- 16 Mayıs 2016
- 25
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi Psikolojik deli
-
suan ayrıyız zaten ama sizce duzeltilemez bi durum mu bu?S.ktiri çekmezsen iki gün sonra eski sevgilim beni tehdit ediyor diye konu açarsin
suan ayrıyız zaten ama baska bi yolunu bulamaz miyim tek care bumu sizce?S.ktiri çekmezsen iki gün sonra eski sevgilim beni tehdit ediyor diye konu açarsin
Siz ne anladınız anlamadım ama gondersem zaten suan bu konuyu sizlerle paylasmaz size en basindan boyle bi soru sormazdim ben sizden gonderip gondermeyecegim hakkinda oneri degil onu nasil duzeltebilirim hakkinda bilgi almak istedim.Ataerkil bir yapı. Acılımını bir ogrenebilir miyim lutfen ??
Arkadasları arasında o sekilde tanınmak ve bir takım sitelerde de boy boy yayınlanmak istiyorsanız gonderiniz.
Sence çıplak fotolar isteyip gondermeyince çıldıran bi insan ne kadar normal? Dünyada başka erkek mi kalmadı ayrılıp fotoları arkadaslarina gösterip adını çıkarmicaginin garantisi var mı. Ne biliyim böyle şeyler insanın başına sonradan bela olur ben olsam hemen ayrilirdimsuan ayrıyız zaten ama baska bi yolunu bulamaz miyim tek care bumu sizce?
Bizim iliskimiz oyle bi iki aylık heves degil hatırlatıyım iki yıllık bi iliski ve asla ona o sekilde bi fotograf atmadim atmamda. Neyse konumuz o degil konu onun fikirlerini nasil degistirebilirimne safsiniiniz yemin ederim .
kullandiriyorsunuz kendinizi kucucuk yasta . ...
Haklısınız belkideSevgilim benimle cinsel iliski yasamak istiyor, sevgilim benden ozel fotograf istiyor ve yapmamasam bana kızıyor aynı zamanda da beni terk edecegini soyluyor.
Bu tarz bir tutumla karsılastınız anda irtibatınızı yasamızdaki kisiyle derhal kesiniz.. Amac sevgi icerikli degil. Lutfen bunu idrak ediniz.
Ben ataerkili o anlamda dememistim ya :)genelde her dedigininin yapilmasini ister kendisi. Konumuzla pek bi alakasi yok ama genel olarak oyledir gercekten.Duzeltemezsiniz. Anlamadıgınız konu bu.. Duzelmez o kisi.. Kaybetmekten ve yasamınızdan cıkarmaktan korkmayın.. Ataerkil denmez oylesine.. Yanlıs yerde yanlıs terim kullanmayınız cok rica ediyorum arkadasım.
Tahmin edebiliyorum :/ Ilk baslarda en yakın arkadaşımda cok kızmıstı ne demek ozel resim istiyo ya falan. Ama siz soyleye kadar ben bu kadar ileri oldugunu dusunmemistim hatta arkadasimlada kuruntu yapiyosun diye dalga gecmistim.Direk ayrıl özel resmin ne olduğunu biliyorsun dimi
çok sagolun gercekten. Iliskim konusunda elestiriye acık degilim sanırım. Haklı oldugunuzu simdi daha iyi anlıyorum. Ama zaten istekleri sadece istek olarak kaldı yani istedigini alamadi bu saatten sonrada alamaz. Benim hatam sadece fazla guvenmek sanirimBelki degil sevgili arkadasım dupeduz OYLe.. 18 yasındasınız ve eminim aklı basında bir genc kızsınız. İnanıyorum buna da.. Bir care aradıgınızı anlıyorum fakat nafile bir care arayısı icindesiniz. Burada size yorum yapan diger arkadaslarımda emin olun sizin uzulmemeniz adına yorumlar yapmakta.. İliskiniz oylesine olmayabilir kabul ediyorum ancak sizden talep edilen sey saglıklı degil.. Tek taraflı ve bencilce bir talep bu..
"Bana fotograf gonderdigine gore benden oncekilere de gondermistir veya gonderir" dusuncesi bile yeter de artar karsı taraf icin.. Tek taraflı degil cift yonlu dusunerek haraket edin ve karar alın.
Ahahaha güldürdünüz haklısınız. TesekkurlerBen 3 yıl sevgili nişanlı lik dönemi yaşadım hiç benden eşim özel foto istemedi .adam sapık bildiğin kardeşim ilerde arkadaşın dediği gibi o fotoları öyle bir kullanir ki pişman olursun geri dönüşün olmaz hatadan şimdi yol ver gitsin. kendine bir iyilik yap seni kalbiyle seven birine git ....g.tüyle sevene degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?