Sevgilim beni aldatiyor, ne yapmaliyim?

Normal bir erkek işi değil bu.
Asosyal, iletişim kuramayan bir tip olsa gerek. Normal hayatta iletişim kuran bir erkek el ele gezmek, tozmak, zaman geçirmek varken on saat kamera karşısında zaman öldürmez.
Üzgünüm ama sağlıklı bir adam profili değil bu. Ya ezil, kadınların tercih etmediği bir tip anca böyle bağ kurabiliyor. Yada bilgisayar bağımlısı sokağa çıkamayan bir tip.
Normal bir insan iki sene görümtülü 10 saat “sevgililik” yaşamaz.
Yok hayir oyle degil. Gunde 14 saat calisan biri ama banada vakit ayiriyor anlaminda soyledim.10 saat camerada degiliz oyle demek istemedim. Gun icinde yaptiklarini paylasiyor. Telde veya kamerada konusuyoruz. Veya nerde oldugumuza dair kisa videolar atiyoruz. Bu anlamda dedim. Is cevresi olan ve oldukca sosyal bir cevreye sahip biri. 10 saat boyunca kameralasmiyoruz benimde oyle bir vaktim yok zaten. Gun icinde 10 saatini paylasiyoruz anlaminda yazmistim.

2 yildir sanalda suren bir beraberligim var ve farkli ulkelerde yasiyoruz. Gece gunduz benimle, beni ariyor, soruyor. Saatlerce telefonda, kamerada konusuyoruz ve cok guzel anlasiyoruz. Benimle hayatini devam ettirmek istedigini soyluyor ama gecen 1 ayda onun bir tanisma sitesinde profilini gordum. Oradan kendisine yazdim. Benden telefon numarami istedi.

Gecen gun ise biz telefonda iken , ben bir baska profilden baskasi imisim gibi o siteden yine yazdim. Hem benimle telde konusurken beni ne kadar cok sevdigini soyledi, hemde o kadina ( yani bana) yazdi nasilsin vs diye. Ikimizide ayni anda idare etti, tabii bilmiyordu o kisininde ben oldugumu.Ben 43 yasindayim. O da 47 yasinda. Ona baska kadinlarla konusup konusmadigini sordugumda bana ettigi yeminleri, sozleri duysaniz insan inanir ama ben inanmiyorum tabiki. Cunku yazan benim zaten kendisine.

Sizce ben ne yapmaliyim? Yuzune vurmalimiyim? Yoksa onu engelleyip hic bir sey soylemeden hayatindan mi cikmaliyim? Yoksa kisaca ona hoscakal mi demeliyim? Yardim edermisiniz bana? Simdiden tesekkur ederim.
Yani bu da soru mu. Aldatıldım ayrılıy ı'm mı? Tabi ki bi kalemde silecek sn

konuyu okumaya başlayınca yaşların 18 ne bileyim 21 falan sandım ama bayanın 43 yaşında olması çok garibime gitti. bu ergen kafalarla 2 yıldır sanaldan ilişki yürütmek veya yürütmeye çalışmak nasil bir yokluk anlamk mümkün değil.
Hayatta bazen baskalarinin neden yaptigini anlayamadigimiz seyler oluyor. Mesafede olsa bir insanin sohbetinden, onunla iletisimde olmaktan hoslanabiliyorsunuz. Bunda acaip bir sey gormuyorum ben acikcasi. Teknolojinin getirdigi imkanlarla insan kendini daha yakin hissedebiliyor cunku ani paylasabiliyoruz. Evet tabiki fiziksel bir temas yok. Gercek bir sevgililik yok tabiki.

Yani bu da soru mu. Aldatıldım ayrılıy ı'm mı? Tabi ki bi kalemde silecek sn
Bilemedim belkide arkadasin dedigi gibidir. Yani sonucta sanal bir sey. Belkide sanal oldugu icin gercek bir birliktelik olmadigi icin benimde aldatilmam soz konusu degildir anlaminda idi!?

