Yüzümü iple alıyorum alabildigim kadar. Sırtım,belim,göbek,göğüste var almıyorum.,tüm kol tüm bacak adayla alıyorum ama yoruyor biktim artik .lazere gitsem hastalığım var nasıl olcak bilmiyorum
KNeden soğusun, genel anlamda bakımlı biriyseniz, o kadar olur yani.
Ama kendiniz için tedavi olabilirsiniz.
Kendi rahatlığınız ve moraliniz için.
Lazer neden olamıyorsunuz? Onu deneyenlerin çoğundan olumlu yazılar okudum burada.
Ağda bence en pratik ve sağlam yöntemi ama onda da kıl dönmesi sorunu olabiliyormuş.
O da biraz riskli tabii ki.
Ablamda da hormon sorunu vardı tedavi olup lazer oldu çözümü var çokta düşünme yeter ki tedavi olmak iste
benimkide inşallah sorun etmezBenim arkadaşımın da öyleydi. 60 kg vermişti ve bedeni bozulmuştu. Adam bayılıyor eşine. Böyle şeyler boş.
açık bisey giyemiyorum sırf bu yüzden soyleyemiyorumda ancak hormonumun bozuk oldugunu testesteronumun cok calistigini soyledim insallah anlamistir biseylersoguyacaksa simdi de sogur, gizlemeyin bu durumu bence, soguyacak adam sogusun tez elden,
en hayirlisi.
ama soylenenin tam tersine tuylu seven adam/kadin da varmis cok, belki dusundugunuzun aksi bir etkisi bile olabilir.
konusmakta fayda var bence.
Lazere gidemiyorum hormonlarım tedavi olmadığı için şuan dogumkontrol hapı kullanıyorum bir faydası olurmu bilmiyorum .soguyacagını sanmıyorum
dişini fırcalıyor duzenlı yıkanıyorsa tırnakları temızse bır ınsan sogunmaz
ama tuylu tuylu gezılmez oyle gormesın bence :) duzenlı lazere gıdıyorsanız toparlanır uzulmeyın
Nasıl bir tedavi uygulandı ablanıza? Dr bana doğum kontrol hapı verdi onu kullanıyorum sadeceAblamda da hormon sorunu vardı tedavi olup lazer oldu çözümü var çokta düşünme yeter ki tedavi olmak iste
Kendine baksın o gorilCok moralim bozuk kizlar ☹ ben cok tuyluyum tum vücudumda tüy var ve belli oluyor .hormon bozukluğu varmış lazere gidemiyorum. sevgilim ise çok tüysüz onu öyle görünce aşırı moralim bozuldu. Kendimi eksik hissettim onun yanında. Sizce benden soğur mu sevgilim görse
Varsa alirsiniz sorun olmaz ben de aliyorum gobek bel epilasyon aletiyle cok sıkıntı olmuyorki esimde bi o kadar tuysuzdurBenim tuyler biraz uzun ayva tüyü gibi kısa olsa dert etmezdim siyah değil ama kahverengi gri renkte tüylerim
Bedbaht girl ne yaCok moralim bozuk kizlar ☹ ben cok tuyluyum tum vücudumda tüy var ve belli oluyor .hormon bozukluğu varmış lazere gidemiyorum. sevgilim ise çok tüysüz onu öyle görünce aşırı moralim bozuldu. Kendimi eksik hissettim onun yanında. Sizce benden soğur mu sevgilim görse
Benimki esmer ama tüysüz ne hikmetse bende sarışınım tüylüyümEşim sarışın ve gayet tüysüz ben esmer ve tüylü hatta kılıyım ben sakal bıraksam daha çok çıkar diye dalga geçerimIki de sarışın çocuğum var gören aaa senin mi emin misin diye soran dengesizler var evet benim annesiyim ben onların deyince de ama bunlar sarışın diyen var boğasim geliyor bazen sanane be sanane diye firinci kuregiyle ağzına vurasım geliyor
aman ne sogucak takilma bile boyle seylere.. ruhunda bozukluk olmasin yeter. agdani bakimini yap devam et.. benim kuzenim tuysuz puru pak karisi esmer cok tuylu hicte sogumuyo sevgi ask boyle sey degil... tutar da bisey derse kendini de ezdirmeCok moralim bozuk kizlar ☹ ben cok tuyluyum tum vücudumda tüy var ve belli oluyor .hormon bozukluğu varmış lazere gidemiyorum. sevgilim ise çok tüysüz onu öyle görünce aşırı moralim bozuldu. Kendimi eksik hissettim onun yanında. Sizce benden soğur mu sevgilim görse
E seni böyle kabul etmiş içini seviyordurCok moralim bozuk kizlar ☹ ben cok tuyluyum tum vücudumda tüy var ve belli oluyor .hormon bozukluğu varmış lazere gidemiyorum. sevgilim ise çok tüysüz onu öyle görünce aşırı moralim bozuldu. Kendimi eksik hissettim onun yanında. Sizce benden soğur mu sevgilim görse
Bende de epey tüy vardı. Lazerden sonra bacaklarımı , kollarımı 3 ayda 1 alıyorum. Çok çok azaldı benim . Hele alt bacağımda hiç yok gibi.Canım valla bende tüylüyüm. Evlendiğimde başlarda çok dikkat ederdim ama hamilelikti doğumdu derken eşim her halimi gördü. Çok şükür hiç lafını yapmadı, soğumadıda Ağdayla alabildiğin yerleri al. Alınmayacak kadar minik olanlarıda sarart. Bu kadar dert etme, Allah vergisi ne yapalım yani? Her daim kaymak gibi dolaşamayız ki. Lazer tabi en kesin çözüm diyorlar ama fayda görmeyen o kadar kişi var ki çevremde.. Bende başlıycam ama emin olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?