Sevgilim benden fotograf istiyor

Elestiri degil. Sadece bazen sizlerin goremediklerini gorebiliyor olmak ve size ilerlemeniz gereken yolda en dogru olan yolu gostermek bizim esas niyetimiz. Sonradan uzulmenizi bilmektense su anda bu sekilde konusmayı yeglerim. İsteklerinin sadece istek olarak kalması cok daha iyi en basta da sizin adınıza.. Size yakısanı ve size layık olanı uygulamaya ve secmeye devam edin lutfen..

Hormonlarin horon teptigi yaşlar kizlar dogru demis cocugun mentalitesi "bana attiysa herkese atar" "ayrilirsan seni herkese rezil ederim" kıvamına ermeye musait. Çünkü hormon.
Tehdidine rest cekeceksin: onurumu kirici isteklerine devam edemezsin mesajini net bir sekilde vereceksin.
O yaslardaki kararlar da sevgililer de degisebiliyor zamanla ve yasla. Daha cok gencsin, dikkatli olmanda fayda var. Yani oyle bir resmini sosyal medyaya attigini düşün? Inat ve damarina basmak herkesin içindeki niyeti ortaya döker

Yaş 18 sevgilin senden seksi poz istiyor sende napıyım diyorsun yani at dersek Atacan öyle mi?
Sen bu kafayla gidersen çok yakın bi Zaman'da
Yok bekaretim gitti yok beni tehdit ediyor yok dövüyor zorluyor diye konu açmazsan bende noliyim
Bıktık bu ergenlere akıl vermekten
Ben sana söyliyim sen o fotoğrafları atacaksın.
Ama ondan sonraki yaşadığın herşey sana müstahak!
Hiç kusura bakma

Cok dogru sagolun

birincisi burda soru sorduk diye bekaretimle ilgili iddaada bulunman dogru bisey degil bu benim kisisel gorusum kimseyi ilgilendirmez. Sen rahat ol ben kendimi biliyorum burda sana sence atıyım mı diyende olmadı. Ben ergem olabilirim bu yaslarda normal bisey ama senin bu yasta okuma yazma bilipte okudugunu anlayamaman biraz garip doğrusu. sana özel tekrar açıklıyım sevdigim cocuga napmaliyim duzelmesi icin demek istemistim.

İlk aklıma gelen şey , şu an ayrısınız zaten hep de öyle kalın . Asla iyi niyetli biri gibi gelmedi . Bence bunu istemeye cesaret etmesi bile çok fena , çok küçük düşürücü . Aynı yaşlarda mısınız ? Gerçekten sevdiğini ve gelecek düşündüğünü sanmıyorum .

yap yap da
sonra tehditlerle devam etsin ilişkiniz.

sevgılın denen hıyar adam olsa senden tehditle öyle seyler ıstemezdı.
sakın yapma, ileride çok pişman olursun.

şöyle söyliyim 19 yasında universiteye baslamıstı ama bıraktı ve kendi isini kurup is hayatina atıldı bu donemlerde cok zor gunler geciriyodu beni yaninda istiyordu. Ayrı kaldigimiz cok uzun bi donem oldu o donem boyunca surekli en yakın arkadasima mesaj atıyordu surekli beni soruyodu ama bunu bana soylemeye cesareti yoktu suan hic bi sosyal hesabi yok ve o kadar kıskanc ki sosyal hesaplarimi kapatmaktan tutun giydigim tisortun onune bile dikkat eder. Beni annesiylede tanistirmisti ayrıldıgımızda annesinin beni neden kavga ettiniz yine diye aradigida oldu aslında cok iyi biridir onunla gercekten bi gelecek dusunuyorum cok seviyorum cunku.

Ben karşı tarafın gelecek düşünmediğini kastettim aslında . Düşüncem aynı , böyle bir teklifte hele bir değil bir çok kez bulunan ve aksi halde ayrılıkla tehdit eden biri asla güvenilir değildir benim için .
Vazgeçemeyeceksiniz anlıyorum , onu vazgeçirebileceğinizi de sanmıyorum . Hakkınızda hayırlısı olsun .
Tek söyleyebileceğim ne olursa olsun asla ama asla gönderme .

