sevgilim bana sığır dedi..

yok bu olay sadece bu degil daha çok şey varda onları anlatmadım ben o edebiyatı yapabilirim çünkü babam gözümün önündeki örnek aynen tarif ettiğiniz gibi erkek arkadaşımda tam aksini görünce haliyle yadırgıyorum

evet arkadaşlarıyla böyle konuşuyomuş sanki çok iyi bişeymiş gibi bide bana bunu söylüyor bikere yanyana yürüyorduk beni yine kızdırmıştı o anlatıyoda anlatıyo ben tabi cevap vermedim konuşsana mal gibisin demişti o zamanda yanından gitmiştim direkt gelip yakalamıştı affet diye hangi birini affetcem daha bilmiyorum

içimden çok dedim öküz diye ama benim saygım yüzüne demeye müsade etmiyor farklı kültürlerde yaşamış büyümüşüz bana normal gelen ona gelmiyor veya tam tersi

bence sen kafanda bitirmek üzeresin bu laf ta üzerine tuz biber olmuş
hakkında hayırlısı olsun
olmadı sizi tanıyan arkadaşlarınıza da danış

kendimede çok güvenmiyorum açıkçası malesef şimdi affetmesem bile ileride affetme özelliğim var en yakın arkadaşımda yok artık dedi inanamadı ona dedim barışcak gibi olursam beni engelle diye..

kendimede çok güvenmiyorum açıkçası malesef şimdi affetmesem bile ileride affetme özelliğim var en yakın arkadaşımda yok artık dedi inanamadı ona dedim barışcak gibi olursam beni engelle diye..

bu arada sana mal gibisin filan da demiş ben orayı yeni gördüm ve şok oldum
sevgilin bildiğin kaba saba saygısız bi adam bence

aslında böyle biri ama senin yanında dikkat ediyo bazen de ağzından kaçıyo demek ki bunların hepsi ipucu işte sana
hayır bazıları normal demiş ama erkekler arasında küfürlü konuşmaları da ben sevmiyorum hatta bi sevgilimden bu yüzden ayrılmıştım
onlarla nasıl konuşursa evlenince evde de öyle konuşma ihtimali yüksek bence
o zaman da hemen soğursun zaten adamdan

evet bende yorumlara çok şaşırdım bi önceki konumda ben ağladıgımı ona söylediğimde bana 'napiim' demişti onu yazmıştım buraya herkes ayrıl demişti şimdide çoğunluk ne var bunda diyor..bende ilerisini düşündüğüm için bu kadar takılıyorum en ufak bişeye. ben niye ona böyle saygısızlıklar yapmıyorum kendisinede söyledim haklısın sorun bende dedi özür diledi ama böyle gelmiş böyle gider bundan sonra kibar biri olma şansı yüzde kaçtırki

yüzdesini bilmem ama değişse bile karakterinde varsa köprüyü geçene kadar dikkat eder
sonra yine eskisi gibi olur
o yüzden iyi düşün taşın
herkes takmıyo böyle şeyleri hatta bazıları öküz gerizekalı gibi kelimeleri günlük kullanıyo
bizde babam nadiren salak bile dese biz ağlardık sinirden alışık değiliz çünkü böyle laflara ağır geliyo bana
o yüzden herkesin yorumu farklı olur

bende alışık olmadığım için garipsedim çok kırıldım üzüldüm şimdi mesaj atmış ayrılmam kızım bu iş burda biter mi diye

bende alışık olmadığım için garipsedim çok kırıldım üzüldüm şimdi mesaj atmış ayrılmam kızım bu iş burda biter mi diye

ayrılmam kızım ne ya
canım kusura bakma ama bu çocuğun konuşmasını ben hiç beğenmedim
sen iyice bi karar ver ona göre mesaj at
gelecek düşünmüyosan ayrıl
şans vericem diyosan da biraz süründür

dün gece bi mail attım hala aramaya devam etti bu seferde açtım sussun diye söyledim yine aynı şeyleri kızdım bağırdım kapattım hala devam ediyor daha ne denirki buna

Artk saygi kalmadi haklisin bence .bende yeni biriyle tanistim biraz zayifim uflesem uccaksn gibi.sacma kirici seyler soyluyor guya beni dusunuyormus devam edemicem galiba.

iki senedir normalmi size göre bu şakası?

Bazi insanlar oyle hakaretli konusmaya alismistir. Agzindan cikivermis diyecektim. Yalniz yazisirken olmus olmasi iki kat terbiyesiazlik. Direkt kapatip cikmaniz bence cok iyi olmus. Yerinizde olsam en fazla _bu nasil bir konusma tarzi _ falàn derdim. Bu kisi ozensias ve agzi bozuk bernce. Dikkatli olun.

evet konuşma tarzını başından beri eleştiriyorum zaten o her zaman beni seviyosan böyle sev der ama katlanma katsayım azaldı artık üç gündür bıkmadan arıyo

bence söylemiş ve özür dilemiş çok fazla uzatıcak bir şey yok.

evet konuşma tarzını başından beri eleştiriyorum zaten o her zaman beni seviyosan böyle sev der ama katlanma katsayım azaldı artık üç gündür bıkmadan arıyo

Valla bence kalitesini belli etmis. Esine mal fiyen gordum. Cocuguna hayvan diyen de gordum. Hic hos degil. Insan neden evlenir? Bunlari isitmek icin mi? Yrn birgun bu adam ailenize de soylenir etraftaki herkese de. Agzi alusmis bir kere.

Sadece o an yaşanan ve bir anlık olan, kötü niyet düşünmeden söylenen bir kelime olsa çok abartmışsınız derdim ama sanırım kötü konuşma huyundan rahatsızmışsınız.
Daha öncesinde "mal gibisin" vs. denmiş.
Düzelir mi bilemem ama bu tarz bir insanla vakit geçirmek, sohbet etmek baya sıkıntılı olur.

Son düzenleme:

Ben de herkes yapar kismina katilmiyorum. Hadi trafikte falan sinirlenip biraz kukremek olabilir (ben bile yapiyorum bayan halimle) ama etrafina hele sevdiklerine boyle konusmak kabul edilemez. Esimi taniyali uc yil oldu. Bana tek bir kez bile bu veya buna benzer birsey demedi insalkah demez de. Hem ayrica konu sahibine sigir duyen gitsin bu lafi mudurune, hocasina, babasina desin bakalim ne oluyor. Madem ki sakaymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…