Bile bile görüşmüşsün Allah sana akıl irade vermişonun her halinden her niyetinden belliydi tek amacı cinsellikti bunu bildiğim halde onunla görüşüyordum ama öyle böyle değil çok aşığım küçük yalandan bir ilgisi bile beni çok mutlu ediyordu
Olgun bir kadın bunu yapmaz daha çok hamsın . Ayrıca vücudumdan tiksiniyorum falan ne alaka yani istemişsin olmuşkendimi kanıtlamak zorunda kaldım
Suan ne zannettiğinin ne önemi var siz zaten başından kullanacağını bile bile kullanmasına müsade etmişsinizşu an o da beni kullanılmaya layık mı zannediyor
Yardım alın . şimdi biz tüm kk olarak beddua ederiz ona kalmaz yanınaBunu nasıl atlatacam? Bunlar onun yanına kalmasın
Konu bdv olsa gerekMune
Sadece Budur duymak istediğim teşşşekür ederimPsiklojik destek alın lütfen.
Burada seviş nolcak geçmiş gitmiş diyen de çıkar, namus gitti diye zorbalayan da.
İki uca da ait hissetmeyebilirsiniz kendinizi.
Bu konuların bireysel olduğuna inanıyorum.
O nedenle, şayet hassassanız, yaranızı burda uluorta açmayın, işin uzmanına açın.
Ben de hayattaki ilklerin güzel anı olarak aklımda kalmasını isterim, hayal kırıklığınızı anlıyorum ve bunu basitçe bir ihtiyaç giderme gibi yorumlamıyorum.
Ama bunun ileri boyutu depresyonu tetikler.
O nedenle üzerinizdeki stresi dağıtmak için bir uzman yardımına ihtiyacınız var.
Kolaylıklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?