sevgilim benden ayrılmak mı istiyor??

ayy harikasın çok güldüm

Çok iyi bir üniversitede güzel bir bölüm kazanmışsın tebrik ederim oh iyi olmuş terbiyesize bak daha zeki birini istiyormuş bir de! kurtulmuşsun salak ya üniversitede ne tipler olur var ya mis bu arada nasıl tehdit etti hadsiz?

yok ankara üniversitesi
Super super. Bi de siz karsilasirsiniz ay bu daha harikaa. Sen suslenip makyajini sacini yapip giyinip kusanip salina salina gezicen kampuste. O da avucunu yalasin piiiss. Varyaaa ne kasli kasli kirli yasakalli yakisikli erkekler vardir orda biliyo musunn. Hemen ortam da yaparsin oohh misss. Sonra gelsin yakisiklilarrrr kaybettigin kiza don de bi bak istedim
Ya bu ankara uni stardaki deniz yildizi diizisinin cekildigi kampus degil mi ya

ben yüzüme çok önem veririm yani tek sivilce çıksa deliririm o derece. güya kendisi çok belalıymış,mühendislik fakültesinde çok arkadaşı varmış da güzelliğimden eser kalmiycakmış. gülüp geçtim sadece,dağ başında değiliz sonuçta.ne büyük gerizekalıdan kurtulmuşum yeni fark ediyorum..

ayy inşallah ama hiç zannetmiyorum beni görenler 16 yaşında mısın diyo sanırım o kaslı erkekler için daha çoook yolum var

ayy inşallah ama hiç zannetmiyorum beni görenler 16 yaşında mısın diyo sanırım o kaslı erkekler için daha çoook yolum var
Kiz ben 21 im bana da oyle diyolar. Minibuse biniyorum abi bi ogrenci diyorum lise mi diye soruyolar. Bozuntuya vermiyorum evet lise diyorum Uniden tam para aliyolar. Hele sesiim sanirsin 13 yasinda cocuk konusuyo karsinda. Telefonda ses ortalamam 10 a dusuyo minyon olmak her zaman cok iyi bisey. Yaslanmayiz ayolll oglumun manitasi gibi durmak isterim yaninda

Aa manyak mıdır nedir gerizekalı şimdi daha çok sevindim ayrıldığın için bir de bu doktor olacak yazık!

hahahahhaha baya güldüm yorumuna minyon olmaktan çok memnunum zaten valla yaşlanmayız

hahahahhaha baya güldüm yorumuna minyon olmaktan çok memnunum zaten valla yaşlanmayız
Senin cakma dohtur gozluklenip gobeklenince bi halta benzemiycek sen gencligini koruycaksin sekerimm buyuk bi hatadan donmussun valla gitsin doktor mu buluyo napiyosa yapsin aldigi para da bereketli gelmez onun aldigi onbin lira bin lira gibi gelir pis sey gez toz eglen ve tabi alisveriiiiiiiiiiiiiiissss en sevdigiiiiiimmm

o varken lise mezuniyetime bile gidemedim ben o gitmedi diye,bundan sonra acısını kesinlikle çıkarıcam

o varken lise mezuniyetime bile gidemedim ben o gitmedi diye,bundan sonra acısını kesinlikle çıkarıcam
Neee yaa buyuk kayip yasamissin kizz. Bundan sonra ne yasayamadiysan yasa vallahi. Kis festivali bahar festivali alayina git. Yışısın Freedooooommmmmm

Neee yaa buyuk kayip yasamissin kizz. Bundan sonra ne yasayamadiysan yasa vallahi. Kis festivali bahar festivali alayina git. Yışısın Freedooooommmmmm

ayyy kesinlikle ama çok heyecanlandırdın beni 13 günüm kaldı yeni hayatıma geçmez şimdi valla heyecanlandım

Aynen aynen salak ya burnu sürtecek bolca
İlerde kizlar 'valla doktor olman beni baglamaz ben erkegimin yanima yakismasini isterim gozluklu ve gobekliler tipim degil tatlı cocuk' diyip tekmeyi basarsa hiiic sasirmam sonra da geri don tulaaayy seni cok seviyooom

en çok da o rahatsız ediyo zaten millet bu salağa nasıl sağlığını emanet edicek..

İnanmazsın belki ama bilgisayar mühendisliği çok zor bir bölüm. Benim tıp okuyan arkadaşlarımın süper sosyal hayatları olmasına rağmen bil.muh. okuyanlar stresten oluyorlar. Bundan sonra yoluna, derslerine bak ve tıp ıazanamadım diye üzülme sakın. O okuze yol vermen iyi olmuş. Bunun gibilerle hayat çekilmez.

ayyy kesinlikle ama çok heyecanlandırdın beni 13 günüm kaldı yeni hayatıma geçmez şimdi valla heyecanlandım
Uni mikemmell. Festivallerde unluler konsere geliyo bi harika dostumm. Ders dinlemene falan da gerek yok nitlari buluyon sinavdam bi gece once hatim ediyon sinava giriyon sistem bu kitap almana da gerek yok ben sinava kalemsiz silgisiz gittigim gunleri bilirim artik o kadar unutmusum yazi yazmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…