Sevgilim benimle ilgilenmiyor

1 yıllık emek sonraki yıllarınız in yanında hiç kalır.

Iyı yönlerini değerlendirin . Emeği düşünmeyin.

Hemen ayril diyenlere anlam veremiyorum. Belki cok mesajlasmayı konusmayı sevmiyordur. Ben de öyleyim haberlesicem biraz konusucam bitiyor venim icin uzaktayken telefon elimde gezmeyi sevmem. Yanyanayken bir sorun yoksa bulusmak icin cabaliyorsa önemli olan o

Yanyanayken böyle bir problemimiz olmadı hiç

Bence şu dönemde bunlara çok takılmayın. Karantinada evdeyiz her günümüz birbirinin aynı ne konuşulabilir ki telefonda uzun uzun. Günlük olaylar desem olay bile yok doğrudürüst. Ne yedin ne içtin ne izledin. Özleminizi dile getirir buluşunca yapacaklarınızı konuşursunuz. Şu dönemde boşluktan siz de çok kuruyor olabilirsiniz. Biraz ona be kendinize mesafe bırakın. Bu sürecin sonunda hala aynıysa yapılacak belli

bu dönem bazı gerçekleri yakalamak için fırsat. sandıığnız kadar sağlam bir ilişki değildi belki de.

Ayril diyecegim ama kabul etmeyeceksin
Toparlarim saniyorsun ancak toparlamak iki tarafin da cabasiyla olur.
Toparlamak icin uzerine daha cok dustukce daha beter olur iliski.

Ayril diyecegim ama kabul etmeyeceksin
Toparlarim saniyorsun ancak toparlamak iki tarafin da cabasiyla olur.
Toparlamak icin uzerine daha cok dustukce daha beter olur iliski.
Ayrılığı kabullenmek kolay değil benim için, kim için kolaydır ki ?

Ayrılığı kabullenmek kolay değil benim için, kim için kolaydır ki ?
Ayriligi kabullenmek zor iyi bilirim. Hele ki bosanmis biri olarak. Ancak kabul etmek zaten oyle bir gunde falan olmuyor. Ayrilik acisini da bilirim. Ama olmuyorsa yurumeyen bir iliskinin yurumedigini de bilirim. Olmuyorsa olduramiyorsun. Tek tarafli olmuyor. Takla da atsan, amuda da kalksan olmuyor. Simdi o ilgisiz ya, sen iliskiyi toparlarim umidiyle daha cok saracaksin ona, daha cok arayacaksin, daha cok ustune duseceksin. Iste bu noktada karsi taraf kendini daha bir geriye cekecek. Neden bilmem bu hep boyle oluyor. Diyecegim ki kendini geriye cek, arama sorma. Ama kac gun taktiklerle yuruyecek bu is? O da bir sure ise yariyor, sonra yine eskisi gibi oluyor. Olmuyorsa olmuyor ya. Istersen sen de dene ve gor. Sadece uzatmalari oynarsin. Ve zaman kaybi. Isin kotu tarafi iliskinin suresi uzadikca ayrilmasi da zorlasiyor ve daha cok aci cekiyorsun.
Ha simdi diyorsun ki bilmem kac yillik emegim var ayrilamam. Ben kaybettigim yillarima degil kazanacagim yillarima bakarim. 12 yillik evliligimden ayrildim ben. 12 yil benim icin bir kaybedis degil, bir kazanc. Buyuk bir tecrube hic bir parayla satin alamayacagim. Ayriliklar da bir bitis degil ayrica, yeni bir hayata baslayis. Bakis acini degistirirsen hayat da degisiyor, inan bana.

Insan sevgiliyse su zamanda konusmayacaksa ne zaman konusacak. Evde herkes bunalmis durumda. Derdinin, sıkıntısının sevgilisi ile konusarak azalması, vakit gecirmesi, her seye rağmen mutlu olmasi gerekir. Su zor gunlerde yanimda olmayan (fiziksel olarak değil ruhen) yanimda olmayan adam defolsun gitsin bundan sonra da olmasin.

En büyük sorun bunu nasil yapacağımı bilememek galiba. Böyle konularda hep zorlanmisimdir. Şimdi konuyu nasıl açsam ne desem diye dusunuyorum

Siz aramayan soğuk davranın bence nasıl tepki verecek arayıp sormazsa hiç uğraşmayın seviyorsa o sizi arar konuşur kaybetmekten korkar...

Sevgilinizin iş yoğunluğunu ya da ektra bir yoğunluğu var mı onu bilmek lazım önce (sınavlara çalışma vs.)
Kpss ye hazırlanıyor ama ben onun ders çalıştığı zamanlarda konuşmak istemiyorum ki
Boş vakitlerinin hepsini de bana ayır demiyorum ama mesajlasirken maksimum 5 dakika sonra başka bir işine vakit ayırması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…