Mrb 2 aydan beri devam eden bir ilişkim var . Biraz güven problemlerimiz var bunu aşmak için herşeyi yaptım fakat o galiba beni önemsemiyor.
Dün baya üzerine gittim yapma etme falan saçma sapan sorular ve sorunlar yarın buluşacaktık görüşmek istemiyorum dedi ve ben napıcagımı bılmıyorum cok fazla üzerine düştüm. onu rahat bıraktım özür dilerim dedim ama geri dönmedi :/ Ben napabilirim
Mrb 2 aydan beri devam eden bir ilişkim var . Biraz güven problemlerimiz var bunu aşmak için herşeyi yaptım fakat o galiba beni önemsemiyor.
Dün baya üzerine gittim yapma etme falan saçma sapan sorular ve sorunlar yarın buluşacaktık görüşmek istemiyorum dedi ve ben napıcagımı bılmıyorum cok fazla üzerine düştüm. onu rahat bıraktım özür dilerim dedim ama geri dönmedi :/ Ben napabilirim[/QU
Güven problemlerini biraz açar mısın? Bir de seni umursamadığı kanısına nasıl vardın?
Dün baya üzerine gittim yapma etme falan saçma sapan sorular ve sorunlar yarın buluşacaktık görüşmek istemiyorum dedi ve ben napıcagımı bılmıyorum cok fazla üzerine düştüm. onu rahat bıraktım özür dilerim dedim ama geri dönmedi :/ Ben napabilirim
Simdi cnm nasil guvensizlikler bunlar o mu sana guvenmio
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o aradığında da sen dönme...
kızınca buluşmaktan vazgeçenleri anlamıyorum. benim için çok sinir bozucu bir olay.
Dün baya üzerine gittim yapma etme falan saçma sapan sorular ve sorunlar yarın buluşacaktık görüşmek istemiyorum dedi ve ben napıcagımı bılmıyorum cok fazla üzerine düştüm. onu rahat bıraktım özür dilerim dedim ama geri dönmedi :/ Ben napabilirim[/QU
Güven problemlerini biraz açar mısın? Bir de seni umursamadığı kanısına nasıl vardın?
Eski sevgilisi onu aldatarak gitmiş bende aynısını yapabilirim düşüncesinde, kimlerle olduğumu bilmek istiyor.
Biraz inat mesaj atmıyor ben atmayınca ondan :/
ayrılabilirsin ...kısa ve net...çünkü güven sarsılmışsa paralansanız düzelmez
Tşk ederim.
Aldatılan insanlar bir süre paranoyak gibi dolanıyorlar ortalıkta (kendimden biliyorum ) henüz 2 aylık bi ilişki yani sana pat diye güvenemez hele ki böyle acı bir tecrübesi varsa sana güvenmesi biraz zaman alır. Eğer seviyorsan biraz sabretmelisin. İlgisizliğine gelince de ona diyecek bir şeyim yok sen arayıp sormadığın sürece seni merak edip aramaması hoş bir davranış değil çünkü ve izahı olmaz.
salla gitsin..
naz yapmak neymiş görsün..
iy şımartmışsın bu arada....
Aranızdaki güvensizliğin sebebi nedir? Size neden güvenmiyor güvenini sarsacak bir hareketiniz mi oldu?
Eğer durduk yere böyle yapıyorsa hiç çekmeyin valla bu adamı daha 2 aylık bir iliskide böyleyse sizin hayatınızı mahfeder bu güven problemi. Yani durdukm yere böyle yapıyosa ya eski sevgilisinden kazık yemistir ya da karakteri böyledir sizi cok yıpratır.
Eski sevgilisi aldatmış ondan boyle :/
Eski sevgilisinin yaşattıklarının faturasını size kesiyor desenize.. Bu hiç adil değil.
Bence onunla etraflıca konusun, sonucta siz onun eski sevgilisi değilsiniz ve onun güvenini sarsacak bir hareketiniz de olmadıysa size yaptıgının elle tutulur bir yanı yok, sizi kaybedeceğini hatırlatın eğer bu sekilde davranırsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?