Evladım ben anlamıyorum gerçekten.
Adam sana abuk subuk mesajlar yazıp seni aşağılıyor sen eve gidip ağlıyorsun sinir olmak soğumak yerine??? Ayrılırsa da ayrılsın bu çocuğun neresi değerli bırak cehenneme gitsin.
Kendine biçtiğin değer bu mu şimdi? Hala giysi mi şort mu baldır bacak mı yazmışsın. Ne buluyorsunuz şu hanzolarda, giyimine karışınca seni daha çok mu sevmiş oluyor?
Sevgilin bir sığır sana da 1 araba laf etmiş. Beni bırakır mı diye mi dertleniyorsun hala?
Git başla üniversiteye elini sallasan ellisi boşver bu zırtoyu.
Bu hanzo doktor olsun doçent olsun adam olamaz ayı.
biz kadınlar duygusal oluyoruz. seninde lise1 den beri olan erkek arkadaşın. lise1 neki çocukken başlamış bir ilişki. yani onun karakteri oturacak seninde öyle. üni ye başladığınızda ikinizinde etrafında farklı kişiler olacak ve ister istemez ilginiz başka yönlere sapabilir. erkeklerdeki bu tür saçma davranış değişiklikleri genelde etraflarında başka dişi ilgilerini çektiğinde oluyor. yine de kafanı bulandırmayım da bence @MissCherryBlossom nda dediği gibi erkekleri ne kadar sallarsan o kadar kıymetlisin. sende onu salla gitsin.
Vazgeçtim şey yaz"beyinlerimiz savaşsın isterdim bayım. Görüyprum ki silahsızsınız" kimin sözüydü hatırlamıyorum ama bayılıyorum
bilgisayar müh. çok mu kolay kazanılan bir bölüm ki aşağılıyor seni?
zaten gerçek düşünceler sinirliyken çıkıyor ağızdanaynen en çok da o zoruma gitti. tamam belki sinirlidir diye düşündüm ama bunu ima etmesi de iyice soğuttu
Tıp kazanmış olması onun zeki ya da akıllı olduğunu değil çok fazla ders çalıştığını gösterir. Genellemek gibi olmasın ama benim gördüğüm çoğu tıpçı derslerden başka hiçbir şey bilmiyor. (tıp öğrencilerinden bahsediyorum, geleceğin doktorları olacak bunlar) O kadar gömülmüşler ki derslere, kafaları dersten başka bişeye çalışmaz olmuş. Ne genel kültür var, ne kıvrak zeka var (ders dışındaki konuları kastediyorum) ne zekice esprileri var, hiçbir şeyleri yok yani. Genellemiyorum ama benim gördüklerim bunlar. Onlara öğretilen neyse mükemmel uyguluyorlar ama sosyal zekaya gelince sıfır.
Sana gelince... Yani adam dünyanın lafını saymış ve sen hala daha onunla devam etmeyi mi düşünüyorsun? Ya Allah aşkına, bu senin yıllarını verdiğin, 3 çocuk yaptığın, her kahrını ömür boyu çekmeye razı olduğun kocan mı? Daha bu yaşta hakaretler yiyip bir de bunları sineye çekiyorsun.
Tıp kazandı diye bi yerleri kalkmış :) normal bi durumilk sene bir cogu oyle oluyor sanki kazandın diye hemen doktor oldun o okulu okurken kafasında saç kalmicak onun güzelim merak etme sen :) ankara bi de yani hacettepeden bile zor
Şu tıp kazananlar da apayrı bir egoya bürünüyor nedense ilk günden itibaren daha okulun yolunu görmeden bi havalar bi tavırlar. Bir türlü anlam verememişimdir...
Bence sen bu çocukla ilişkini bir gözden geçir... Bu aşağılamalarının devamı gelecektir çünkü
Kıyafet konusuna hiç girmiyorum... Herkesin kıyafetine kimse karışamaz!
Tüh sen bitirmeden yetişememişim, ex sevgiline laflar hazırlamıştım.
Neyse, aklıma daha hazırlıktayken yurt odasının kapısına "DR. Bilmemkim Bilmemneoğlu" yazdıran çocuk geldi. Bütün yurdun 3 aylık geyik malzemesi olmuştu zavallı, sonra kaldırdı zaten dayanamadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?