Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadeceAyrıl.
Üzücü gerçek...Size zaten bildiğiniz ama görmezden geldiğiniz bir bilgi vereyim, seven insan dumanla bile haberleşme yolunu bulup iletişim kurmak ister. Bu kadar.
Sevgili olmanın manası ne ki ? Görüşmek vakit geçirmek paylaşmak . Adam bunu istemiyor, ne yapacaksınız ayrılmaktan başka. Beni sev vakit geçir ilgilen dediğinizde yapacak mı ? Flört ilgi bittiği an biter.Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadece
Bu sorunlara çözüm arayan cozum bulmasa bile affeder. Evlenir daha buyuk sorunlarla karsilasir çünkü daha once affedildigini bilen bir adam daha beterlerini yapar. Her seyi affetme bazi seyler affedilmez bazi seyler cabalarla olmaz itmeyle gitmez yürümüyorsa sen de orada birak ve yalniz yürü. Sonra daha cok aglama.Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadece
23Kaç yaşındasınız ?
Aslında her şeyin farkındayım ama kabullenmek zor. Kimse bu durumla karşılaşmak istemez. Soylediklerinizde haklısınız. Herkes kendince haklı. Ama bunca emek ve sevgiyi çöpe atmak zor geliyor. Değiştigini görmek beni çok üzüyor.Bu sorunlara çözüm arayan cozum bulmasa bile affeder. Evlenir daha buyuk sorunlarla karsilasir çünkü daha once affedildigini bilen bir adam daha beterlerini yapar. Her seyi affetme bazi seyler affedilmez bazi seyler cabalarla olmaz itmeyle gitmez yürümüyorsa sen de orada birak ve yalniz yürü. Sonra daha cok aglama.
Değiştigini görmek beni çok üzüyor ve durumu kabullenemiyorum sanırım. Sorunun ve çözümün ne olduğunu bilmeme rağmen buraya yazdım belki içimi rahatlatacak bir cevap gelir diye. Ama yok, herkes hemfikir maalesefNe yapabilirsin ki, ilgisi bitmiş adamı terk edecek degılsın heralde.
Boyle alttan ala ala razı gele gele, devam.
Bu sorunun cozumu yok, aslında sorun da degıl bu.Değiştigini görmek beni çok üzüyor ve durumu kabullenemiyorum sanırım. Sorunun ve çözümün ne olduğunu bilmeme rağmen buraya yazdım belki içimi rahatlatacak bir cevap gelir diye. Ama yok, herkes hemfikir maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?