sevgilim beni 1 aydır aramıyor, sizce yine de evlenir miyiz?

ben de izmirliyim yuhhiii :)) ksk hemi de :))

1 aydır aramadığına göre, evlenmek için de aramayacaktır dimi. Hatta bırakın evlenmeyi, telefonu eline bile almayacaktır büyük ihtimal.

Seni aramayan ,sormayan, ilgilenmeyen bir insanla ,tek düşüncen evlilik mi? Evlilik olsunda, gerisi mühim değil mi?

çeyiz bile alıcaktım, bari çeyiz almasam mı diyorsunuz? kızlar ciddi olun lütfen

sen ciddi misin arkadasım bizde ciddi olalım 28 yasında olgunsun 1 aydır aramayan tlfnuna cvp vermeyn adama sevgilim diosun hani sevioduk evlenecektik diosun çeyiz alayımmı diosun ya
e al bari şimdi arar evleniyoruz fln der çeyizsiz gelin oldu demesinler :umursamaz:

Son düzenleme:
bu arkadaş erkek dalga geçiyor desek hangi erkek bukadar sık gelip burda zaman geçirir ya böyle bişeyi eğlenmek için yapsa bikaç defa yapar baktımda birsürü konusu var msjlarıda fazla you knowa katılıyorum bu tip insanlarda var bence

aynen canım hemşehrim benimmm .ahhh güzel ksk ahhhh

çeyiz bile alıcaktım, bari çeyiz almasam mı diyorsunuz? kızlar ciddi olun lütfen

Al canım Al Sen Çeyiz Filan Gelinliğinide Hazırla Gelecek O Emin Ol kafamçokkarıştı

Allah Aşkına Adam Kimbilir 1 Aydır Ne Haltlar Yiyordur Sen Burda Hem Kendini Hem Bizi Yiyosun sengözlerimebaksanab

Sizde bu bir ay boyunca boş durmayıp düzseydiniz canım çeyizinizi,
eyvah gördünüz mü yetişmicek hiç bir şey akannehir akannehir

Şaka mısın kardeşim, hadi hadi.. klava:

Evlenir.hihoyyyt Evlenmek zor bir şey değil.Önüne gelen evleniyor zaten.bilmiyorumkismile

sevgilim beni bir ay aramayacak, ben arayacağım mesaj atacağım cevap vermeyecek, ben bu adama hala sevgilim diyeceğim, acaba evlenir mi diye düşüneceğim.....imkanı yok.... ilişkiyi bitirmek için karşılıklı konuşulmamışsa ben bu adamı bir güzel benzetir sonra da yoluma giderdim...

bence evlilik hayalleri kuracağına salla gitsin, önüne bak...

sempatiksalakcinni evlenecektik seviyorduk diyosun ama sevgilin şu an balayındadır herhalde.davul zurna evlenmiştir belki.niye 1 aydır aramıyo seni?artık hiç aramaz o evli ve mutlu :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…