Haklısınız simdi daha iyi anliyorum ne demek istediginizi onu savunmak isterdim ama cidden savunulacak bi tarafi yok böyle olsun istemezdim ama bana guven verse sanirim bu konuyu sizinle paylasmayi bile dusunmezdim. Guven vermeden biriylede hayatimi surduremem. Sagolun kibar bi sekilde dile getirdiginiz icin. Oyle insanlar varki bu konu uzerinden bekaretimi yargilayanlar oldu. Saştım kaldım. Halbuki boyle adice bisey yapmis olsam bu konuyu buraya yazmaz yaşamamima devam eder hatta ayrılmazdım bile

ben hala ayni düşünüyorum .
çok kucuksunuz cok cahilsiniz ne yazikki bana hak vermeyeceksiniz .

en azindan kimsenin eline foto vs . vermeyin . guvenmeyin kimseye hele erkeklere .

Amann diyim güzelim. Ben de 24 yaşındayım 6 senelik bi ilişki geçti hayatımdan. Kandırıldım aldatıldım. Resim atmayı bırak sevgilim olmayan resimlerle tehdit etti beni. Montaj yaparım seni rezil ederim diye. Dinlemedim terk ettim ve hicbir halt yapamadı. Çünkü elinde hiçbir şey yoktu ben ona oyle bi foto atmış olsam guvenip nolurdu sence? Aman diyeyim birak 2 yılı 10 yıllık sevgilin olsa guvenme. Oyle bi gün gelir ki o resimler tehdit unsuru olarak konulur önüne. Kolesi olursun. İstediği en ufak bişeyi yapmadığın anda resimlerini ailene yollarım arkadaşlarına atarım rezil ederim der anlatabildim mi. Rezil olmayım diye kısır döngüye girer her dediğini yapar hale gelirsin sonra. Bak anlatayım bir olay gerçekten yaşanmış. Benim rahmeti babam jandarmaydı. Astsubay. Çalıştıkları bir olay vardı bana anlatmıştı. Kızın biri sevgilisiyle öpüşmüş çocuk da foto çektirmiş birine o fark etmeden. Sonra taciz etmiş karşı gelirse fotoyu yaymakla tehdit etmiş. Kız korkmuş ses etmemiş. Sonra birlikte olmak istemiş yine tehditle. Kız yine korkmuş onu da yapmış. Sonra arkadaşlarına da sunmak istemiş kızı ardı arkası gelmemiş yani. O da gidip herşeyi anlatmış babasina en sonunda. Yani taviz verirsen gerisi gelir. Asla verme foto filan. Sonradan basina neler acar asla bilemezsin daha yasin çok genç cok masumsun kötü düşünmüyorsun ama insanlar cok kotu dikkat et... ve bi abla tavsiyesi o cocuktan ayrıl seni kullaniyor sevmiyor.... 6 yıllık iliskisini bitirmis birj olarak konuşuyorum geçiyor baskasina aşık oluyorsun sonra :) benim gibi. Mutlu bir baska ilişkim var suan :)

Sevgililik ilişkilerinde bu tip fotoğraflar gönderip göndermemek kesinlikle kişinin kendi inisiyatifindedir. Karşıdan gelen baskıyla asla yapılmaması gerekir, hatta bu baskıda bulunan kişilerin de niyetine hiçbir şekilde güvenmem.

Yaşınız henüz çok küçük. Böyle bir işe katiyen girişmemenizi öneririm. O adamdan da uzak durmanızı.

Eğer illa ki fotoğraf gönderecekseniz, ister şimdi ister ilerleyen yaşlarınızda, asla yüzünüzün ve dövme, yara izi, doğum lekesi vb. size ait olduğunu belli edecek şeylerin görünmemesine dikkat edin. Ancak yineliyorum, önerim göndermemeniz ve sevgilinize karşı dikkatli olmanız yönünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…