- 4 Nisan 2015
- 1.672
- 1.168
Kızlar bu çocuk beni öldürcek offf ! Biz birkaç 2.5 - 3 aydan beri çıkıyoruz. İlk 1 ay tek kelimeyle mükemmel ötesiydi. Mesajları susmak bilmez, sürekli iltifat, sürekli aramalar.. Sürekli koruma iç güdüsü falan, diyordum ulan yeter artık lan..,tabii içimden herneyse birdenbire bu deli gibi ilgili insan gitti anca günaydın mesajı atan, birde naber napıyorsun yazan biri geldi. Konuşuruz 5 dk boyunca sonra hoopp. Bu susar gider. Ama buluştuğumuzda bambaşka mükemmel biri, 1 sn yanımdan ayrılmaz, inanılmaz güzel bir gün geçiririz ama normal hayatta da ne arar ne sorar oldu artık. Yani ölsem gitsem, başıma birşey gelse ruhu duymayacak. Ben ne zor günler geçiren bir insanım, bilen biliyor zaten burada da. Ne kadar sıkıntılı olduğumu da bilir ama sormaz, buluşmamızda da da bazen sorar işte belli ettiğimde. Yani anlamadığım nokta bu saat 9 da işte, saat 4 de evde oluyor. Be adam insan hiç mi arayıp sormaz. Sesini o kadar çok özledim ki anlatamam yaa. Ama açıkça belli edemem benimle ilgilenmesini istediğimi.. Hatta o da değil yaa. Değerimi anlamalı ama nasıl? Bugün aklıma şey geldi, bu mesaj atsın hiç cevap yazmayım.. Sonra tekrar atar zaten uzun zaman sonra, baktı ki ses seda yok telaşlanır, arar haspam. Bende kesinlikle açmayım diye düşünüyorum. 2 gün boyunca.. Ama en sonunda açacağım, cevap yazacağım değil mi ? Ama sorduğunda da ne demeliyim ? Hadi bunu da hallettik diyelim. Nasıl değerimi anlasın, üstüme düşsün? Anlamıyorum yaa buluştuğumuzda dört dörtlük bir insan, ama gel gelelim normal hayatta böyle ilgisiz birine donuştu. Neden acaba yaa lütfen yardım edin.. Değerimi anlasın öküzcük !!! Şimdiden Allah razı olsun ve şunuda ekleyim ben buna hiçbir zaman kötü tarafımı gostermedim. Hep herşeyini anlayışla karşıladım, tamamen özgür bıraktım. Al işte !! Hani desem hep sıktım, sıkboğaz ettim, tamam anlarım ama böyle özgür bırakan kız bulmuş.. Değerinin farkında değil. Siz siz olun bu kadar iyi olmayın !!
Son düzenleme: