Sevgilim bana tavır aldı :(

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.272
5.197
398
Mrb 2 aydan beri devam eden bir ilişkim var . Biraz güven problemlerimiz var bunu aşmak için herşeyi yaptım fakat o galiba beni önemsemiyor.
Dün baya üzerine gittim yapma etme falan saçma sapan sorular ve sorunlar yarın buluşacaktık görüşmek istemiyorum dedi ve ben napıcagımı bılmıyorum cok fazla üzerine düştüm. onu rahat bıraktım özür dilerim dedim ama geri dönmedi :/ Ben napabilirim

Son düzenleme:

Simdi cnm nasil guvensizlikler bunlar o mu sana guvenmio

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrılabilirsin ...kısa ve net...çünkü güven sarsılmışsa paralansanız düzelmez

Simdi cnm nasil guvensizlikler bunlar o mu sana guvenmio

O bana guvenmıyor ya azda olsa bunu aştığımızı düşünüyorum. Bendede biraz güven eksikliği var.

o aradığında da sen dönme...

kızınca buluşmaktan vazgeçenleri anlamıyorum. benim için çok sinir bozucu bir olay.

Öyle yapacağım tsk ederim.

Aldatılan insanlar bir süre paranoyak gibi dolanıyorlar ortalıkta (kendimden biliyorum ) henüz 2 aylık bi ilişki yani sana pat diye güvenemez hele ki böyle acı bir tecrübesi varsa sana güvenmesi biraz zaman alır. Eğer seviyorsan biraz sabretmelisin. İlgisizliğine gelince de ona diyecek bir şeyim yok sen arayıp sormadığın sürece seni merak edip aramaması hoş bir davranış değil çünkü ve izahı olmaz.

salla gitsin..
naz yapmak neymiş görsün..
iy şımartmışsın bu arada....

Anlıyorum bakalım birde kasımda asker onun stresıde var uzerınde :/
Arayıp sormamasını buna bağlıyorum

salla gitsin..
naz yapmak neymiş görsün..
iy şımartmışsın bu arada....

Fazla naz aşık usandırır

Aranızdaki güvensizliğin sebebi nedir? Size neden güvenmiyor güvenini sarsacak bir hareketiniz mi oldu?
Eğer durduk yere böyle yapıyorsa hiç çekmeyin valla bu adamı daha 2 aylık bir iliskide böyleyse sizin hayatınızı mahfeder bu güven problemi. Yani durdukm yere böyle yapıyosa ya eski sevgilisinden kazık yemistir ya da karakteri böyledir sizi cok yıpratır.

Eski sevgilisi aldatmış ondan boyle :/

Eski sevgilisi aldatmış ondan boyle :/

Eski sevgilisinin yaşattıklarının faturasını size kesiyor desenize.. Bu hiç adil değil.
Bence onunla etraflıca konusun, sonucta siz onun eski sevgilisi değilsiniz ve onun güvenini sarsacak bir hareketiniz de olmadıysa size yaptıgının elle tutulur bir yanı yok, sizi kaybedeceğini hatırlatın eğer bu sekilde davranırsa..

konusacagım tesekkürler.

Ya da kendiside bisiler karıştırdığı için karşısındakinin de yapabileceğini düşünüp yansıtma yapio

2 aylık ilişkide güven yoksa nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz ?
Yol yakınken fazla ilerlememişken dönün bence .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…