- Konu Sahibi degerlim25
-
ilk iki sayfaya baktım burda sana çok yüklenenler olmuş niye gidiosun hata yapmıssın falan diye ama bence gidip kalmanda bi sorun yok hangi ylda yasıoruz ya düğün alışverişinde sana sorun çıkartırlara kadar gitmiş konu bnce gidip kalmanda bişi yok bende iki üç haftada bi giderim kalırım ( bazen her hafta bile giderim ) görümcemin nişanlısı zaten haftanın 3 4 günü orda kalıo :) bnm nişanlım abi olarak bile bişey demezken bi ablanın kalkıp böyle bişi demesi saçma olmuş keşke o an tepkini belli etseydin yada bişey demeseydin hiç sonradan o mesajlar hiç hoş olmamış belliki ablası biraz patavatsız :) buarada madem böyle bi laf geldi sna birdaha sakın gitme bence canımKod:
''Elalemin evinde yatıp kalkacak senin gibi..... '' kim ne derse desin ağır bir sözdür , sana alttan altta '' kızım benim gözümde zerre değerin yok '' demektir . Hiç hoş değil...
Kalırsın , kalmazsın orası beni ilgilendirmez .
Gözlem yapabiliyorsan , sevgilimin ailesi benim orada olmamdan çok mutlu ve bana saygı duyuyor diyecek kadar insanları gözlemleyebiliyorsan yani ; orada diken üstünde oturmuyorsan da evin kızı gibi olmuşsan falan falan ...Git kal .
Ama bak sen istenmediğini anlamamışsın bile , üstüne üstelik ağır bir lafı kendine ettirmişsin , bir de üzerine dünkü bok olmuşsun ( ben demedim ablası demiş) ... Demek ki neymiş , büyüyüp insanları gerçekten tanımadıkça , ilişkilerimizi doğru analiz edemedikçe , kimin arkamızdan ne konuşacağını kestiremedikçe , sevgilimizin ne kadar bizim yanımızda olabileceğini ne kadar kem küm edeceğini göremedikçe ; kimsenin evinde kalmayacakmışız !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?