Sevgilim beni terketti?

Ne?vitiligomu asla yalanlayamazsınız o 10 yıldır can arkadaşım benim
kuzum hanım efendi senin rahatsızlığını yalanlamadı bak yanlış anlıyorsun bu rahatsızlığından dolayı sana nasıl erkek arkadaşın köpek diyebilir demeye çalıştı.
Benim inanacagim bir fotoğraf olmadığı sürece inanmam da özür de dilemem kusura bakma.

Belki sizi de kandirmistir.
ama ben uzun zamandır özelden yazisiyorum kendisi ile. daha gencecik yaşı küçük bi kız o yüzden fake olduğunu hissetmiş olabilirsiniz

kuzum hanım efendi senin rahatsızlığını yalanlamadı bak yanlış anlıyorsun bu rahatsızlığından dolayı sana nasıl erkek arkadaşın köpek diyebilir demeye çalıştı.

ama ben uzun zamandır özelden yazisiyorum kendisi ile. daha gencecik yaşı küçük bi kız o yüzden fake olduğunu hissetmiş olabilirsiniz
O kadar ütopik konuları var ki. Gerçekliğine inanmak zor.

İnsanlar dertlerini anlatıyor neden fake diyorsunuz çok üzülüyorum bu duruma.

Canım benim bosver kurtuluşun öyle bir adı serefsizden

Valla danimarkalı köpek demesine inanırım çünkü daha bir aydır tanıdığımız bir arkadaş migreni olan bir arkadaşımıza ışığa karşı daha duyarlı oluyorum dediğinde kuduz köpek gibi yani demişti. Kısa süreli şok yaşamıştık. Bazı insanların kullandığı dil gerçekten iğrenç.

Ben konu sahibinin fake olduğunu düşünmüyorum kendisi hayal gücü geniş işsiz bir ergen sadece reel hayatta ilgi göremediği için sanalda dikkat çekmeye çalışıyor bir daha açtığı konulara yorum yapmayalım bence silinip gider kendi kendine

Back
X