Sevgilim beni önemsemiyor mu?

vajinusmusun etkisi tam tartamayacağım bilemiyorum

ama sizinki zaten sağlıksız görünen bir ilişki tarzı ki
ben onun bergamutu sevdiğini ya da zeytinyağı ile kızartma yaptığını hiç sanmıyorum -çoğu kişi yapmaz çünkü giritli filan değilse
başta size şirin görünmek için öyle davranmış şimdi (belki amaaan seks de yok zaten diyerekten) salmış gibi duruyor bence

yani şu anda size inat yapıyor değil de başta rol yapmış galiba...

ayrıca o nasıl seviyorsa öyle takılsın siz nasıl seviyorsanız öyle takılın bu ne ponçiklik yavv ne gerek var? sonra patlar böyle olaylar işte.

Mesela bana da normal olanı ona vermeniz bergamotlu olanı kendinize almanız garip geldi. Erkek arkadaşımla ortak sevdiğimiz bir şey varsa ve son kalmışsa ona veririm ben. Emin misiniz ikinizin de ortak sevdiğinize?

Kendisi egeli ailesi zeytinci ve her şeye zeytinyağı katıyor ben bu durumu sevmiyorum, ona ayrı kendime ayrı yağ koyuyordum ama kızartmalar ortak sıvıyağ ile yapılıyordu, ama o gün farklı davrandı işte.

3 aylık sürede çok çabuk pes edip soğumuş. Vajinismusu yenmeye çalış tabi ama bu adam için değil kendin için. Bu kısa sürede sıkılmış gibi görünen kişi için çabaya da üzülmeye de değmez.

Mesela bana da normal olanı ona vermeniz bergamotlu olanı kendinize almanız garip geldi. Erkek arkadaşımla ortak sevdiğimiz bir şey varsa ve son kalmışsa ona veririm ben. Emin misiniz ikinizin de ortak sevdiğinize?
Bunun sebebi onun normal çayı da içebilmesi ama benim aromaya alışık olmam. Kendisi bunu garipsemedi zaten ama sanki evde beni istemiyormuş gibi inadına yaptığı bazı davranışları var

Bence senin canın kavga çıkarmak istemis.
Adam çayı normal almış da bı seferlik zeytinyağlı kızartma yapmış da.
Eee ne var?
Benim annem de sarımsak, kırmızı biber falan yemiyor, bazen midesi kötü oluyor. Genelde yapmıyorum ama bazen yapıyorum. Bugün mesela KK yemek yapma topigine atacağım için sarımsaklı yaptım yemeğimi. Annem tutup da 'kasitli yaptın di mi, bilerek benim sevmediğim şeyi yapıyorsun. Artık beni onemsemiyorsun' falan dese aha böyle boş boş suratına bakarım.
Bence siz kendi kendinizi vajinismus yüzünden iyi şeylere hak etmediğinizi inandirmiasiniz. Adamın normal davranışı bile sanki siz haketmediginiz için size öyle yapiyormus gibi geliyor. Yarın bir gün bu alinganliklariniz, buluttan ben kapıp darilmalariniz , adamın da canını sikmaniz yüzünden sizden ayrılır. 'vajinusmusum yüzünden terk etti, aramız harikaydi' diye yorumlarsiniz.

İlişkiye girip sizi terkederse üzülmeyecekseniz ilişkiye girdim diye onun için çaba sarfedin. Yoksa çabuk sıkılıp ayrılacak bir tipe benziyor

Bunun sebebi onun normal çayı da içebilmesi ama benim aromaya alışık olmam. Kendisi bunu garipsemedi zaten ama sanki evde beni istemiyormuş gibi inadına yaptığı bazı davranışları var
İnadına yapıyordur o zaman hiçbir erkek ilişkiyi bitirmez kadının bitirmesi için çabalar konuşun ikna olmazsanız ayrılın

Bu durum alışveriş fiyatlarından kaynaklı olabilir

ha OK ters anlamışım
evet zeytinci olanlar her şeyi zyetinyağlı yapıyor sıcak olsun soğuk olsun

ama anlatmaya çalıştığım şey o değil
zeytine alışkın adam
yemeğini de kendisi yapıyormuş zaten, burada bir sıkıntı yok ki...
e kalkın siz de kendi zevkinize göre yapın aç kalmak ve aç kaldım umurunda olmadı demek nasıl bir kafa çözemiyorum ben... neden o size göre çay alsın, o size göre yemek yapsın, o size çikolata alsın?

yani tamam yapsın da, ha bire o yapsın, hep size uyulsun... biraz fazla premses duruyorsunuz

vajinusmus olayın neresinde ne kadardır tam bilemiyorum kesin yargılarım yok bu konuda (libidosu yüksek bi kadınım)
fakat hep böyle bir ilgi bekler gibisiniz sanki
sevgiliniz de başta böyle size şirinlik yapmış ama artık sıkılmış olabilir

Adam resmen evinde istemiyor gibi geldi bana .. ben böyle seviyorum o yüzden böyle aldım demek bu anlama geliyor 2 çeşit alsa anlarım veya yemeğin birazı zeytinyağı birazı sıvı yağ ile olsaydı tamam ama ben böyle seviyorum demesi benim evim benim yaşantım benim rahatm demek oluyor

Insanlar 6 ayda tanisip evlenince onlari rencide ediyoruz bu sitede. Siz 6 ayda bu seviyeye nasil geldiniz? Bence 6 ay beraber yasamak ve cinsel iliski icin ozellikle de vajinusmusu dert etmek ici kisa bir sure. Evlenince bile aylarca vajinusmuslar yasayip kocasinin cok anlayisli oldugu ciftler de oluyor.
Iliskinizde amac cinsellik gibi. O da olmayinca olmuyor. Evlenmeden evlilik hayatini dogru bulmuyorum ben kendi adima. Ama karar sizin tabi. Bu kadar sorumluluk ve evcilik fazla bence.

Benim evim, benim kurallarım diyor olabilir mi?
Sizi gözden çıkarmış gibi geldi bana. Cinsellik, bir ilişkiyi gerçekten çok büyük oranda etkiliyor çünkü. Ben olsam açıkça konuşurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…