Sevgilim beni tehdit etti

Herhalde sen aklını falan yitirmişsin. Böyle bir pisliğin yanına ne diye gidiyorsun. Dünyada adam mı kalmadı allah aşkına. Hemcinsime artık anlam veremiyorum. Ya böyle vasat, işsiz, evli, sabıkalı vs. bunlara takılıp kalıyorsunuz kafayı yemiş böyleleri gerçekten. Daha dün bir konuda kadın sabıkalı evli adamı bırakamıyordu buda hakaretleri yiyor yiyor eee ne o seviyorum deneyelim ablacım bir git kendine gel. Hayatını karartmak istiyorsan git evlen yapış paçalarına

Sanki kocandan boşanıyorsun beş çocukla

Kendini pacavra etmissin bundan daha da dusemezsin bence ama belli de olmaz tabi hala daha kosa kosa ayagina giden emek verelim diyen bir akil belkide kendini dibinde dibine sokabilir

pff sana dedim dimi senin cenkte iş yok diye.
hala sanıyorsun ki annesinden sebep.
konu açıp yorumları umursamayıp gidip kendini rezil etmişsin bravo.

Anneisni aradı ofiste zorla duruyor diye, diğer hakaretlerden sonra da durdunuz, o telefondan sonra da durdunuz yani ve annsi geldi attı öyle mi doğru mu anladım?

Zaten bizi gram dinlediğiniz yokki önceki konularınızıda okudum hala ne fikir almak istiyorsunuz sanki değişen bir şey olucak

Atilana kadar bekledin mi cidden orda. Allah seni bildigi gibi yapsin sen kendine napiosun? Onun yaptiklari hicbisey sen napiosun kendine?

Kizim yok, belki olur. Ama olsa kendini böyle durumlara düsürmemesi icin elimden gelen herseyi yapardim heralde. Kendinizi yerin dibine sokmak, hele böyle rezil insanlar icin, bu kadar normal olmamali. Yaz diziler yerine biraz gönül dagi izleyin. Sevmek sevilmek nasil oluyormus daha güzel ögrenirsiniz

Tanırım bu kasaları hiçbir sk*im yapamazlar. Geçiniz nekst. Siz de uğraşmayın sessiz kalın azalarak biter, işlevsiz herif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…