- 2 Aralık 2015
- 382
- 444
- 53
- Konu Sahibi Psikolojik deli
-
Cok dogru sagolunHormonlarin horon teptigi yaşlarkizlar dogru demis cocugun mentalitesi "bana attiysa herkese atar" "ayrilirsan seni herkese rezil ederim" kıvamına ermeye musait. Çünkü hormon.
Tehdidine rest cekeceksin: onurumu kirici isteklerine devam edemezsin mesajini net bir sekilde vereceksin.
O yaslardaki kararlar da sevgililer de degisebiliyor zamanla ve yasla. Daha cok gencsin, dikkatli olmanda fayda var. Yani oyle bir resmini sosyal medyaya attigini düşün? Inat ve damarina basmak herkesin içindeki niyeti ortaya döker
birincisi burda soru sorduk diye bekaretimle ilgili iddaada bulunman dogru bisey degil bu benim kisisel gorusum kimseyi ilgilendirmez. Sen rahat ol ben kendimi biliyorum burda sana sence atıyım mı diyende olmadı. Ben ergem olabilirim bu yaslarda normal bisey ama senin bu yasta okuma yazma bilipte okudugunu anlayamaman biraz garip doğrusu.Yaş 18 sevgilin senden seksi poz istiyor sende napıyım diyorsun yani at dersek Atacan öyle mi?
Sen bu kafayla gidersen çok yakın bi Zaman'da
Yok bekaretim gitti yok beni tehdit ediyor yok dövüyor zorluyor diye konu açmazsan bende noliyim
Bıktık bu ergenlere akıl vermekten
Ben sana söyliyim sen o fotoğrafları atacaksın.
Ama ondan sonraki yaşadığın herşey sana müstahak!
Hiç kusura bakma
şöyle söyliyim 19 yasında universiteye baslamıstı ama bıraktı ve kendi isini kurup is hayatina atıldı bu donemlerde cok zor gunler geciriyodu beni yaninda istiyordu. Ayrı kaldigimiz cok uzun bi donem oldu o donem boyunca surekli en yakın arkadasima mesaj atıyordu surekli beni soruyodu ama bunu bana soylemeye cesareti yoktu suan hic bi sosyal hesabi yok ve o kadar kıskanc ki sosyal hesaplarimi kapatmaktan tutun giydigim tisortun onune bile dikkat eder. Beni annesiylede tanistirmisti ayrıldıgımızda annesinin beni neden kavga ettiniz yine diye aradigida oldu aslında cok iyi biridir onunla gercekten bi gelecek dusunuyorum cok seviyorum cunku.İlk aklıma gelen şey , şu an ayrısınız zaten hep de öyle kalın . Asla iyi niyetli biri gibi gelmedi . Bence bunu istemeye cesaret etmesi bile çok fena , çok küçük düşürücü . Aynı yaşlarda mısınız ? Gerçekten sevdiğini ve gelecek düşündüğünü sanmıyorum .
yap yap da
sonra tehditlerle devam etsin ilişkiniz.
sevgılın denen hıyar adam olsa senden tehditle öyle seyler ıstemezdı.
sakın yapma, ileride çok pişman olursun.
Ben karşı tarafın gelecek düşünmediğini kastettim aslında . Düşüncem aynı , böyle bir teklifte hele bir değil bir çok kez bulunan ve aksi halde ayrılıkla tehdit eden biri asla güvenilir değildir benim için .şöyle söyliyim 19 yasında universiteye baslamıstı ama bıraktı ve kendi isini kurup is hayatina atıldı bu donemlerde cok zor gunler geciriyodu beni yaninda istiyordu. Ayrı kaldigimiz cok uzun bi donem oldu o donem boyunca surekli en yakın arkadasima mesaj atıyordu surekli beni soruyodu ama bunu bana soylemeye cesareti yoktu suan hic bi sosyal hesabi yok ve o kadar kıskanc ki sosyal hesaplarimi kapatmaktan tutun giydigim tisortun onune bile dikkat eder. Beni annesiylede tanistirmisti ayrıldıgımızda annesinin beni neden kavga ettiniz yine diye aradigida oldu aslında cok iyi biridir onunla gercekten bi gelecek dusunuyorum cok seviyorum cunku.
Haklısınız simdi daha iyi anliyorum ne demek istediginizi onu savunmak isterdim ama cidden savunulacak bi tarafi yok böyle olsun istemezdim ama bana guven verse sanirim bu konuyu sizinle paylasmayi bile dusunmezdim. Guven vermeden biriylede hayatimi surduremem. Sagolun kibar bi sekilde dile getirdiginiz icin. Oyle insanlar varki bu konu uzerinden bekaretimi yargilayanlar oldu. Saştım kaldım. Halbuki boyle adice bisey yapmis olsam bu konuyu buraya yazmaz yaşamamima devam eder hatta ayrılmazdım bileBen karşı tarafın gelecek düşünmediğini kastettim aslında . Düşüncem aynı , böyle bir teklifte hele bir değil bir çok kez bulunan ve aksi halde ayrılıkla tehdit eden biri asla güvenilir değildir benim için .
Vazgeçemeyeceksiniz anlıyorum , onu vazgeçirebileceğinizi de sanmıyorum . Hakkınızda hayırlısı olsun .
Tek söyleyebileceğim ne olursa olsun asla ama asla gönderme .
Tabikide hak veriyorum. Sizin gorusleriniz benim icin onemli tesekkurlerben hala ayni düşünüyorum .
çok kucuksunuz cok cahilsiniz ne yazikki bana hak vermeyeceksiniz .
en azindan kimsenin eline foto vs . vermeyin . guvenmeyin kimseye hele erkeklere .
Ayrıldım bile. SagolunArkana bakmadan ayrill. Birak acik foto parmaginin ucunu gosterme o salaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?