Sevgilim başka bir şehire gidiyor..

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
meraba kızlar..
sevgilimle yaklaşık 4 yıldır bir beraberliğimiz var..
hemen konuya giriyim..
ikimizde kpss sınavına girdik..
ben 81 aldım..o 88..
sevgilim bilgisayar teknizyenliğini kazandı..ama bizim bulunduğumuz şehirle gidiceği şehir arası mesafe yaklaşık 6-7 saat..
biz onunla daha önce hiç böyle ayrı kalmadık..
gitmeden önce yüzük takıcaz..
1yıl memurların asaletini alması gerekiyormuş..
hem onu bekliycez hemde bende bir işe girerim o zamana kadar..
sonra aileler tanışıcak..hemen tanıştırmak istemiyoruz daha kesinleşsin herşey diye bekliyoruz..
ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz..
dile kolay 4 yıl hiç ayrı kalmayan iki insan 1 yıl nasıl birbirini görmeden zaman geçiricek..
aslında o bir an önce gidip başlamak istiyo....ama ben çok üzülüyorum..nasıl geçer zaman..
benimle aynı şeyi yaşayan var mı..
3 hafta sonra gidiyo..çok moralim bozuk..

meraba kızlar..
hemen konuya giriyim..
ben 81 aldım..o 88..
sevgilim bilgisayar teknizyenliğini kazandı..ama bizim bulunduğumuz şehirle gidiceği şehir arası mesafe yaklaşık 6-7 saat..
sonra aileler tanışıcak..hemen tanıştırmak istemiyoruz daha kesinleşsin herşey diye bekliyoruz..
dile kolay 4 yıl hiç ayrı kalmayan iki insan 1 yıl nasıl birbirini görmeden zaman geçiricek..
aslında o bir an önce gidip başlamak istiyo....ama ben çok üzülüyorum..nasıl geçer zaman..

Olayın bide iyi yönünden bak istersen. 4 yıldır ayrılmadan hiç birbirinizden uzaklaşmadan birbirinizi sevdiniz. Birde ayrıyken birbirinizi ne kadar seviyosunuz bakalım. Öyle ya hani araya mesafe girdiğinde herşey değişir derler. (Umarım değişmez) Hiç üzülme askerlik gibi düşün. Madem böyle kararlar aldınız uzakkende bu kararlar geçerli olabilir değilmi ama ? :34:

Olayın bide iyi yönünden bak istersen. 4 yıldır ayrılmadan hiç birbirinizden uzaklaşmadan birbirinizi sevdiniz. Birde ayrıyken birbirinizi ne kadar seviyosunuz bakalım. Öyle ya hani araya mesafe girdiğinde herşey değişir derler. (Umarım değişmez) Hiç üzülme askerlik gibi düşün. Madem böyle kararlar aldınız uzakkende bu kararlar geçerli olabilir değilmi ama ? :34:

doğru söylüyosunuz..
umarım değişmez dediğiniz gibi..
hiç alışmadığım için onu özlemeye bi garip gelicek işte..

Niye hiç görüşmeyesiniz ki? Tatili var, bayramı var.... 6-7 saat nedir Allah askına. Sabah erkenden binse öğlen yaınızda olur. Üzmeyin bu kadar kendinizi. Mesafe özlemi pekiştirir biraz ayrı kalmanız ikinize de iyi gelir. Hem bu özlemin sonunda upuzuuun bir hayat sizi bekliyor olacak :)

doğru söylüyosunuz..
umarım değişmez dediğiniz gibi..
hiç alışmadığım için onu özlemeye bi garip gelicek işte..

