Sevgilim beni kullandı

Hayatta tüm ilişkiler karşılıklı fayda üzerine kuruludur. Anne çocuk arasındaki bağ bile böyledir.
Sevgiliniz olmuş sevişmişsiniz. Siz de istemişsiniz. Sonra da sürekli sorun çıkarıp ayrılmışsınız. Siz de adamı kullanmışsınız. İlgisi tatmin edince ayrılmışsınız belki.
Lütfen Yeşilçam dramasından çıkın.

Çok gözlemci biriymişsiniz zaten adamın da sizinle cinsellik için konuştuğunun farkına varmışsınız ona rağmen sevgili olmuşsunuz. Sevgiliyken yapılan cinsel birliktelik de eğer sizi zorlamadıysa bu bir kullanma olmuyor zaten siz en başından beri bu adamın niye sizinle olduğunu biliyordunuz. Ona karşı duygunuz olduğu için belki isteğini yerine getirirsem beni sever diye düşündüyseniz de bu tamamen sizin yetersiz hissetmenizden kaynaklı. Bu konu için profesyonel bir destek alabilirsiniz. Oldu ve bitti şu an pişman olmanız normal ama geçmişe dönüp o anı değiştiremezsiniz o yüzden şu an kendini hırpalamanın bir anlamı yok sadece kendine zarar verirsin. Sizi yok sayıp kendini isteğini düşünen birisinin de ne düşündüğünü umursamayın zaten, onun da sizi düşündüğünü çok zannetmiyorum.

Psikolojik destek alin bence..
İyi gelecektir size..
Ve bundan sonra dikkat edin lütfen ..
Kendinizi kullandırtmayın kimse için değmez..

Şimdiki gençlerin evlenmeden cinsel hayatı daha aktif sanırım. Sanırım diyorum çünkü genelleyemem. Kk nin yaşlı üyelerindenim. Bizim zamanımızda zar denen zımbırtı kıymetliydi. Babaannem bize tek atımlık kurşununuz var hedefi doğru seçin, ıskalarsanız dönüşü olmaz derdi. Yaşayacaksınız yine yaşayın ama doğru kişiyle.

Bu arada X platformunda gezinirken, kadın erkek ilişkileriyle ilgili paylaşımlara sık sık denk geliyorum. Gördüğüm kadarıyla erkekler her kadınla yatayım ama evleneceğim bakire olsun istiyor. Onların bu leş fikrine kendinizi kurban etmeyin.

Arkadaş yaptığınız şeyin arkasında durmayı bi öğrenin ya
Çocuk değilsiniz
Adam sizi zorlamamış
Ne olursa olsun sonuçlarına razıyım demeyeceğiniz işlere neden giriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…