Benimkide esmer göğsünde göbeğinde bile tüy yok ya sakalida cikmiyor ben sarışınım ona rağmen killiyimKendimi gördüm sizdeeski sevgilim sarışındı ben esmer haliyle adam tüysüzdü. Ben de o kadar kıllı değildim ama vardı yani. Ben de cok utanmistim bileklerim görününce ama erkekler takmıyor takmadı da. Siz lazer yaptırın veya bir çaresine bakın ama. Kendiniz ve hijyen için. Ben kollarımı falan aldırıyorum şimdi daha rahat daha mutluyum
Taksıtle yaptırdım bende. Bacaktakı batık bendede oluyordu makıne ıle alınca ama epılasyona gırınce hıc bısey kalmadı süt beyaz oldu bacaklarım kararma konusunda fıkrım yok brnımde vajına bolgesı baya bı karardı. Bıde dogum yaptım.keşke önceden param bolken yaptırsaydım diyorum şimdi.
aslında tüy almak problem değil de koltukaltı kararması ve bacaklarımdaki nokta nokta batıklardan şikayetçiyim daha çok.
Ya basta baya bı utanıyosun ama sonra alısıyosun sonucu dusun ve rahat ol zaten gozluk verıyorlar buyuk rahatlık hem bes dakka suruyoBen utanmazdim çünkü aşağıya bile gittim tüm bacak koltuk altı kollar icin. Bacaklarim bildiginiz erkek bacaği gibi ust bacaklarima kadargenital ve popoyu nasıl açıcaz o sıkıntı iste
Sürekli tertemiz kalmanın en azından bana göre imkânı yok. Kollarımda tüy var ama hiç almadım, gözüme de gelmiyor. Ten rengimle uyumlular çünkü.valla ben artık saldım.
eskiden sık sık alırdım şimdi almıyorum bacakları filan.
koltukaltı ve bikini bölgesini temizlik sebebiyle alıyorum sadece.
kollarımı sadece yazın alıyorum mesela
şu an pantolon paçasından kıllarımı görebiliyorum ben tek tük, umursamıyorum. sürekli bunla uğraşacak halim yok.
bi de benim tüylerim çabuk uzuyor. ağda zaten asla yapamıyorum. makine, jilet, tüy sarartıcı, tüy dökücü. hangisi kolayıma gelirse. tatilde bacaklarıma jilet yapıyordum mesela 4. günde çıkıyordu çünkü.
yeter ya ben de insanım.
nişanlım da bi erkeğe göre fazlasıyla tüylü. benim için iyi oldu valla oh rahat ediyorum onda da var bende de var.
Price ilk ağda maceramı görseydin, gülmekten yerlere yatardın. Tatile gidicez, bikini bölgesinin bir kısmını hallettim dedim bu acı bana yeter koltuk altı ve bacaklar için ben kuaföre gidiyorum. Gittim, bacakları koltuk altlarını halletti. Kadın bana bakıyor ben kadına. Kaş göz işareti yaptı, "Bikini bölgesi," dedi.bişi sorcam affınıza sığınarak. lazerde her yerinize yaptırabiliyor musunuz ya ben g.tümü açamam meselaciddi soruyorum ben de gitmeyi düşünüyorum ama yani belli yerleri açamam gibi geliyor.
Göğüs göbek için hormon testi yaptırdınız mi? Belki bir ilaçla geçecekBenimkide esmer göğsünde göbeğinde bile tüy yok ya sakalida cikmiyor ben sarışınım ona rağmen killiyimbende yüzümü alabildigim kadar iple alıyorum yanakları falan, tum kollarimi aliyorum evde agdayla,tum bacak, koltuk alti falan ama sirt gobek gogus popo kaliyor çok zor uğraşmak
ahhahaPrice ilk ağda maceramı görseydin, gülmekten yerlere yatardın. Tatile gidicez, bikini bölgesinin bir kısmını hallettim dedim bu acı bana yeter koltuk altı ve bacaklar için ben kuaföre gidiyorum. Gittim, bacakları koltuk altlarını halletti. Kadın bana bakıyor ben kadına. Kaş göz işareti yaptı, "Bikini bölgesi," dedi.
"Yok ablacığım sağol, ben utançtan yerin dibine girerim," dedim. Zaten trajikomik yarı yarıya temiz. Kadın ne yaptı etti, kendimi bikini bölgesi ağdası yaptırırken buldum. Domatesten hallice kıpkırmızı olmuşum. Kadın yok bacağını öyle kaldır, elinle şöyle tut... arkanı dön şimdi demez mi? Kalktım oturdum, yok abla tamam yaaa bu kadar yeter dedim. Kısacası anadan üryan utana sıkıla ilk birkaç kez devam ediyor öyle sonra alışıyorsun. Allah var eli o kadar hafifti ki acıyı çok az hissettim. Onun gibi daha temiz ve güzel yapana rastlamadım. Nasıl apda yaptıysa bir ayda tüyler ancak çıkabildi o da tek tük. Şimdi gittiğim yerler hem çok acıtıyor hem de 15 gün bile olmadan kökten alınmayanlar hemen çıkıyor.
ahhaha
ablam da gidiyor mesela kuaföre
ben gidemem gibi
tüy dökücü ya da jiletle hallediveriyorum
ağda da yapsam bir hafta olmadan çıkar benimkiler
evet bende de çıkıyo. Çıkmasa kuaföre o kadar para verir miydimAyrıca bir şey soracağım; vücudu tertemiz kalabilen var mı ya?
Ne kadar ağdaya da gitsen, evde de halletmeye kalksan o tüyler belli bir miktar çıkmadıkça alınamıyor. Yoksa bende mi bir sorun var?
Not: Sürekli temiz kalabilen, yani aldıktan sonra yine çıkmaya başlıyor sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?