- 11 Aralık 2018
- 42.561
- 264.467
- 598
- Konu Sahibi guneshergundogar
Kaç üyeliği var acabaBu labirentte çukurlar var düşmeyin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç üyeliği var acabaBu labirentte çukurlar var düşmeyin![]()
Ne münasebet cnmKızla seni aynı anda idare etmiş olmasın ?
Negatif artık saniyeler yüzünden hep.Siz iki ay önce sizi aldatan kocanız için konu açmıyor muydunuz? Ne ara boşandınız sevgili yaptınız ondan da ayrıldınız ve o evlendi?
Bence adam şartları eşitlemek için evlenmiş. Bekar adam evli kadın ilişkisinde dengesizlikler olacağı için kendisi de evlenerek ilişkiyi dengelemiş. Ne minnoş ne düşünceli bir bey.Ne münasebet cnm3 haftada tamamen aşk acısından dolayı yapılmış bir evlilik bu... Mesela nişanlım beni aldattı evlendi ama ben 4 sene sonra falan ancak evlenebildim. Bende diyorum nerede eksiklik var.... Yeterince acı cekmemisim megersem
![]()
Ne münasebet cnm3 haftada tamamen aşk acısından dolayı yapılmış bir evlilik bu... Mesela nişanlım beni aldattı evlendi ama ben 4 sene sonra falan ancak evlenebildim. Bende diyorum nerede eksiklik var.... Yeterince acı cekmemisim megersem
![]()
Yok artıkAaa hem niye takıyorsunuz kız önceden var mı yok mı diye siz bu adamla kocanızı boynuzlamıştınız. Sizin eşinize yaptığınızı sevgiliniz size yapmış. Çokta şey yapmayın. Birde boşandınız mı? En son boşanmakta istemiyordunuz.
Mune nin dediğine göre onun işleri çok karışık cnmBende yukarı da yazdım ya o ilişkimden 3 sene sonra eşimle tanıştım.
Rakamı tutturdum ama zamanı tutturamadım skdksd
Yazmış ya birisi 3 hafta da nikah günü bile alınmaz diye çok doğru demiş.
Bizim kız da üzüntüden evlendi sanıyor![]()
![]()
Yok artık cidden miAaa hem niye takıyorsunuz kız önceden var mı yok mı diye siz bu adamla kocanızı boynuzlamıştınız. Sizin eşinize yaptığınızı sevgiliniz size yapmış. Çokta şey yapmayın. Birde boşandınız mı? En son boşanmakta istemiyordunuz.
Çok mantıklıBence adam şartları eşitlemek için evlenmiş. Bekar adam evli kadın ilişkisinde dengesizlikler olacağı için kendisi de evlenerek ilişkiyi dengelemiş. Ne minnoş ne düşünceli bir bey.
Canım gerçek dünyaya doğru eğilip ayaklarını toprağa değdir.. adam seni aldatıp üstüne evlenmiş ne 3 haftada tanışıp evlenmesi yahu... O işini çoktan ayarlamış sen farketmemişsinEvet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
Olaylar çok daha karışık aslında. 2 çocuk var ortadaCanım gerçek dünyaya doğru eğilip ayaklarını toprağa değdir.. adam seni aldatıp üstüne evlenmiş ne 3 haftada tanışıp evlenmesi yahu... O işini çoktan ayarlamış sen farketmemişsin
Yeni okudum calci zaten bugün beynim dönmüştü iyice çorba oldu...Olaylar çok daha karışık aslında. 2 çocuk var ortada![]()
Esra Erol'luk olaylar dönüyor bugünYeni okudum calci zaten bugün beynim dönmüştü iyice çorba oldu...![]()