- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Evet kendisi canım ablam olurSiz etrafındakilerden misiniz anlamadım siz ne alaka![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kendisi canım ablam olurSiz etrafındakilerden misiniz anlamadım siz ne alaka![]()
Sarhoşken bana saldıracağını düşündüğum abimde yok vitoligom var diye köpek diyen sevgilimdeDerken neyimiz normal değil lütfen laflarınıza dikkat edin birinin size demeyeceği lafı sizde bize demeyin hele çevreme hiç demeyin :))
Neyse polemiğe gerek yokSiz etrafındakilerden misiniz anlamadım siz ne alaka![]()
Yanlış anlamışsınız ben konuda bahsettiği kişilerden bahsediyorumsite içerisinde arkadaşı tanıyan bir benim ya siz öyle deyince üstüme alındım![]()
Ne?vitiligomu asla yalanlayamazsınız o 10 yıldır can arkadaşım benimSarhoşken bana saldıracağını düşündüğum abimde yok vitoligom var diye köpek diyen sevgilimde![]()
afedersiniz tamamıyla yanlış anlaşılma oldu ❤Yanlış anlamışsınız ben konuda bahsettiği kişilerden bahsediyorum![]()
Ne diyorsun sen vitilogonu napmışım benNe?vitiligomu asla yalanlayamazsınız o 10 yıldır can arkadaşım benim
Artık gerçekten sabrım zorlanıyor vitiligomun olmadığını iddia etmişsiniz ama var hem de 10 yıl neyse iyi gecelerNe diyorsun sen vitilogonu napmışım benay valla çoluk çocukla uğradıyoruz
![]()
Ben yanlış anlamışım çok pardon virgül koymadan yazdığınız içinNe diyorsun sen vitilogonu napmışım benay valla çoluk çocukla uğraşıyoruz
![]()
Benim inanacagim bir fotoğraf olmadığı sürece inanmam da özür de dilemem kusura bakma.Allah’ım sen sabır ver sizi neden trolleyim size fotoğrafımı atarım özür dilemek zorunda kalırsınız
Belki sizi de kandirmistir.fake değil Canim ben tanıyorum kendisini
kuzum hanım efendi senin rahatsızlığını yalanlamadı bak yanlış anlıyorsun bu rahatsızlığından dolayı sana nasıl erkek arkadaşın köpek diyebilir demeye çalıştı.Ne?vitiligomu asla yalanlayamazsınız o 10 yıldır can arkadaşım benim
ama ben uzun zamandır özelden yazisiyorum kendisi ile. daha gencecik yaşı küçük bi kız o yüzden fake olduğunu hissetmiş olabilirsinizBenim inanacagim bir fotoğraf olmadığı sürece inanmam da özür de dilemem kusura bakma.
Belki sizi de kandirmistir.
O kadar ütopik konuları var ki. Gerçekliğine inanmak zor.kuzum hanım efendi senin rahatsızlığını yalanlamadı bak yanlış anlıyorsun bu rahatsızlığından dolayı sana nasıl erkek arkadaşın köpek diyebilir demeye çalıştı.
ama ben uzun zamandır özelden yazisiyorum kendisi ile. daha gencecik yaşı küçük bi kız o yüzden fake olduğunu hissetmiş olabilirsiniz
evet bu konuda bende size katılıyorum artık eski üyeler dışında açılan tüm konulara acaba mi iye yaklaşıyorum. hatta bi konuda şu an mahmut abi beni fena tersliyor bi bakın derimO kadar ütopik konuları var ki. Gerçekliğine inanmak zor.
Hangi konuevet bu konuda bende size katılıyorum artık eski üyeler dışında açılan tüm konulara acaba mi iye yaklaşıyorum. hatta bi konuda şu an mahmut abi beni fena tersliyor bi bakın derim![]()
cinsellik ile ilgili alıntı yapmak yasak sanırım benim profilimden yazdığım mesajlar bölümünden ulaşabilirsinizHangi konu![]()
İyi ki "sevgiliniz" sizi terk etmiş..akıllı adammış vesselam:)))Evet Online dı aynı yaştaydık