Sevgilim benimle buluşmaktan hoşlanmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okadar yol onun icin degmiyorsa, seninde onun icin bir 5 yil daha harcaman degmez..

Belki çok acı fakat kabul et seni gerçekten sevmiyor. Bir ihtimal seninle evlenir ama seni sevmeyen birisiyle ömür asla geçmez. Evlenince çok kafana vurursun

İnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
O zaman, bir an evvel kendini geri çekmelisin.
İnsan sevdiği için dünyanın bir ucuna gider. Bu adam, köyden şehir merkezine gelmiyor.

Kocaman adam ailesinden izin almadan yaşadığı şehrin merkezine gelip sevgilisinle görüşemiyor mu? Onun canı görüşmek istemiyor besbelli. Kendine yeni bir yol çiz, sevgilin bir zaman kaybı. Üniversite ortamı kafasını karıştırmış, başka maceraların peşine düşmüş, seni de cepte tutmaya çalışıyor olabilir.

Bunları kendisine de söylüyorum ama ona göre bu bir sevgi göstergesi olamazmış. Biraz daha sabrtmeliymişim. Ayrilmak isteyince sanki o adam gidip yerine körkütük aşık birisi geliyor..
Alışmış seni cebinde tutmayanda o sebeple... nasıl olsa 2 güzel söze tav olacağını anlamış...
Bak gerçekten çok samimi söylüyorum kesin başka bir hayatı var İstanbul'da sen de kendine başka bir yol çiz kendine değer verenle ol böyle bir adamla gelecek planı yapılmaz...

"Sevgilim benimle buluşmaktan hoşlanmıyor" cümlesinden benim tek anladığım ortada ismen bir sevgililik olduğu ama fiilen iki yabancıdan farkınız olmadığıdır. İnsan yapabileceği en basit şey olan bir araya gelip zaman geçirme eylemini bile yapmaya üşeniyorsa, sevmiyordur, net. Zaten kırk yılda bir görüşme şansınız var, adam onu da kullanmıyor. Üstelik ayrı bir şehirde apayrı bir hayatı var. Bence sizi kenarda yedek olarak tutup, üniversite hayatında yapacağını yapıyordur,zira size bağlılığı yok.

sevgiliyken ki sorunlari 10 la carp evliligindeki sorunu gor . evlenince de surekli ilgisiz olacak. sana asla kendini degerli hissettirmeyecek.
seni sevmiyor kiymet vermiyor heyecan diymuyor. sadece aliskanlik ve buyuk ihtimal ideal es ozelliklerin oldugunu dusundugu icin evlenme adayı olarak gordugunden ayrilmak istemiyor

Sevgi emek ister ilgi ister saygı ister.
Sevgiliniz bunun neresnde anlamadım.
Sevdiğine emnmisiniz ?
Şuan sizi görmek için deli olmalydı.

Eski ilişkime benzettim :) okuduğumuz şehir aynırdı memleketlerimiz farklıydı, benim doğum günüm tatile denk gelirdi ve ben memleketimde olurdum. “6 saat yol gelmek istemedim, hediye de yollasam baban görünce belki bişey der” gibi saçççma salak sebeplerle doğum günüme gelmez hediye almaz gram hoşnut etmezdi. Görmek istemedim, bunlardan ilişki mi bitirilir diye düşünürdüm, pişman olur muyum derdim. O beni terketti

kendi hayatınıza bakın..ona hiç bişeye değmediğni gösterin...ne demek ya o kadar yola değmez...zor olur ama geçer..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…