sevgilim beni 1 aydır aramıyor, sizce yine de evlenir miyiz?

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Selam kızlar, demin hesapladım 1 aydır beni aramıyor sevgilim ben msj attım geçen gün ona da yanıt vermedi ama yine de evlenir miyiz sizce? Ben 28 yaşımdayım ve sevgilim de 28, gayet olgun yaştayız, evlenmek için paramız da var denemez ama bırbırımızı sevıyorduk.. evlenır mıyız sizce ?

bilmiyorumkismile

seni 1 aydir arayip sormayan,
sen arayincada cevap vermeyen bi insana hala sevgilim diyosun
ve hala onunla evlenmek mi istiyorsun?

1 aydır aramıyorsa onun tarafında bırseyler degısmıs...halan bir ilişki var mı acep..

çok olgun oldugunu düşünmüyorum 1 aydır aramayan adama mesajına cevap vermeyen adama hala sevgilim dediğin için ve evlenirmiyiz diye sordugun için :umursamaz:
muhtemelen baskasıyla evlilik hayalleri kuruodur eski sevgilin

1 Aydir görüsmüyorsunuz birde Nisanlim diyorsunuz!
Nisanli oldugunda sevgililer birbirlerni ararlar, birlikte evlerinin hayallerini kurup, esya bakinmazlar mi yoksa benmi yanlis biliyorum ?
(Eski) Nisanliniz tarafindan birseyler degismiski arayip sormuyor

hayatım üzgünüm ama bir aydır aramadığına göre senin artık bir sevgilin yok ki onunla evlenebilesin.bence hayal kurma kendini üzme çünkü ortada bir ilişki bile kalmamış.belki çoktan başka birini bile bulmuştur.yani yaşında 28 ama bunları düşünebiliyor olmalısın.sanırım sevdiğin için haklı olarak kondurmak istemiyorsundur.eminim sen hala evlenmeyi düşündüğüne göre bir aydır aramayan adama mesaj çekmekle kalmamış onu kendin de aramışındır tahminimce de telefonunu açmamıştır.lütfen gerçeği gör kendini üzme boş yere.

arkadaşlar bence bu kişi erkek ve dalga geçiyor bir zahmet edip eski mesajlarını saçma sapan yorumlarını okuyun.ne hikmetse hep de çoğunlukla "ah erkekler" bölümüne yorum yapmış.düşmeyin tuzağa.bir bakayım şunun mesajlarına dedim.müthiş saçmalamış.o kadar alakasız yorumlar yapmış ki.sözde çok erkekle çıkmış erkekler ona neler yapmış.yok işte erkeğin ezeninden hoşlanırmış.bir üşenmeyin eski mesajlarını okuyun.bana hak vereceksiniz.

Nasıl Yani Yaa kafamçokkarıştı 1 Aydır Aramıyor Ve Sen Hala Evlenirmiyiz Diye Bize Mi Soruyosun :uhm:

canım bi üye var oda devamlı cinsellik konuları acıyor herkes erkek diyor onun için ama banlanmıyor demekki değil böyle çıkabiliyor bazen bize garip geliyor

seni bir aydır aramıyorsa evlilik düşünceniz varsa bile bu düşünceyi gözden geçirmelisin bence..

canım bi üye var oda devamlı cinsellik konuları acıyor herkes erkek diyor onun için ama banlanmıyor demekki değil böyle çıkabiliyor bazen bize garip geliyor

canım o zaman bir ihtimal daha var burada milletle kafa bulup stres atıyor.bu da bir ihtimal.ama normal olmadığı kesin.

seni bir aydır aramıyorsa evlilik düşünceniz varsa bile bu düşünceyi gözden geçirmelisin bence..

Demin bir arkadaşım daha böyle dedi, sen ne dediğini farkında mısın 1 ay olmuş sen hala sevgilim diyorsun dedi.
şimdi sadece aramıyor diye heme unutmalı mıyım yani, hani evlenicektik hani seviyorduk mirmirmirmir

canım aramıyor diye unutmalısın demiyorum ama bi ay az bir zaman değilki
bu sorumsuzluktur bana göre
aranızda bi problem bi kavga olmuşmuydu
sebep bildirmiyorsa mesajına bile cevap vermiyorsa seni kendinden soğutmak da istiyor olabilir

arkadaş kesin dalga geçiyor.28 yaşında biri bu kadar mantıksız bir soru sormaz herhalde.ne demek hani evlenecektik, hani seviyorduk.sevgi mi var ortada.

arkadaşım şaka mısın akannehir
gerçekten 28 yaşında mısın
canın mı sıkılıo

arkadaşım şaka mısın akannehir
gerçekten 28 yaşında mısın
canın mı sıkılıo

Anam bide izmirliymiş yok yok hemşom olamaz bu :1ninca:lülülülülülü

Bencede Kesinlikle Dalga amacı kafamçokkarıştı

aklı sıra bizimle eğlenmeye çalışıyor da farkında değil eğlenildiğinin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…