Ay iyi ki tip kazanmis bi de seni kucumsuyo. İrkciliga karsiyim agaaaallahtan erkenden gercek yuzunu gostermis. Baksana hem havali hem ayrimci. Ankara bilg. Muh. Kazanmissin bi de. Kampuste deli gibi erkek kosturursun pesinden var yaa. Uni mikemmel bisey. Asil o seni kaybettigine yansin. O kitaplari ezberlemekten yemek yemeye vakit bulamiycak sevgili falan hak getire yani. Bikac ay sonra pismanim seni cok seviyom geri dön tülaaay sensiz yapamiyooom diye aglar merak etme aha da buraya yazdim bu da burda dursun
Hangi okul hacettepe mi?ayy harikasın çok güldüm
Hangi okul hacettepe mi?
Super super. Bi de siz karsilasirsiniz ay bu daha harikaa. Sen suslenip makyajini sacini yapip giyinip kusanip salina salina gezicen kampuste. O da avucunu yalasin piiiss. Varyaaa ne kasli kasli kirli yasakalli yakisikli erkekler vardir orda biliyo musunn. Hemen ortam da yaparsin oohh misss. Sonra gelsin yakisiklilarrrryok ankara üniversitesi
Çok iyi bir üniversitede güzel bir bölüm kazanmışsın tebrik ederimoh iyi olmuş terbiyesize bak daha zeki birini istiyormuş bir de! kurtulmuşsun salak ya üniversitede ne tipler olur var ya oh mis bu arada nasıl tehdit etti hadsiz?
Super super. Bi de siz karsilasirsiniz ay bu daha harikaa. Sen suslenip makyajini sacini yapip giyinip kusanip salina salina gezicen kampuste. O da avucunu yalasin piiiss. Varyaaa ne kasli kasli kirli yasakalli yakisikli erkekler vardir orda biliyo musunn. Hemen ortam da yaparsin oohh misss. Sonra gelsin yakisiklilarrrrkaybettigin kiza don de bi bak istedim
Ya bu ankara uni stardaki deniz yildizi diizisinin cekildigi kampus degil mi ya
Kiz ben 21 im bana da oyle diyolar. Minibuse biniyorum abi bi ogrenci diyorum lise mi diye soruyolar. Bozuntuya vermiyorum evet lise diyorumayy inşallah ama hiç zannetmiyorum beni görenler 16 yaşında mısın diyo sanırım o kaslı erkekler için daha çoook yolum var
Aa manyak mıdır nedir gerizekalıben yüzüme çok önem veririm yani tek sivilce çıksa deliririm o derece. güya kendisi çok belalıymış,mühendislik fakültesinde çok arkadaşı varmış da güzelliğimden eser kalmiycakmış. gülüp geçtim sadece,dağ başında değiliz sonuçta.ne büyük gerizekalıdan kurtulmuşum yeni fark ediyorum..
Ne kadar da tehditci bir erkekAa manyak mıdır nedir gerizekalışimdi daha çok sevindim ayrıldığın için bir de bu doktor olacak yazık!
Kiz ben 21 im bana da oyle diyolar. Minibuse biniyorum abi bi ogrenci diyorum lise mi diye soruyolar. Bozuntuya vermiyorum evet lise diyorumUniden tam para aliyolar. Hele sesiim sanirsin 13 yasinda cocuk konusuyo karsinda. Telefonda ses ortalamam 10 a dusuyo minyon olmak her zaman cok iyi bisey. Yaslanmayiz ayolll oglumun manitasi gibi durmak isterim yaninda
Aa manyak mıdır nedir gerizekalışimdi daha çok sevindim ayrıldığın için bir de bu doktor olacak yazık!
Senin cakma dohtur gozluklenip gobeklenince bi halta benzemiycek sen gencligini koruycaksin sekerimmhahahahhaha baya güldüm yorumuna minyon olmaktan çok memnunum zaten valla yaşlanmayız
Senin cakma dohtur gozluklenip gobeklenince bi halta benzemiycek sen gencligini koruycaksin sekerimmbuyuk bi hatadan donmussun valla gitsin doktor mu buluyo napiyosa yapsin aldigi para da bereketli gelmez onun aldigi onbin lira bin lira gibi gelir pis sey gez toz eglen ve tabi alisveriiiiiiiiiiiiiiissss en sevdigiiiiiimmm
Neee yaa buyuk kayip yasamissin kizz. Bundan sonra ne yasayamadiysan yasa vallahi. Kis festivali bahar festivali alayina git. Yışısın Freedooooommmmmmo varken lise mezuniyetime bile gidemedim ben o gitmedi diye,bundan sonra acısını kesinlikle çıkarıcam
Aynen aynen salak ya burnu sürtecek bolcaNe kadar da tehditci bir erkek
hadi bunda kazandi diyelim tus ta gorcez biz onu
Neee yaa buyuk kayip yasamissin kizz. Bundan sonra ne yasayamadiysan yasa vallahi. Kis festivali bahar festivali alayina git. Yışısın Freedooooommmmmm
İlerde kizlar 'valla doktor olman beni baglamaz ben erkegimin yanima yakismasini isterim gozluklu ve gobekliler tipim degil tatlı cocuk' diyip tekmeyi basarsa hiiic sasirmamAynen aynen salak ya burnu sürtecek bolca
en çok da o rahatsız ediyo zaten millet bu salağa nasıl sağlığını emanet edicek..
Uni mikemmell. Festivallerde unluler konsere geliyo bi harika dostumm. Ders dinlemene falan da gerek yok nitlari buluyon sinavdam bi gece once hatim ediyon sinava giriyon sistem bu kitap almana da gerek yokayyy kesinlikleama çok heyecanlandırdın beni 13 günüm kaldı yeni hayatıma geçmez şimdi valla heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?