2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.
Gecen gun ise biz telefonda iken , ben bir baska profilden baskasi imisim gibi o siteden yine yazdim. Hem benimle telde konusurken beni ne kadar cok sevdigini soyledi, hemde o kadina ( yani bana) yazdi nasilsin vs diye. Ikimizide ayni anda idare etti, tabii bilmiyordu o kisininde ben oldugumu.Ben 43 yasindayim. O da 47 yasinda. Ona baska kadinlarla konusup konusmadigini sordugumda bana ettigi yeminleri, sozleri duysaniz insan inanir ama ben inanmiyorum tabiki. Cunku yazan benim zaten kendisine.
Sizce ben ne yapmaliyim? Yuzune vurmalimiyim? Yoksa onu engelleyip hic bir sey soylemeden hayatindan mi cikmaliyim? Yoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim? Yardim edermisiniz bana? Simdiden tesekkur ederim.