• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim bana sığır dedi..

yok bu olay sadece bu degil daha çok şey varda onları anlatmadım ben o edebiyatı yapabilirim çünkü babam gözümün önündeki örnek aynen tarif ettiğiniz gibi erkek arkadaşımda tam aksini görünce haliyle yadırgıyorum
Yok yanlis anladiniz benim elestirdigim sizin burda yakindiginiz konunun uzerine kendi kocasini sevgilisini oven insanlardi. Tahmin etmistim bu tek sebep olamaz diye eger en ufak seye kusecek hale geldiyseniz bence mutlu degilsiniz gibi eger hala cok seviyor olsaniz zaten konusmamaya dayanamazdiniz en basidinden..

Valla bence kalitesini belli etmis. Esine mal fiyen gordum. Cocuguna hayvan diyen de gordum. Hic hos degil. Insan neden evlenir? Bunlari isitmek icin mi? Yrn birgun bu adam ailenize de soylenir etraftaki herkese de. Agzi alusmis bir kere.

Ben de herkes yapar kismina katilmiyorum. Hadi trafikte falan sinirlenip biraz kukremek olabilir (ben bile yapiyorum bayan halimle) ama etrafina hele sevdiklerine boyle konusmak kabul edilemez. Esimi taniyali uc yil oldu. Bana tek bir kez bile bu veya buna benzer birsey demedi insalkah demez de. Hem ayrica konu sahibine sigir duyen gitsin bu lafi mudurune, hocasina, babasina desin bakalim ne oluyor. Madem ki sakaymis...

çok haklısınız evli olsam belki daha fazla sineye çekerdim ama şimdi ciddi düşündüğüm biri ve her hareketiyle ilgileniyorum bile bile kendimi ateşe atmak istemiyorum kaderimde varsa hakaret duymak bunda degil başkasında yaşarım o ayrı mesele annem bu ayrıntıları bilmediği halde başından beri istemiyor sana göre değil diyor her zaman onun tek bi sözüne sürprizine kandım şimdi yine bi şekilde kandırır diye korkuyorum

Sadece o an yaşanan ve bir anlık olan, kötü niyet düşünmeden söylenen bir kelime olsa çok abartmışsınız derdim ama sanırım kötü konuşma huyundan rahatsızmışsınız.
Daha öncesinde "mal gibisin" vs. denmiş.
Düzelir mi bilemem ama bu tarz bir insanla vakit geçirmek, sohbet etmek baya sıkıntılı olur. :ssz:

evet ayrı şehirlerdeyiz ara tatilde biraraya geldik ve birgünü bana mal gibisin dedi ve yanından uzaklaştım sonra bi şekilde affettirdi son nokta oldu gerçekten yoksa ayrılma meraklısı değilim bazı arkadaşlar öyle düşünmüş daha çok üzüldüm

Yok yanlis anladiniz benim elestirdigim sizin burda yakindiginiz konunun uzerine kendi kocasini sevgilisini oven insanlardi. Tahmin etmistim bu tek sebep olamaz diye eger en ufak seye kusecek hale geldiyseniz bence mutlu degilsiniz gibi eger hala cok seviyor olsaniz zaten konusmamaya dayanamazdiniz en basidinden..

en ufak şey değil işte benim saygıya ne kadar kıymet verdiğimi bilir buna rağmen sığır dedi oda çok pişman ama demiş bulundu artık hala çok seviyorum ama çok kırıldım beni hakettiğini düşünmüyorum artık..aslında çoğunluk gereksiz uzattığımı düşünüyor ama ben hala öyle düşünmüyorum

evet ayrı şehirlerdeyiz ara tatilde biraraya geldik ve birgünü bana mal gibisin dedi ve yanından uzaklaştım sonra bi şekilde affettirdi son nokta oldu gerçekten yoksa ayrılma meraklısı değilim bazı arkadaşlar öyle düşünmüş daha çok üzüldüm

Dediğim gibi sadece sığır kelimesi yüzünden ayrılmayı düşünseniz bende derdim belki zaten bitmiş bahane olmuş.
Ya yüz yüze geldiğinizde ciddi bir şekilde konuşup, bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin ya da telefonla vs.
Kendinizi de daha fazla hırpalamayın bence.
Belki tekrar ciddi şekilde konuşup, gidebilirim. sinyali verirseniz kendini toparlama ihtiyacı hisseder.

