Aslında her şeyin farkındayım ama kabullenmek zor. Kimse bu durumla karşılaşmak istemez. Soylediklerinizde haklısınız. Herkes kendince haklı. Ama bunca emek ve sevgiyi çöpe atmak zor geliyor. Değiştigini görmek beni çok üzüyor.
Yanyanayken böyle bir problemimiz olmadı hiçHemen ayril diyenlere anlam veremiyorum. Belki cok mesajlasmayı konusmayı sevmiyordur. Ben de öyleyim haberlesicem biraz konusucam bitiyor venim icin uzaktayken telefon elimde gezmeyi sevmem. Yanyanayken bir sorun yoksa bulusmak icin cabaliyorsa önemli olan o
Demek ki mesajlasmayi cok seven biri değil. Gayet doğal bi durum.Yanyanayken böyle bir problemimiz olmadı hiç
Teşekkürler yorumunuz içinDemek ki mesajlasmayi cok seven biri değil. Gayet doğal bi durum.
Ayrılığı kabullenmek kolay değil benim için, kim için kolaydır ki ?Ayril diyecegim ama kabul etmeyeceksin
Toparlarim saniyorsun ancak toparlamak iki tarafin da cabasiyla olur.
Toparlamak icin uzerine daha cok dustukce daha beter olur iliski.
Ayriligi kabullenmek zor iyi bilirim. Hele ki bosanmis biri olarak. Ancak kabul etmek zaten oyle bir gunde falan olmuyor. Ayrilik acisini da bilirim. Ama olmuyorsa yurumeyen bir iliskinin yurumedigini de bilirim. Olmuyorsa olduramiyorsun. Tek tarafli olmuyor. Takla da atsan, amuda da kalksan olmuyor. Simdi o ilgisiz ya, sen iliskiyi toparlarim umidiyle daha cok saracaksin ona, daha cok arayacaksin, daha cok ustune duseceksin. Iste bu noktada karsi taraf kendini daha bir geriye cekecek. Neden bilmem bu hep boyle oluyor. Diyecegim ki kendini geriye cek, arama sorma. Ama kac gun taktiklerle yuruyecek bu is? O da bir sure ise yariyor, sonra yine eskisi gibi oluyor. Olmuyorsa olmuyor ya. Istersen sen de dene ve gor. Sadece uzatmalari oynarsin. Ve zaman kaybi. Isin kotu tarafi iliskinin suresi uzadikca ayrilmasi da zorlasiyor ve daha cok aci cekiyorsun.Ayrılığı kabullenmek kolay değil benim için, kim için kolaydır ki ?
Insan sevgiliyse su zamanda konusmayacaksa ne zaman konusacak. Evde herkes bunalmis durumda. Derdinin, sıkıntısının sevgilisi ile konusarak azalması, vakit gecirmesi, her seye rağmen mutlu olmasi gerekir. Su zor gunlerde yanimda olmayan (fiziksel olarak değil ruhen) yanimda olmayan adam defolsun gitsin bundan sonra da olmasin.
Kpss ye hazırlanıyor ama ben onun ders çalıştığı zamanlarda konuşmak istemiyorum kiSevgilinizin iş yoğunluğunu ya da ektra bir yoğunluğu var mı onu bilmek lazım önce (sınavlara çalışma vs.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?