• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim benden ayrılmak mı istiyor??

İlerde kizlar 'valla doktor olman beni baglamaz ben erkegimin yanima yakismasini isterim gozluklu ve gobekliler tipim degil tatlı cocuk' diyip tekmeyi basarsa hiiic sasirmam :KK70: sonra da geri don tulaaayy seni cok seviyooom :KK70: :KK70:

ona kesin derler kesiiinn bırakır iyice kendini benden başkasının da bakacağını sanmıyorum zaten boyu benle aynı hatta biraz kısaydı yani dedikodu olmasın:KK70:

İnanmazsın belki ama bilgisayar mühendisliği çok zor bir bölüm. Benim tıp okuyan arkadaşlarımın süper sosyal hayatları olmasına rağmen bil.muh. okuyanlar stresten oluyorlar. Bundan sonra yoluna, derslerine bak ve tıp ıazanamadım diye üzülme sakın. O okuze yol vermen iyi olmuş. Bunun gibilerle hayat çekilmez.

çok teşekkür ederim. zaten tıp istemiyordum yani ayrılmayalım diye hedefimiz oydu sadece. ondan da kurtulduğuma göre bekle beni üniversiteee!:KK55::KK9:

İlerde kizlar 'valla doktor olman beni baglamaz ben erkegimin yanima yakismasini isterim gozluklu ve gobekliler tipim degil tatlı cocuk' diyip tekmeyi basarsa hiiic sasirmam :KK70: sonra da geri don tulaaayy seni cok seviyooom :KK70: :KK70:
E yani önce tipe bakıyoruz :KK59: üniversitede kimler çıkacak karşına konu sahibi arkadaş hiç sıkma canını:cool:

ona kesin derler kesiiinn bırakır iyice kendini benden başkasının da bakacağını sanmıyorum zaten boyu benle aynı hatta biraz kısaydı yani dedikodu olmasın:KK70:
Kiz yaninda topuklu giyemedigin erkek mi olurrr sirf bunun icin bile bosamaya deger :D :D neyse makbule dedikodu olmasin kiz :D :D

Uni mikemmell. Festivallerde unluler konsere geliyo bi harika dostumm. Ders dinlemene falan da gerek yok nitlari buluyon sinavdam bi gece once hatim ediyon sinava giriyon sistem bu kitap almana da gerek yok :KK70: :KK70: ben sinava kalemsiz silgisiz gittigim gunleri bilirim artik o kadar unutmusum yazi yazmayi :KK70: :KK70:

ama ben şimdi bekleyemem ki bir an önce gelsin o zaman o günler:KK9::KK70:

E yani önce tipe bakıyoruz :KK59: üniversitede kimler çıkacak karşına konu sahibi arkadaş hiç sıkma canını:cool:
Bunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayoool :D :D

Bunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayoool :KK70: :KK70:

ya inşallah o sonuncudan bi tane de banaaa!! ama tabi karakter bunun gibi olmasıın:21:

Cok egleniceeeeen :KK70: iyi ki ayrilmissin hiiic uzulme aglama pisman olma. Geri donerse de sakin haa kabul etmiyosun. Seni tip kazanmadin diye kucumseyen adamdan bi cacik olmaz. Hiyar olur ama cacik olmaz

yani biraz ağladım ama geçti:110: onun dışında bi rahatladım sanki bi de baya heyecanlandırdınız beni onu bundan sonra düşünmem bile kendi hayatım olucakk:p:21:

Bunun kaslisi var yakisiklisi var uzun boylusu var kirli sakallisi var bu dort ozelligin bir arada bulundugu erkekler de var daha ne olsun ayoool :D :D

Hangi uni kız o bizde yok öyle şeyler. İnek gibi çalışıyoruz.kotu örnek olma kıza :D ama yakışıklı kısmı doğru :D

yani biraz ağladım ama geçti:110: onun dışında bi rahatladım sanki bi de baya heyecanlandırdınız beni onu bundan sonra düşünmem bile kendi hayatım olucakk:p:21:
Deli misin hem de ne hayatt. Arkadaslarla kampa gidiin. Geziin. Eglenin. Uni bambaska bi dunya. Bir anda buyudugunu hissediceksin. Sana cocuk muamelesi yapan olmiycak artik. Ama arkadaslarini iyi sec. Sessiz tiplerden uzak dur sinsidir o :D :D :D

Hangi uni kız o bizde yok öyle şeyler. İnek gibi çalışıyoruz.kotu örnek olma kıza :KK70: ama yakışıklı kısmı doğru :KK70:
Bizim okulda yok. Bizim okulda zaten erkek basina bes kiz dusuyo :D :D yeditepe universitesinde bir yakisiklilar var aklin hayalin durur hepsi de zengin spor arabadan asagisina binmiyolar :D :D neyse dedikodu olmasin :D :D :D :d

Deli misin hem de ne hayatt. Arkadaslarla kampa gidiin. Geziin. Eglenin. Uni bambaska bi dunya. Bir anda buyudugunu hissediceksin. Sana cocuk muamelesi yapan olmiycak artik. Ama arkadaslarini iyi sec. Sessiz tiplerden uzak dur sinsidir o :KK70: :KK70: :KK70:

hahhahahah sessizler bana hiiç hiç hitap etmez benim gibi dakikada 1000 kelime konuşmazsa olmaz zaten arkadaşım :KK70:

Bizim okulda yok. Bizim okulda zaten erkek basina bes kiz dusuyo :D :D yeditepe universitesinde bir yakisiklilar var aklin hayalin durur hepsi de zengin spor arabadan asagisina binmiyolar :D :D neyse dedikodu olmasin :D :D :D :d

Yeditepe mi ooo beybi :D Ben ODTÜ deyim yakışıklılar burda :D Ama hep inek hep inek:D

hahhahahah sessizler bana hiiç hiç hitap etmez benim gibi dakikada 1000 kelime konuşmazsa olmaz zaten arkadaşım :KK70:
Hahahaha elit olmayan bilmez taam mıı :D :D :D ama unide birinci siniftan beri takildigim grubum beni yanlis tanidi sessiz bir kiz saniyolar kendi iclerinde de gruplasmalar oldu ben bazi sikintilardan dolayi uzak kaldim biraz onlara bi dikis tutturamadim yaa. Ozume de donemiyorum simdi yapmacik hissetmesinler diye. Suruklenip gidiyorum hayat mi ulan bu :D :D

Back
X