sevgilim benden ayrılmak mı istiyor??

Tehtid mi??

Son durum ne beybii? Noldu nası bitti

ben öyle demek istemedim falan klasik yani. bende kabul etmedim öyle olunca ağzına geleni söyledi. tabi öyle,ben tıp sen mühendislik sence aynı mıyız falan dedi tam da duymak istediğim şey. bağlayan bi şey de kalmadığı için beni hemen bitirdim tehdit edince de söylediğim gibi seni süründürürüm dedim,engelledi. içim rahat baya en azından kurtuldum.

İnşallah atılır okuldan. Amin.

Bu zekayla tıp kazandıysa bir kere daha helal olsun o çocuğa. Yorumlarda herşey söylenmiş zaten bahane arıyormuş gibi geldi. Bu arada bende fakültedeki tıpcılara yürüyen bilgi küpleri olarak bakıp gözümde çok büyütüyordum. Saçmaladığımı şuan anladım. Evet.

Bu arada tıptaki herkes bu kadar köööy olamaz. O yüzden mal mal düşünmeyen bi tıpcıyla ankarada sevgili olup o cocugun önünden gecmezsen namertsin kardesim. Bizim ünide (uludağ) tıpcılarla muhendisler iibf ler gayet sevgili. Ne sanıyon len kendini aile hekimiiiii. Sanki bana hipokrat.

Mutluysan sorun yok.aptala bak tip kazanmissin ama adam degilsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…