Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

3 haftada ev mi dizilir hazırlık mı yapılır belediyeden gün alsalar o kadar erkene vermezler üzgünüm ama ikinizide aynı anda idare etmiş

Kızla seni aynı anda idare etmiş olmasın ?
Ne münasebet cnm 🤭 3 haftada tamamen aşk acısından dolayı yapılmış bir evlilik bu... Mesela nişanlım beni aldattı evlendi ama ben 4 sene sonra falan ancak evlenebildim. Bende diyorum nerede eksiklik var.... Yeterince acı cekmemisim megersem :confused:

Şimdi üç olasılık var:
1) Gerçekten delirdi, aşkından öldü iki üç haftada birisi buldu evlendi, acele sopalık
2) Uzun süredir olan aldatmasında iki tarafı da idare etti, sonra ayrılmaya da cesaret edemedi, evlendi. Tam sopalık
3) Aile baskısıyla birini hemencecik bulup evlendi, omurgası olmadığı için sopalık

Gördüğümüz gibi her yolunuz sopaya çıkıyor, engelleyin. Unutamadım tarzı hikayelerine gülün geçin, o yüzüğü taktı mı taktı, gerisi onun sorumluluğunda.

Ne münasebet cnm 🤭 3 haftada tamamen aşk acısından dolayı yapılmış bir evlilik bu... Mesela nişanlım beni aldattı evlendi ama ben 4 sene sonra falan ancak evlenebildim. Bende diyorum nerede eksiklik var.... Yeterince acı cekmemisim megersem :confused:
Bence adam şartları eşitlemek için evlenmiş. Bekar adam evli kadın ilişkisinde dengesizlikler olacağı için kendisi de evlenerek ilişkiyi dengelemiş. Ne minnoş ne düşünceli bir bey.

Bende yukarı da yazdım ya o ilişkimden 3 sene sonra eşimle tanıştım.
Rakamı tutturdum ama zamanı tutturamadım skdksd :D
Yazmış ya birisi 3 hafta da nikah günü bile alınmaz diye çok doğru demiş.

Bizim kız da üzüntüden evlendi sanıyor :D :olamaz:

Aaa hem niye takıyorsunuz kız önceden var mı yok mı diye siz bu adamla kocanızı boynuzlamıştınız. Sizin eşinize yaptığınızı sevgiliniz size yapmış. Çokta şey yapmayın. Birde boşandınız mı? En son boşanmakta istemiyordunuz.
Yok artık

Bende yukarı da yazdım ya o ilişkimden 3 sene sonra eşimle tanıştım.
Rakamı tutturdum ama zamanı tutturamadım skdksd :KK70:
Yazmış ya birisi 3 hafta da nikah günü bile alınmaz diye çok doğru demiş.

Bizim kız da üzüntüden evlendi sanıyor :KK70: :olamaz:
Mune nin dediğine göre onun işleri çok karışık cnm 🤭 Esra Erol ya da Müge Anlı falan olaya el atsın 😉

Evet
Sevgilim ben onu terkedince hemen ertesi gun baska birini bulmus ve 3 haftada onla evlenmiş
Ben inanamadım buna
Bana onu terketmemden dolayı cok acı cektiği icin o acıya dayanamadıgı icin hemen baskasını bulup evlendiğini soyledi
Seni dusunmedigim 1 gun bile olmadı dedi
Ama bana da geri donmedi
Sizce doğru olabilirmi bu soyledikleri?
Canım gerçek dünyaya doğru eğilip ayaklarını toprağa değdir.. adam seni aldatıp üstüne evlenmiş ne 3 haftada tanışıp evlenmesi yahu... O işini çoktan ayarlamış sen farketmemişsin

Canım gerçek dünyaya doğru eğilip ayaklarını toprağa değdir.. adam seni aldatıp üstüne evlenmiş ne 3 haftada tanışıp evlenmesi yahu... O işini çoktan ayarlamış sen farketmemişsin
Olaylar çok daha karışık aslında. 2 çocuk var ortada 👀

Back
X