Sevgilim beni tehdit etti

Eski konuna bakınca hatırladım seni.bu adam ne pislik bir insan.zaten sen sarhoşken sokakta seni bırakan birisi, bu kıza tecavüz edin demek istemiştir.agzida bozuk..bosver bacım ,bırak adamı

Eski konuna bakınca hatırladım seni.bu adam ne pislik bir insan.zaten sen sarhoşken sokakta seni bırakan birisi, bu kıza tecavüz edin demek istemiştir.agzida bozuk..bosver bacım ,bırak adamı

Zaten sorun adamda degil ki. Ne güzel kendini oldugu gibi gösteriyor. Sorun kizda

Tam da ayrılma kararı kesin olan insan cümlesi şu;
böyle yapıyorlar yapıyorlar
sonra Allah korusun adamlar katili oluyor böyle kızların
göz göre göre bu manyaklara yapışıuyorlar

ya kardelen hanım upuzak durmanın zamanı çoktan gelmiş
istemiyo cenk işte sizi neyi zorluyorsunuz

Sen gerçek olamazsın kardeş. Hadi bak işine

Ben ayrılma kararını zor da olsa kesin verdim ve bugün tam olarak bitirmek istedim ama bunlar yaşandı, gerçekten çok üzgünüm
Zor mu? Halbuki bunca seyden sonra ayrilma kararini sak diye vermeniz gerekiyordu. Sizde iki af dilese geri donecek bir hava var. Cok uzucu.

ne dıyelım son bir şans ver mi. neden bu kadar gurur ayaklar altına alınır ki.

Hala bana bu kadar destekçi biri nasıl bu halde diye mi sorguluyorsunuz Allah için.. Gidin psikologa en doğrusu bu

Kız bu sana çok aşık. Sen yarın güzelce gelinliğini giy git ona sürpriz yap gör bak her şey düzelecek.

Önceki konunuza bu mesajı yazmıştım...

Bu adam narsist belliki empati yoksunu sizi bişekilde manipule etmiş ve sağlıklı düşünemez hale getirmiş uzak durduğunuzda sizde kendinize neler yaptığınızı fark edeceksiniz...Gerçek yüzünü göreceksiniz...Yoksa sizin gibi okumuş öğretmen olmuş birinin bu adamla ne işi olurdu...Canı cehenneme lütfen uzak durun bu adamdan... Pipirella derdinde sadece mendebur herif ofisi başına devrilsin

Bu son yaptığıyla da şerefsiz vicdansız ve karaktersiz olduğunu onaylamış olduk tekrar... Her taraftan engelleyin çöp adam pislik atın kurtulun...Asla iletişim kurmayın daha kötü olur emin olun...

Önceki konularınızı bilmiyorum ama az gurur az gurur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…