Dediğim gibi sadece sığır kelimesi yüzünden ayrılmayı düşünseniz bende derdim belki zaten bitmiş bahane olmuş.
Ya yüz yüze geldiğinizde ciddi bir şekilde konuşup, bu şekilde devam edemeyeceğinizi söyleyin ya da telefonla vs.
Kendinizi de daha fazla hırpalamayın bence.
Belki tekrar ciddi şekilde konuşup, gidebilirim. sinyali verirseniz kendini toparlama ihtiyacı hisseder.

iki gün hiç cevap vermedim bugün sabah altıdan beri aradığını görünce dayanamadım yazdım bişeyler artık olmayacağını saygısızlığına dayanamadığımı söyledim oda bitmedi diyip duruyor bilmiyorum artık nolcak böyle

aslında herşeyi başlıkta anlattım gayet güzel güzel konuşurken bana laf arasında olurmu öyle şey sığır dedi ben tabi şok oldum sonra yalvarmaya başladı ben sana ne zaman kavga ettiğimiz zaman öyle dedim tabiki şakaydı falan filan dedi ama ben cevap vermedim..
Bence sevgiliniz bunu cok masum soyledi, bi saka bi samimiyet ifadesi olarak gordu. Hani bayanlarda "sapsal" der ya. Tabiki hic hos degil cok itici duruyor ama dalga gecmek yada asagilamak icin soylemedigi belli, sen tepki verince ozur dilemis zaten

iki gün hiç cevap vermedim bugün sabah altıdan beri aradığını görünce dayanamadım yazdım bişeyler artık olmayacağını saygısızlığına dayanamadığımı söyledim oda bitmedi diyip duruyor bilmiyorum artık nolcak böyle

Bitmedi bitmedi de bir şeylerden memnun değilsin işte.
Kararlı davranırsan hatasını anlar ve daha dikkatli olur bence.
Israrından anladığım kadarıyla sizi ve ilişkiyi kaybetmek istemiyor.

adam sığır demiş ve bunu normal karşılayanlar olmuş :53: bence ayrılma kararı çok yerinde bir karar. bugün sana sığır diyen yarın salak der, mal der, öküz der. Der yani...

Bugün sığır diyen yarın o ailenin diğer üyelerini de sayar.Normal karşılanacak hiçbir tarafı yok.Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız.Önce saygı.:34: Özellikle de kendimize.:6:

Dündü galiba bu yazıyı okudum Yuh dedim bugun erkek arkadaşımla yemek yerken boğazımda kalır gibi oldu oda o sıra konuşuyordu HAYVAN gibi yemede beni dinle dedi o kadar zoruma gitti ve daha iki aylık bi iliskim yascada oldukça büyük benden bugun bitirdim iliskimi sizinde dediğiniz gibi o bitmedi desede benim icin bitti halen sebebini anlayamamis erkekler iste ben kendimden ornek verdim sizde ona gore karar verin ilerisini bende onla düşünüyordum ama bugun sevdiği insana bunu diyen yarın bana neler der dedim ve bitirdim bunun icin tabi beni sürekli elestirmeside cabasi her neyse dogru kararı verirsin umarım

Son düzenleme:
Bunu normal karşılayanlara iki çift lafım var.....
Sevgiliniz ya da eşiniz size dümdüz gidince sesinizi çıkarmayın e mi canlarım.
O itilmiş olsun siz kakılmış.
O Tarzan olsun,siz Jane.Beraber ormanda yaşayın,birbirinize mal ve sığır diye hitap ederek.
Oldu mu?
Sunshine,seni SONUNA KADAR destekliyorum !!
Benim babam da böyle konuşmaz,çevremdeki erkekler de.
Bazıları nerede yaşıyor çok merak ediyorum.
Böyle bir üslubu,üstelik henüz sevgiliyken kabul etmiyorum kardeşim!
KABUL EDİLEMEZ!
Adam tam maganda.
Sen ayrıldıktan sonra o istediği kadar ayrılmasın pehhhhh anca gider.
Kızım falan demiş bir de keko.
Arkana bakmadan kaç yahu.
Bu yarın öbür gün evlenince naklen küfür yayını yapar,çocukların anne baba yerine sığır der.
Sen bundan daha iyisine layıksın,zaten farklıymışsınız kültür olarak.
Kaç,kaç,kaç......

Son düzenleme:
Ya kusuruma bakma ama basligi okuyunca cok guldum, niyeyse cok sevimli geldi bana ama saka bi yana kabul etme tabiki bu hakareti.
Surundur mutlaka, ayibini bilsin kendine dikkat etsin. Seni kazanmaya calismasi lazim. Alistirma boyle ufak ufak baslarsa ileride daha kirici olabilir, saygi biterse iliski azap olur.

Konu sahibi ayrilmakla neguzel yapmışsın valla,ben beş yıldır evliyim ikimizde böyle kelimeleri ağzımıza almayız,sadece birkere evlilik yıldönümümuzde gelinligimi giyip masa yi hazirlamistim ,evde sobaliya,kapıdan girer girmez "dur gelinligin yanacak dikkatli gec su tarafa gec ,dur eteginden tut offf ne gerek var şimdi başımıza iş alicaz "demişti bende onda "odunsun "demistim..
Bazı ciftlerde duyuyorum"kocamandam,inegim,böceğim,farem vs"bilmiyorum bende mi var tuaflik onlardami?bu kelimelerin neresi sırın tatlı cozemedim

yaklaşık 4 yıllık evliyim 2 çocuğum var, sana şunu söyleyeyim sevgiliyken aşktan meşkten bazen insan görmezden geliyor ya birşeyleri, sevgiliyken o laf arasında farkında olmadan "sığır" diyen adam evlenince kızdığında "s..r git" diyebiliyor,tecrübeyle sabit. kaldıramayacağın şeyleri yüklenme, önünde çıkış varken kaç

Bitmedi bitmedi de bir şeylerden memnun değilsin işte.
Kararlı davranırsan hatasını anlar ve daha dikkatli olur bence.
Israrından anladığım kadarıyla sizi ve ilişkiyi kaybetmek istemiyor.

sanırım öyle ısrarlarına devam ediyor ama aynı kızgınlığım devam ediyor barışmıcam galiba affedemiyorum

adam sığır demiş ve bunu normal karşılayanlar olmuş :53: bence ayrılma kararı çok yerinde bir karar. bugün sana sığır diyen yarın salak der, mal der, öküz der. Der yani...

bende aynı şekilde düşündüm saygısını şimdiden yitirdi üstelik daha hayatı paylaşmamışken demekki aynı evde olsak neler dicek

Bugün sığır diyen yarın o ailenin diğer üyelerini de sayar.Normal karşılanacak hiçbir tarafı yok.Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsınız.Önce saygı.:34: Özellikle de kendimize.:6:

teşekkür ederim destek görmek biraz olsun mutlu etti beni normal karşılanınca bian kendimden şüphe etmiştim ama doğru düşündüğümü sayenizde gördüm

Ay kusura bakmayın da başlığı her okuyuşumda gülüyorum.

Öhm neyse.

Hoşunuza gitmeyen bir şeye katlanmak zorunda değilsiniz. Size hitap tarzı, konuşmaları sizi üzüyorsa ve kabul edemiyorsanız ayrılmakla iyi yapmışsınız. İleride daha büyük kavgalarla ayrılırdınız aksi takdirde. Bitmiş gitmiş.

Back
X