tek bir kez bile bu veya buna benzer birsey demedi insalkah demez de. Hem ayrica konu sahibine sigir duyen gitsin bu lafi mudurune, hocasina, babasina desin bakalim ne oluyor. Madem ki sakaymis...
Sadece o an yaşanan ve bir anlık olan, kötü niyet düşünmeden söylenen bir kelime olsa çok abartmışsınız derdim ama sanırım kötü konuşma huyundan rahatsızmışsınız.
Daha öncesinde "mal gibisin" vs. denmiş.
Düzelir mi bilemem ama bu tarz bir insanla vakit geçirmek, sohbet etmek baya sıkıntılı olur.
Ama biz yeni ve beni begendigi icin tanistik simdi boyle demesi beni kiriyo resmen canli cenaze gibi davraniyor yani saygi yok simdiden...
Yok yanlis anladiniz benim elestirdigim sizin burda yakindiginiz konunun uzerine kendi kocasini sevgilisini oven insanlardi. Tahmin etmistim bu tek sebep olamaz diye eger en ufak seye kusecek hale geldiyseniz bence mutlu degilsiniz gibi eger hala cok seviyor olsaniz zaten konusmamaya dayanamazdiniz en basidinden..
evet ayrı şehirlerdeyiz ara tatilde biraraya geldik ve birgünü bana mal gibisin dedi ve yanından uzaklaştım sonra bi şekilde affettirdi son nokta oldu gerçekten yoksa ayrılma meraklısı değilim bazı arkadaşlar öyle düşünmüş daha çok üzüldüm
Dediğim gibi sadece sığır kelimesi yüzünden ayrılmayı düşünseniz bende derdim belki zaten bitmiş bahane olmuş.
Ya yüz yüze geldiğinizde ciddi bir şekilde konuşup, bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin ya da telefonla vs.
Kendinizi de daha fazla hırpalamayın bence.
Belki tekrar ciddi şekilde konuşup, gidebilirim. sinyali verirseniz kendini toparlama ihtiyacı hisseder.
Bence sevgiliniz bunu cok masum soyledi, bi saka bi samimiyet ifadesi olarak gordu. Hani bayanlarda "sapsal" der ya. Tabiki hic hos degil cok itici duruyor ama dalga gecmek yada asagilamak icin soylemedigi belli, sen tepki verince ozur dilemis zatenaslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..
iki gün hiç cevap vermedim bugün sabah altıdan beri aradığını görünce dayanamadım yazdım bişeyler artık olmayacağını saygısızlığına dayanamadığımı söyledim oda bitmedi diyip duruyor bilmiyorum artık nolcak böyle
Bitmedi bitmedi de bir şeylerden memnun değilsin işte.
Kararlı davranırsan hatasını anlar ve daha dikkatli olur bence.
Israrından anladığım kadarıyla sizi ve ilişkiyi kaybetmek istemiyor.
adam sığır demiş ve bunu normal karşılayanlar olmuşbence ayrılma kararı çok yerinde bir karar. bugün sana sığır diyen yarın salak der, mal der, öküz der. Der yani...
Bugün sığır diyen yarın o ailenin diğer üyelerini de sayar.Normal karşılanacak hiçbir tarafı yok.Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız.Önce saygı.Özellikle de kendimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?