sevgilim benden ayrılmak mı istiyor??

nissytown

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2015
247
114
18
önceki konumu okuduysanız eğer bu aralar gerçekten çok üzgün olduğumu yazmıştım. lise1'den beri beraber olduğum bi sevgilim var bugün onunla buluşacaktım ama aklım hep evdeydi yani daha önce söz vermemiş olsam asla gitmezdim. yalan söylemiycem ben açık giyinirim biraz açıktan kastım şort,askılı vb..ama bugün asla öyle bir şey giymedim sadece tayt,üstüne de tam arkamı kapatacak uzunlukta bir tshirt giydim. ama tayt dizlerimin tam altında bitiyordu. makyaj bile yapmadım,sevgilimin yanına gidene kadar kimse laf falan da atmadı çünkü dikkat çekici bir kıyafetim ya da tipim yoktu en paspal halim. her zaman şort giydiğimde "ben yanında olduğum sürece bişey olmaz" diyen sevgilim bugün bu halime açtı ağzını yumdu gözünü. ben üniversiteyi kazandım diye çok değişmişim. (ki ben ankara bilg.müh. kazandım o ankara tıp kazandı..) sürekli etraf bana iltifat etsin diye bekler olmuşum. sevgilimin yanına gelirken başka erkeklerin bana laf atmasını istiyormuşum. o ben kızlar olunca rahatsız olurum diye babasının kafesini kapattırmış,ben onun gururunu düşünmemişim erkekleri kendime baktırmışım. anlatmaya çalıştım olmadı. zaten eve kafam bozuktu. hiç bir şey demeden ağlayarak eve geldim. daha sonra da twitterdan "bacaklarını göstermek yerine zekanı konuştursan cici kız" mı o tür bişey yazmış. (ikimiz de tıp istiyorduk ben kazanamadım) daha önce böyle şeylere asla takılmazdı,en desteğe ihtiyacım olduğu anda böyle yapması beni çok üzdü.aklıma da üniversiteye başlarken sanki benden ayrılıp kendisi gibi tıp okuyan birini mi istiyor sorusunu getirdi..sizce gerçekten böyle düşünüyor olabilir mi çünkü gerçekten önceden hiç takılmazdı bugün giydiklerimde de hiç bir şey yoktu..

edit:burda yazılanları da okuduktan sonra haklı olduğumu düşünüp bitirdim (tehdit edildim ama umarım bittiğini anlamıştır)

Son düzenleme:
Demek tıp kazandı. İlginç. Tweet kuzeninin elinden kaçmış olmasın? Tıp kazanacak insan beyni en en kötü ihtimalle fındıktan yine büyük olur da o yüzden dedimdimdimdim.

ya çok güldümama böyle şeyleri gerçekten demezdi resmen beni kendinden soğutmaya çalışıyor,anlamadım..

Evladım ben anlamıyorum gerçekten.

Adam sana abuk subuk mesajlar yazıp seni aşağılıyor sen eve gidip ağlıyorsun sinir olmak soğumak yerine??? Ayrılırsa da ayrılsın bu çocuğun neresi değerli bırak cehenneme gitsin.
Kendine biçtiğin değer bu mu şimdi? Hala giysi mi şort mu baldır bacak mı yazmışsın. Ne buluyorsunuz şu hanzolarda, giyimine karışınca seni daha çok mu sevmiş oluyor?

Sevgilin bir sığır sana da 1 araba laf etmiş. Beni bırakır mı diye mi dertleniyorsun hala?
Git başla üniversiteye elini sallasan ellisi boşver bu zırtoyu.
Bu hanzo doktor olsun doçent olsun adam olamaz ayı.

Kuzum sen çıldırdın mı?
" benim yanımda giyinsen bişey olmaz" demek de ne oluyor?
Evet zekisin belli , azıcık da zekanı sevgilin konusunda kullan.
Üni. kazanmışsın , yeni hayat...
Çektiri çek gitsin.
Bak takılıp kalma sana abla tavsiyesi, minik oğlanın havasına bak hele.
Kim olursa olsun, konunun ne olduğu önemli değil. Seni bastırmasına izin verme, hayatta senden değerli kimse yok.

çok teşekkür ederim tavsiyeniz için

Sen kıskanma diye babasının kafesini kapattirmis.. sizi kıskanırsa ne yapar allah bilir. Ergen ve erkek.. çok ciddiye alamadigim bir grup.
Çok gençsiniz. Kendinize ve ailenize karşı sorumluluklariniz olmalı elin çocuğu kendini bişi sanmış hele ki tip kazanmak iyi gelmemiş sanırım.
Bence bakın gidisata ama uni yıllarınızi sıkıntı içinde geçirmeyin. En güzel yıllar.

bende en çok ona kırıldım ilk kez aşağıladı yani
Yukarıda arkadaş doğru söylemiş ya üniversite kazanmışsın lisedeki sevgiliyi napacaksın böyle birini?
Ayrıl gitsin güzelim hayat mı geçer bu çocukla?
Hem de hayatının en enerjik ve mutlu olması gereken yıllarında... Tıp en az 6-7 yıl pratisyenlik istiyorsa bi de onun hırsını çıkaracak senden.
Uyarmadı deme.

Ha bide başkasının yanında giyme benim yanımda giy demek. Ben elleşiym ama benle aynı kafadakiler bakmasın demek. Yani kendisi o b*k olduğu için..

ayy hayır sanırım anlatamadım..yani ben yanındayken dışarıda giyebilirsin kimse bişey diyemez diyodu. tabi bu 16 yaşındayken yani şimdi hatırlayınca güldüm atarı kendinden büyüktü

çok teşekkür ederim sanırım yeni yolumda yanıma almiycam onu

ayy hayır sanırım anlatamadım..yani ben yanındayken dışarıda giyebilirsin kimse bişey diyemez diyodu. tabi bu 16 yaşındayken yani şimdi hatırlayınca güldüm atarı kendinden büyüktü
Vazgeçtim şey yaz "beyinlerimiz savaşsın isterdim bayım. Görüyprum ki silahsızsınız" kimin sözüydü hatırlamıyorum ama bayılıyorum

Anatomiden anlıyor ama insanlıktan anlamıyor... inşallah ayrılmazsınız ama ayrılırsanızda bir ürologla birlikte olur inşallah :)))

biz kadınlar duygusal oluyoruz. seninde lise1 den beri olan erkek arkadaşın. lise1 neki çocukken başlamış bir ilişki. yani onun karakteri oturacak seninde öyle. üni ye başladığınızda ikinizinde etrafında farklı kişiler olacak ve ister istemez ilginiz başka yönlere sapabilir. erkeklerdeki bu tür saçma davranış değişiklikleri genelde etraflarında başka dişi ilgilerini çektiğinde oluyor. yine de kafanı bulandırmayım da bence MissCherryBlossom nda dediği gibi erkekleri ne kadar sallarsan o kadar kıymetlisin. sende onu salla gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…