sevgilim benden ayrılmak mı istiyor??

çookkk teşekkür ederiim

yani sizin de dediğiniz gibi çok uzun süredir beraberiz tabi çoğu çocukluktu.bi anda bitirebilir miyim bilmiyorum ama sanırım ayrılık sinyallerini vericem

bilgisayar müh. çok mu kolay kazanılan bir bölüm ki aşağılıyor seni?

Off şu erkeklerin şu iki yüzlü cümleleri yok mu deli oluyorum. Benim yanımda giyinirsen bir şey olmaz ne ya? Sen olunca ne oluyor?
1- Sen yokken ben kendimi koruyamıyor muyum, aciz miyim ben? Ki senin gereksiz varlığın beni koruyacak?
2-Kimse bir şey görmesin ama ben her şeyi göreyim. Oldu, pardon ama sen kimsin?
Birinin boyunduruğu altına girmeyi çok mu seviyorsunuz kızlar, hoşunuza mı gidiyor ya? Bu fırsatı sen bu adama vermişsin ki bugün seni ağlatacak kadar üstüne gelmiş. En başından beni kısıtlayamazsın deseydin ya kabul ederdi ya da başından kaçardı. Ama sen net bir duruş vermediğin için her zamanki yaptığı işi yani seni yönetmeyi seçmiş.
Ayrıca hayatında yeni bir sayfa açılıyor, heyecanlı bir döneme giriyorsun senin desteğe ihtiyacın varken çizdiğin yolun hakkında atıp tutan birinden bir cacık olmaz. Az daha sıksa ben tıp kazandım sense mühendislik diyecekmiş baksana, ki onu da der yani.
Hal böyleyken ayrılırsa da ayrılsın, yaşın genç daha neler görürsün neler. Herkes ilk aşkıyla evlenmiyor canım, sıkma canını.

hepinize mesajlarınız için teşekkür ederim bana sanki hayatımda ondan başkası olmazmış gibi gelmişti. yaklaşık 10 dakika önce bitirdim ilişkiyi,yani sanırım. çok üzüldüm ağlama seansım beni bekliyor ama inşallah devamı daha hayırlı olur. lisede bir şekilde katlanıyordum bu tavırlarına ama dediğiniz gibi yeni şehir,yeni hayat sanırım katlanmak istemedim. tekrar teşekkür ederim yardımlarınız için (bu arada kendisi de kendinin tıp okuyup benim mühendislik okumamdan duyduğu rahatsızlığı söyledi,içim rahat yanlış karar vermedim inşallah)

Tıp kazanmış olması onun zeki ya da akıllı olduğunu değil çok fazla ders çalıştığını gösterir. Genellemek gibi olmasın ama benim gördüğüm çoğu tıpçı derslerden başka hiçbir şey bilmiyor. (tıp öğrencilerinden bahsediyorum, geleceğin doktorları olacak bunlar) O kadar gömülmüşler ki derslere, kafaları dersten başka bişeye çalışmaz olmuş. Ne genel kültür var, ne kıvrak zeka var (ders dışındaki konuları kastediyorum) ne zekice esprileri var, hiçbir şeyleri yok yani. Genellemiyorum ama benim gördüklerim bunlar. Onlara öğretilen neyse mükemmel uyguluyorlar ama sosyal zekaya gelince sıfır.

Sana gelince... Yani adam dünyanın lafını saymış ve sen hala daha onunla devam etmeyi mi düşünüyorsun? Ya Allah aşkına, bu senin yıllarını verdiğin, 3 çocuk yaptığın, her kahrını ömür boyu çekmeye razı olduğun kocan mı? Daha bu yaşta hakaretler yiyip bir de bunları sineye çekiyorsun.

bi an düşününce saçmaladığımı anladım ve bitirdim zaten :)

Yok ya okul baslamadan senı kapalı gıymeye alıstırmaya calısıyor..Ayrılmak falan ıstedıgı yok,baska okulda olacagın ıcın kıskanıyor hepsı bu..

Tıp kazandı diye bi yerleri kalkmış :) normal bi durum ilk sene bir cogu oyle oluyor sanki kazandın diye hemen doktor oldun o okulu okurken kafasında saç kalmicak onun güzelim merak etme sen :) ankara bi de yani hacettepeden bile zor

Şu tıp kazananlar da apayrı bir egoya bürünüyor nedense ilk günden itibaren daha okulun yolunu görmeden bi havalar bi tavırlar. Bir türlü anlam verememişimdir...
Bence sen bu çocukla ilişkini bir gözden geçir... Bu aşağılamalarının devamı gelecektir çünkü
Kıyafet konusuna hiç girmiyorum... Herkesin kıyafetine kimse karışamaz!

ayy çok güldüm kafasında saç kalmasın zaten ayrılırken "benden iyisini mi bulucaksın" dedi görücez hali ne olacak

bitirdim zaten dayanamazdım çünkü

Tüh sen bitirmeden yetişememişim, ex sevgiline laflar hazırlamıştım.
Neyse, aklıma daha hazırlıktayken yurt odasının kapısına "DR. Bilmemkim Bilmemneoğlu" yazdıran çocuk geldi. Bütün yurdun 3 aylık geyik malzemesi olmuştu zavallı, sonra kaldırdı zaten dayanamadı.

hahahahahh benim eski(!) sevgilimin de olacağı bu bence

Ay iyi ki tip kazanmis bi de seni kucumsuyo. İrkciliga karsiyim agaaa allahtan erkenden gercek yuzunu gostermis. Baksana hem havali hem ayrimci. Ankara bilg. Muh. Kazanmissin bi de. Kampuste deli gibi erkek kosturursun pesinden var yaa. Uni mikemmel bisey. Asil o seni kaybettigine yansin. O kitaplari ezberlemekten yemek yemeye vakit bulamiycak sevgili falan hak getire yani. Bikac ay sonra pismanim seni cok seviyom geri dön tülaaay sensiz yapamiyooom diye aglar merak etme aha da buraya yazdim bu da burda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…