Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bak yeni bir şeyy dahaa topuz konusu onu hiç düşünmedim böyle çok tepeden istemiyorum ama çok aşağıdada olsun istemiyorum ama galiba en iyisi enseden yaptırmak :)
aynen öyle söylüyorum zaten cnm gerçekten karakter olarak çok iyi tek kusur sadece boyu diyebilirim yani hani benden uzun ama o boy gerçekten erkekte kısa denecek gibi duruyor ama ne yapalım yani öyle oldu nasip bu şekildeymiş demekki ama işte arkadaşlarında dediği gibi çevrenin susmasını beklersek daha çook üzülürüm her şeye bir laf
kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 senelik bir ilişkim var 2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyoruz. kendisi karakteriyle mükemmel biri ne istersem yapıyor vs. ama arkadaşlarım annem yakıştırmıyor buda son günlerde çok fazla kafama takıldı boyu kısa bunu çok fazla kafama takıyorum ne yapmalıyım 1.64 boylarında bende 1.61 ama erkekte bu 1.64 abes duruyor psikolojim alt üst ((
Allah aşkına komik olma. Yarın öbür gün kocan bir kaza geçirdi fiziksel görünüsune birsey olsa o zaman ne diyeceksin. Utanç misin eşinden, yine düşünecek misin elle yakıştırmiyir diye... ayıp bence çocuk sevmiş seni herseyinle 3-5 santimin hesabını yapiyirsun
kızlar yardımınıza ihtiyacım var 5 senelik bir ilişkim var 2 sene sonra nişanlanmayı düşünüyoruz. kendisi karakteriyle mükemmel biri ne istersem yapıyor vs. ama arkadaşlarım annem yakıştırmıyor buda son günlerde çok fazla kafama takıldı boyu kısa bunu çok fazla kafama takıyorum ne yapmalıyım 1.64 boylarında bende 1.61 ama erkekte bu 1.64 abes duruyor psikolojim alt üst ((
1.61 i çok kısa bulan erkekler de var ki. ben de 1.63üm . yakınız senle . eğer 1.70 -1.80 boyunda birisi olmalı diyorsan o kişi de senin mantığındaysa olmaz ki. çünkü o da kendine 1.68 bulur minimum. dışarda uzun kızlar da dolu. ayrıca boyu uzun olsa ne gibi bir artısı olacak.süs eşyası değil ki bu. sevdiğin için bir ömür geçireceğin adam.