Sevgilim beni tehdit etti

Sanırım öğretmenim demiştiniz eski konunuzda. Gerçekten kendi ayakları üstünde duran, ailesinden zaten yeterince sevgi gördüğünü söyleyen, okumuş etmiş bir insan kendine neden bunu yapar söyler misiniz?

Al sana aci gercek, sana sktir git ol geber diyen bir insandan ayrilma karari veremezsin. Cunku o seni terk etmis bile.

Adam anasini cagirmis seni kapiya koydurmus ne karari?

Diger konunuzda da aklinizda kesin bitirdiginizi soylemistiniz..
Surekli olarak zorbalik ve duygusal siddete ugradiginizin farkinda misiniz? Anneniz sizi elin oglu kopek gibi davransin diye mi calisti cabaladi buyuttu?
Daha evlilik bile teklif edilmemisken adamin annesine alacaginiz ev evlenince oturacagimiz gibi olsun diyorsunuz, adamdan duygusal destek dileniyorsunuz, ayagina gidip duruyorsunuz, hakaret yutuyorsunuz, kapisinda kopek oluyorsunuz.. neden?
İlk konunuzda hakliydiniz ama artik hakediyorsunuz, kendisine bu denli saygisi olmayan birine ben neden duyayim?
lutfen cevap olarak da AMA DEMEYİN! ama kafamda bitirdim, ama su yuzden yaptim, ama iyi biriydi… bla bla bla
Boyle davrandiginiz surece uzulmeyi ve insan yerine koyulmamayi dert etmeyeceksiniz taaa ki adam kendine saygisi olup tek kelime ettirtmeyecek bir kiz bulana kadar..
zaten iliskiniz bitecek ya siz donun gidin artik en azindan kendinize sayginiz olur ya da adam sizi kovalaya kovalaya terk edilene kadar bekleyin.
Ayyy yazarken sinirlendim yaaaaaa yeter bu neeeee

Hafezanallah ne okudum ben ya...
Aklın başında mı senin, bu lafları nasıl sindirdin ....
Cidden artık aklında özür olduğuna inanıyorum, tedavi ol

Biraz daha hakaret ederse gelinlik giyip gideceksiniz inşallah yapmaz.

Ayrılırken sarılmaya calısmak nedir ya .ne bu drama. Daha ne densın size. Bıraz kendınıze gelmeye calısın

Konu fake bence yiaaa…
Ben öyle inanmak istediğim için konu sahibi aslında yoh diye düşüneceğim. Senaryo yazıyor ya. Zaten dizilerdeki gibi olmuş annesine mesaj atıyor, annesi gelene kadar konu sahibi gitmiyor 3 dakika gibi gösterilen- özellikle tehlikeli son iki dakikalı olaylarda- olay aslında 30 dakika falan. Cık…
Konu fake yiaa.
Ohh kafa rahat

Bu insan müsfettesini hayatından çıkarmak için neyi bekliyorsun Allah aşkına

Ben anlamadım adam resmen kovuyor sizi siz hala deneyelim,sarılayım şu bu diyorsunuz. Nasıl bir kafa yapısi bu. En son annesi gelip sizi atıyor oradan. Kendinize layık gördüğünüz bu mu? Cenk'te Cenk ne Cenk'miş arkadaş.
Ailesini beğenmiyorsunuz,belli ki annesi de sizden hoşlanmıyor ,Cenk desen zaten büyümemiş daha süt kuzusu,sizden alıp annesine,annesinden alıp size yetiştiriyor. Sizi oradan göndermek için bile annesini cağıran bir adam ya bu. Evlenseniz neler olur hic mi düşünmüyorsunuz?
Allah akıl fikir versin ne diyim başka bilemedim zira her konunuz bir öncekinden daha beter.

Ben ayrılma kararını zor da olsa kesin verdim ve bugün tam olarak bitirmek istedim ama bunlar yaşandı, gerçekten çok üzgünüm
Hiç bitirmek istiyor gibi bir haliniz yokmuş valla, son ana kadar ikna edilmeyi beklemişsiniz, kendinizi kovdurana kadar gitmemişsiniz adamın mekanından.

Ben ona sarılmak istedim son kez ama annesini aradı gül ofiste zorla duruyor diye. Kadın gelip attı beni.
Aramış annesini yanınızda duymuşsunuz. Ve beklemissiniz kadın gelene kadar resmen.

Ben ayrılma kararını zor da olsa kesin verdim ve bugün tam olarak bitirmek istedim ama bunlar yaşandı, gerçekten çok üzgünüm
ilişkimize emek verelim diyerek mi verdiniz o kararı. beni boşalt s.tir git sitem adama son kez sarılarak mı bitirme kararı aldınız. sizin gibilere her şey müstehak. her şeyi hal ediyorsunuz. helal olsun sizi kolunuzdan tutup sokağa atan anneye de o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…