Bilemedim belkide arkadasin dedigi gibidir. Yani sonucta sanal bir sey. Belkide sanal oldugu icin gercek bir birliktelik olmadigi icin benimde aldatilmam soz konusu degildir anlaminda idi!?
Sanal bir aldatılma değilse ise o zaman sizde sevgili değilsiniz cünkü sizin sevgililiğiniz de sanal :) yani 2 yıl i sanal sevgili olunup o insana asık olunuyorda, başkasına yazınca mı sanal aldatma olmuyor :) Nasreddin hocanın dediği gibi kazaının doğurguna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun :)

Sanal bir aldatılma değilse ise o zaman sizde sevgili değilsiniz cünkü sizin sevgililiğiniz de sanal :) yani 2 yıl i sanal sevgili olunup o insana asık olunuyorda, başkasına yazınca mı sanal aldatma olmuyor :) Nasreddin hocanın dediği gibi kazaının doğurguna inanıyorsun da öldüğüne mi inanmıyorsun :)
Ben de zaten bu soruyu sorarken sizlerin beni farkli acilardan dusundurmeniz icin sordum:) Herkesin dusuncesi farkli cunku. Birisi diyor ki yasindan basindan utan ergenmisin sen, sanalda sevgililik olur mu? Digeri diyor, bu bir aldatmadir, digeri ise siz sevgili degilsiniz ki aldatma olsun.

Ben de zaten bu soruyu sorarken sizlerin beni farkli acilardan dusundurmeniz icin sordum:) Herkesin dusuncesi farkli cunku. Birisi diyor ki yasindan basindan utan ergenmisin sen, sanalda sevgililik olur mu? Digeri diyor, bu bir aldatmadir, digeri ise siz sevgili degilsiniz ki aldatma olsun.
Sevgili değilsiniz bu aldatma değil derken amaçları size aynı düzende yazışmaya devam edin demiyorlar 😅😂
Olacak iş değil saçma bir şey diyorlar.

Ciddiye alacağı çok belli bir şey demeye korktum ben 😂😂
Evet cok ciddiye aldim. Bebek te yapabiliriz. Sorum amacindan cikti. Tamam cok tesekkur ederim. Bir soru soruldugunda alay etmek nasil bir sey merak ettim. OLabilir, insaniz yanlis seyler yapabiliriz. Insani insan yapan empati yetegenidir. Unutmamak gerek.

Sevgili değilsiniz bu aldatma değil derken amaçları size aynı düzende yazışmaya devam edin demiyorlar 😅😂
Olacak iş değil saçma bir şey diyorlar.
Anladim devam edin demediklerini. Ayrica sizlere cok sacma gelen birsey baska bir insana sacma gelmeyebilir. Insan uzaktan da birinle teknoloji sayesinde iletisimde bulunabilir. Sohbetinden hoslanabilir. Bazen bu hayatta buyuk lokma yiyip buyuk konusmamak gerektigini belkide bu yasam sizede gosterir. Hayat bir bumerang gibidir. Unutmayin.

Hani beni yargilayanlar, sizlere bu sozum, sizler cok mu mukemmelsiniz!? Herseyi hayatinizda dogru mu yaptiniz!? Cok mu sutten cikma ak kasiksiniz da uslubunuz bile duzgun degil konu hakkinda fikrinizi belirtirken. Empati yeteginizi gelistirin biraz. Insani insan yapan bu hayatta empati yetenegidir.

Hani beni yargilayanlar, sizlere bu sozum, sizler cok mu mukemmelsiniz!? Herseyi hayatinizda dogru mu yaptiniz!? Cok mu sutten cikma ak kasiksiniz da uslubunuz bile duzgun degil konu hakkinda fikrinizi belirtirken. Empati yeteginizi gelistirin biraz. Insani insan yapan bu hayatta empati yetenegidir.
Amerika’ya iş için sık sık geliyorum pek çok eyaletine, insanlar çok yalnız, turistik yerlerden bahsetmiyorum onun dışında herkesin kendi ailesi varsa var, herkes birbirime hello mello laf atıyor ama sonradan kimseyi pek aralarına almıyorlar, sevgili edinmek de kolay değil. Bunları bilmeme rağmen bana da yan yana gelmeden sevgili olmak garip geldi, belli ki iki tarafında büyük bir yalnızlığı var
Umarım gerçek aşkı bulursunuz

Back
X