• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni kiskanmiyor :( Kiskandirmak icin ne yapabilirim?? :(

Ca_nan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
39
13
88
Selam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyor :( Beni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin :(

Sende kıskanmamaya çalış veya kıskansanda belli etme herkez kıskanç olacak diye bir şey yok.
Eğer kıskandırmak istiyorsan süslen dışarı çık onun haberdar olmasını sağla o zaman belki kıskanır.

Sende kıskanmamaya çalış veya kıskansanda belli etme herkez kıskanç olacak diye bir şey yok.
Eğer kıskandırmak istiyorsan süslen dışarı çık onun haberdar olmasını sağla o zaman belki kıskanır.
Haklisin galiba. Zaten ben ona cok yüz verdim. Bi daha kiskansamda belli etmem. Bakalim neler olacak :(

Bak canım benim taktikleri vereyim sana işe yarıyor en başta söyleyeyim:KK76:

Kıskandığını belli etme zor bir durum ama ne yapalım katlanacaksın...

Onu umursamaz gibi davran

Sürekli gezmeye çıktığını söyle işin varsa hallet yoksa gez toz ama bunları üst üste yap

Sonra başka erkeklerden konuş şu şöyle bu böyle taki o sıkılan kadar yeter artık diyene kadar

Ara arada yanında bi erkeğe bakıyomuş gibi yap

Evet kabul ediyorum hiç etik değil fakat kıskanılmamakta bir dert bence ve ben çok kıskancım eşiminde öyle olmasını istiyorum ve bu maddeler hoş olmasada işe yarıyor:KK53:

Bak canım benim taktikleri vereyim sana işe yarıyor en başta söyleyeyim

Kıskandığını belli etme zor bir durum ama ne yapalım katlanacaksın...

Onu umursamaz gibi davran

Sürekli gezmeye çıktığını söyle işin varsa hallet yoksa gez toz ama bunları üst üste yap

Sonra başka erkeklerden konuş şu şöyle bu böyle taki o sıkılan kadar yeter artık diyene kadar

Ara arada yanında bi erkeğe bakıyomuş gibi yap

Evet kabul ediyorum hiç etik değil fakat kıskanılmamakta bir dert bece ve ben çok kıskancım eşiminde öyle olmasını istiyorum ve bu maddeler hoş olmasada işe yarıyor:KK53:
Oncelikle fikirleriniz icin tesekkür ederim.. Kiskanipta kiskanilmamak beni cileden cikariyor resmen. taktiklerinizi deneyecegim insallah ise yarar :(

Oncelikle fikirleriniz icin tesekkür ederim.. Kiskanipta kiskanilmamak beni cileden cikariyor resmen. taktiklerinizi deneyecegim insallah ise yarar :KK43:
Yarar ama sevgilin çok fevriyse son iki maddeyi unut.Zira sakıncalı bir durum...

Selam arkadaslar. Benim 2 yillik bi iliskim var. Ben sevgilimi asiri derecede kiskaniyorum. O da bu durumu kullanarak beni sinir ediyor.. Mesela az once telefonda konustuk; aksam is arkadaslariyla yemege cikacagim aralarinda bekar bayanlarda var demezmi sinir krizine girdim resmen.O da gulmekten yarildi. Hosuna gidiyor tabi onu kiskanmam. Ama gel gelelimki beyimiz beni hic kiskanmiyor :KK43: Beni garanti evlenecegi kisi olarak gordugu icinmi oyle yapiyor bilmiyorum. Istiyorumki benim kadar olmasada biraz kiskanc olsun. Nerde oldugumu merak etsin hesap sorsun ama yok iste.. Simdi kiminiz guvendigi icin kiskanmiyor diyebilir. Ama oyle degil. Bende ona guveniyorum ama cok sevdigim icin kiskaniyorum ayni zamanda. Simdi ben ne yapsamki bu adam beni kiskansin merak etsin hesap sorsun.. off delirmek uzereyim nolur fikir verin :KK43:

Onu kıskanmayarak...

O kadar yapay ki cümlelerin. Ekşicisin.
Yahu sen ne diyosun ya. Eger yalanim varsa Allah belami versin bunumu diyeyim yani.. zaten sinirim tepemde Allah askina benimle ugrasmayin. Cumlelerim size yapay geliyor olabilir. Buda sizin anlama seviyenizle alakali bisey

Yapı meselesi işte:KK43:Bende çok sıkan erkek sevmem ama eşim beni hiç kıskanmıyodu ne bileyim çok mu yanlış düşünüyoruz acaba utandımmmm:oops:
Yani kıskançlık nedir, kıskançlık anlayışı nedir? Örneğin "o adamla görüşme. Onu giyme, şuraya ben olmadan gitme." Buınlar benim için çok sert sınırlar. Asla izin vermem.
Ama kıskançlığını bana yansıtmadan kıyın kıyın kıskanıyorsa idare ederim. İnsanız, duygularımıza yenik düşeriz. Ama bana asla emir kipi şeklinde yansıtmayacak.
Eski erkek arkadaşım kıskanç bir adam olmamakla birlikte bir kişiyi çok kıskanırdı. Çocuğun bana ilgisi vardı, bana açılmıştı ve ben sevgilime bahsetmemiş adamı kibarca reddetmiştim ama işte içgüdüsel olarak anladı. Ve ne zaman o grupla birlikte olsak, her zaman rahat rahat oturmayı tercih eden adamın eli sürekli kolumda, elimde, bacağımda falandı. Kendince bölgesini belirliyordu.
Örneğin bu benim göz yumacağım bir şey, çünkü içgüdüsel, farkında olmadan yaptığı bir şey. Buna rağmen adama hiç hırlamadı, adamı hiç açık açık rakibi haline getirmedi.
Bu kadarı sorun değil ve anlaşılabilir bir şey.
Ama bundan ötesi... Bana o adamın olduğu ortama girmeyeceksin deseydi, sanmıyorum ki ilişkimiz o kadar uzun sürsün.

Kıskandırmak için uğraşma ama sevgilinin üzerine pek düşme. En azından kıskandığını belli etme kendine vakt ayır gez toz bi süre sonra rahatsız olur heralde. Kaş yapim derken göz çıkar yoksa.

Back
X