- 25 Aralık 2020
- 6.121
- 22.051
- 298
- 41
- Konu Sahibi poncikbiasya
-
ben 22 o da 26 yaşındaKaç yaşında erkek arkadaşınız? Bana sanki inatla yapar gibi geldi.
Mesela bana da normal olanı ona vermeniz bergamotlu olanı kendinize almanız garip geldi. Erkek arkadaşımla ortak sevdiğimiz bir şey varsa ve son kalmışsa ona veririm ben. Emin misiniz ikinizin de ortak sevdiğinize?Ya aslında öyle değil, ev alışverişi yaptığımız zaman ben ona hep ''bunu seviyor musun, alalım mı?'' diye soruyorum, kendisi de zevklerimizin mükemmel derecede uyumlu olduğunu, benim seçtiğim her şeyin onun da en sevdikleri olduğunu söylüyordu. Belki bu konuda şeffaf olmamıştır bilmiyorum ama ortak sevdiğimiz çayı almayıp içmediğimiz çayı alması benim çok garibime gitti.
Küçük de değil. Bence kendi evinize cikmaniz en mantıklısı olur bu durumdaben 22 o da 26 yaşında
Kendisi egeli ailesi zeytinci ve her şeye zeytinyağı katıyor ben bu durumu sevmiyorum, ona ayrı kendime ayrı yağ koyuyordum ama kızartmalar ortak sıvıyağ ile yapılıyordu, ama o gün farklı davrandı işte.vajinusmusun etkisi tam tartamayacağım bilemiyorum
ama sizinki zaten sağlıksız görünen bir ilişki tarzı ki
ben onun bergamutu sevdiğini ya da zeytinyağı ile kızartma yaptığını hiç sanmıyorum -çoğu kişi yapmaz çünkü giritli filan değilse
başta size şirin görünmek için öyle davranmış şimdi (belki amaaan seks de yok zaten diyerekten) salmış gibi duruyor bence
yani şu anda size inat yapıyor değil de başta rol yapmış galiba...
ayrıca o nasıl seviyorsa öyle takılsın siz nasıl seviyorsanız öyle takılın bu ne ponçiklik yavv ne gerek var? sonra patlar böyle olaylar işte.
Bunun sebebi onun normal çayı da içebilmesi ama benim aromaya alışık olmam. Kendisi bunu garipsemedi zaten ama sanki evde beni istemiyormuş gibi inadına yaptığı bazı davranışları varMesela bana da normal olanı ona vermeniz bergamotlu olanı kendinize almanız garip geldi. Erkek arkadaşımla ortak sevdiğimiz bir şey varsa ve son kalmışsa ona veririm ben. Emin misiniz ikinizin de ortak sevdiğinize?
İnadına yapıyordur o zaman hiçbir erkek ilişkiyi bitirmez kadının bitirmesi için çabalar konuşun ikna olmazsanız ayrılınBunun sebebi onun normal çayı da içebilmesi ama benim aromaya alışık olmam. Kendisi bunu garipsemedi zaten ama sanki evde beni istemiyormuş gibi inadına yaptığı bazı davranışları var
Herkese merhaba, daha önce vajinismus olmamla ilgi bir konu açmıştım, sevgilimle beraber yaşıyoruz fakat hala ilişki yaşayamadık. Ben sorunumu çözemedim ve sanırım bu ilişkimizi de zedeledi. Çok içime oturan şeyler var benim sevdiğim şeyleri umursamıyor artık. İlk başlarda eve alınacak şeyler benim sevdiğim şeyler oluyordu, zevklerimiz aynı zaten ama artık kasten sevmediğim şeyleri alıyor. Kendisi sevmese de alıyor. Örnek vereyim biz hep bergamotlu çay içiyorduk. Normal çay çok içmezdik, dün çay yaparken bergamotludan bir tane kaldığını gördüm, bir tane de normal çay vardı. Kendisi çay ayırmadığını hepsini içtiğini söylüyordu ben de normal olanı ona verdim. Kendime bergamotlu aldığımı gördü ama bişey demedi. Bugün marketten aldığı çay ise normal çay. Bergamotlu neden almadın dedim ben bunu seviyorum dedi. Kesinlikle öyle bişey yok bana inadına mı yapıyor yoksa mutlu olmamı mı istemiyor anlamıyorum. Geçen gün yemek yapıyordu ben kızartmalarda zeytinyağı sevmem bu yüzden sıvıyağ ile yapıyorduk, ona fark etmiyordu ama o gün zeytinyağı döktü napıyorsun dedim ben böyle seviyorum dedi. O yemeği yemedim kendisi oturdu yedi. Aramızda hiçbir sorun olmadı benim vajinismusu yenememem haricinde, ama bu konunun hiç önemli olmadığını, tedavi sürecinde yanımda olacağını söylemişti. İlk aylarımızda kesinlikle beni çok mutlu etmeye çalışıyordu, sırf ben seviyorum diye kendi yemediği çikolatadan alıp geliyordu fakat şuan aç kalmama bile razı geldi çok üzülüyorum ve bu kişiyle evlilik yolundayız yüzük takıyoruz. Yanlış anlaşılmasın mevzu çay almak değil ben kendim tabiki alabilirim ama bana kasten yapılan bir şey bu, sırf ben seviyorum diye kendisi de sevdiği halde almadı. Aklıma sevmediğim biri sırf bişey seviyor diye kendim sevsem dahi o şeyi almadığım anlar geldi. Onun evinde kalıyorum bu arada, sizce gitmemi istiyor olabilir mi?
ha OK ters anlamışımKendisi egeli ailesi zeytinci ve her şeye zeytinyağı katıyor ben bu durumu sevmiyorum, ona ayrı kendime ayrı yağ koyuyordum ama kızartmalar ortak sıvıyağ ile yapılıyordu, ama o gün farklı davrandı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?