İnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
O zaman, bir an evvel kendini geri çekmelisin.İnanin ben kendimi geri çeksem o daha fazla bırakır her şeyi, sanki ben yürütüyor gibiyim
belki biri bile vR senide elinde yedekte tutuyor hemen ayrıl biri bile yoksa seni sevmiyorMaalesef emin değilim
Alışmış seni cebinde tutmayanda o sebeple... nasıl olsa 2 güzel söze tav olacağını anlamış...Bunları kendisine de söylüyorum ama ona göre bu bir sevgi göstergesi olamazmış. Biraz daha sabrtmeliymişim. Ayrilmak isteyince sanki o adam gidip yerine körkütük aşık birisi geliyor..
o kadar yolu gelmeme degmez diyor..
Merhaba kizlar, sırf bunu sorabilmek icin yeni üye oldum. Benim beş yıllık bir sevgilim var. O İstanbul'da üniversite okuyor ben Erzincan'dayım sevglimin memleketi de burası...sevgilim tatillerde memleketine geldigi zaman bile görüşemiyoruz, ben merkezde oturuyorum onun evi köyde ve ailesine bahane bulmadan merkeze gelemiyor. bu yuzden aynı şehirde bile gorusmek yasak bizeBenim asıl canımı sıkan durum sevgilim görüşmek icin hic gayret etmiyor, o kadar yolu gelmeme degmez diyor.. bu benim için büyük sorun ama ona göre abartıyormuşum. Gerçekten seven insan bu kadar umursamaz olabilir mi Siz bir kadın gözüyle yorum yapin yardiminiza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?