Boşver takılma fazla. Özlemekte güzel bir duygu birbirinizin kıymetini daha iyi anlıyosunuz. Ah aahhh benim eşimde azcık uzaklara gitsede bende onu özlesemmm. :D:D:D ikimizde çalışıyoruz gündüz arıyo "aşkım akşam olsada seni görsem çok özledim". Her gün aynı ama ya abartıyorum :D Şaka bi tarafa da gerçekten rahatt ol zamanla özlemeye de alışırsın. Hem çok özlediğinde fırsatta olursa atlar gidersin şekerim çokmu zor :) Yeterki görmek iste.

canıma yrı şehirlerde olmak zor ama güzel yanları da var. ilişki için iyi bir sınav niteliğinde. aday memur olacağı için 1 yıl izin alamaz ama haftasonu var bayramı var gelir. msn diye bişe var her gün kamerayla görüşebilirsiniz.

Şuan başıma gelmesini isteyeceğim en güzel duygu en güzel durum valla bence sadece şükret ve dua et seninde olsun mayıs ayında ataman her engel kalkmış önünüzden başlasın düğün hazırlıkları :34:

meraba kızlar..
hemen konuya giriyim..
ben 81 aldım..o 88..

hiç moralini bozma bizde eşimle 3. yılımızdaayrıldık ( hiç ayrılmamıştık) ataması çıkınca diyarbakıra gitti 2,5 yıl ayrı kaldık aylarca görüşemediğimiz zamanlar oldu zordu ama bu deneyimi de atlattığınızda anlıyosunuz aşkınızın ne kadar güçlü olduğunu haziran 2010 da evlendik ve 7 aylık hamileyim bebeğimizi bekliyoruz:3: zaman nasıl geçer deme geçiyor her şey

arkadaşlar hepinize çook çok teşekkür ederim çok seviyorum sizleri:)
tüm günümü onunla geçiriyorum artık son haftalarımız:)
her ay görüşürüztabi de napiim işte..
hayırlısı olur inş da bende kazanırım lütfen dua edin benim için :)

İnşallah tatlım bu lanet KPSS den herkes muzdarip sende atan ve çeyiz almaya başlaa oohh ne güzel inşallah hayat boyu en büyük sorun böyle tatlı ayrılık olur:32:

Mesafeler aşkın sigortasıdır
Gerçekten seviyorsanız birbirinizi bu sorun teşkil etmeyecektir
Özlemekte öyle güzel ki
O zaman anlıyor insan aslında ne kadar değerli olduğunu
Bizimde 5 yıllık bir ilişkimiz var sizin kadar şanslı değiliz 5 senedir farklı şehirlerdeyiz
Ama aslanlar gibi yürütüyoruz
Tecrübe sahibi biri olarak diyebilirim ki ayrı kalmanın tadı da başka
Kavuştuğunda yaşadığın duygunun tadı da bambaşka
Umarım 1 sene çabucak gelip geçer ve hemencik kavuşursunuz
Şimdiden Allah tamamına erdirsin arkadaşım

Mesafeler aşkın sigortasıdır
Gerçekten seviyorsanız birbirinizi bu sorun teşkil etmeyecektir
Özlemekte öyle güzel ki
O zaman anlıyor insan aslında ne kadar değerli olduğunu
Bizimde 5 yıllık bir ilişkimiz var sizin kadar şanslı değiliz 5 senedir farklı şehirlerdeyiz
Ama aslanlar gibi yürütüyoruz
Tecrübe sahibi biri olarak diyebilirim ki ayrı kalmanın tadı da başka
Kavuştuğunda yaşadığın duygunun tadı da bambaşka
Umarım 1 sene çabucak gelip geçer ve hemencik kavuşursunuz
Şimdiden Allah tamamına erdirsin arkadaşım

çok sağol canım..
allah sizin aranızıda bozmaz inşllah..
mesafelerin aramızı bozabiliceni bi sorun olucanı sanmıyorum da işte..alışmak zor olucak gibi..
benimle aynı durumda olan çok kişi görüyorum alışabilirim demek ki:)
ki dediğiniz gibi sadece bir yıl..
dua edin benim içinnnn de kazanıyım şu sınavı:)

Back
X