Sevgilim bara gitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır ben normal cevaplar verdim. Benim hayatımı ve sevgilimi çok iyi yakından tanıyor gibi yorum yapıyor. Aldatıyor izlenimi veriyor. Benden iyi mi tanıyor adamı
Ama öyle ki sevgilinizin tavrı normal değil .
Sizi kısıtlıyor kendi her şeyi yapıyor, sürekli kızlar arıyor ediyor, bı kere bara gidince anında bı kız gelip sigara istiyor. Bunlar normal mi ?

Bar ortami ile disarda istenilen farklı. Kız bara gittiğine göre sigarasız gitmez bi kere. Masus istedi. Bence sizin yaş ya 15 yada aşırı safsınız
Tabi mahsus istedi canım siz de yani. Aslında amacı sevgilinizi yatağa atmaktı ama sizin safoş sevgiliniz anlamamış dümdüz sigara vermiş. 🥹 Odun mudur nedir.

Ama öyle ki sevgilinizin tavrı normal değil .
Sizi kısıtlıyor kendi her şeyi yapıyor, sürekli kızlar arıyor ediyor, bı kere bara gidince anında bı kız gelip sigara istiyor. Bunlar normal mi ?
Kendi herseyi yapmıyor hep izin alır yapma dediğim biseyi ikiletmez. Sadece kavga ettiğimizde bara gittiğini haber vermedi

Sigara istemesi kızın asıldığını gösterir.

Saçmalama 😄

Ben sigara içmiyorum yakın arkadaşlarım sigara içmiyorlar, yan masadaki adamdan mecbur çakmak alıyoruz kutlamalarda. Tövbe tövbe adamın suratına bakmak bile gerekmiyor çakmak için.

Gidipte bar ortamında yanlış anlamasın diye sigara istemem en azından
Şimdi kız niye günah keçisi oldu? Gayet normal bir şekilde sigara istemiş farz edin ki alkolsüz bir kafede istedi ve sevgiliniz de verdi o zaman da bu şekilde kafanızda kuracak mıydınız? Niye sigarasız geldi ki kesin amacı farklıydı diyecek miydiniz? Güvenmiyorsanız sevgilinize küsmezsiniz o da gitmez bara filan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X