Sevgilim benimle ilgilenmiyor

Evet böyle gerçekten. Sohbet etmek istemiyor ama birlikte yapabileceğimiz şeyler sunuyor. Uzaktan da birlikte yapabildiğimiz tek şey film izlemek. Artık yoruldum sanırım

Emek ve sevgiyi çöpe atamam diyip kendi hayatınızı uçurumdan atmayin.Değişimini erken yaşamış gene iyi.Evlendikten sonra olsa boşanmak daha yıpratıcı.Şanslısınız haberiniz yok.

Kusura bakmayın sert olucak ama, aynısı ekim ayında benim de başıma geldi. Saçma sapan seyleri bahane edip ilgisiz davrandı işte hergün ne konuşucağız gibi şeyler dedi ve iletişimi ben tamamen kestim. Adam istemiyorsa istemiyor. Geciniz hisleriniz bence çokta karşılıjlı değil. Sizi önemsemiş olsa illaki ilgisini sevgisini bellli eder.böyle çoluk çocuk saçmasında bir şey yazmadı.Önünüze bakın sevgilinin ilgilisi alakalısı makbuldur tabi cıvık cıvık ilgi alaka değil kastım

Evet böyle gerçekten. Sohbet etmek istemiyor ama birlikte yapabileceğimiz şeyler sunuyor. Uzaktan da birlikte yapabildiğimiz tek şey film izlemek. Artık yoruldum sanırım
Fazla ilgi bunaltır kendinize vakit ayırın karantina zamanı ben sevdiğim arkadaşımla bile ara ara konuşmuyorum yazışmıyorum sonra nasılsa yazışıyoeuz kopmuyoruz birbirimizden biraz vakit verseniz ara ara yazsanız kaybetme korkunuz olmasın

Kız arkadaşınızla sevgiliniz aynı değildir. Tabiki 7/24 kimse kimseyle konuşamaz ama bu kadarı da saçmalık.

Teşekkürler düşüncelerinizi paylastiginiz için. Haklısınız ne diyeyim

O çöpe atarken sen bi hışımla tutup çöpe düşmesin diye mi çabalayacaksın?
İnsan hayatta herşeye çoğu şeye emek veriyor
Misal bi tepsi börek yaptın tepsiyi beraber çıkarıyordunuz fırından ve ters devrildi yere yapıştı
O çünkü bırakacak gibi tutuyordu tepsiyi
Sen o börekleri yerden alıp yer misin? Azcık gurur yani.

İste. İlgilisi azalan türk erkeğini çok fazla ciddiye alıp emeklerimiziboşa çıkartmamak için cabalayanhep biz kadınlar oluyoruz.onlrsa canı nasıl isterse ona göre davranıp takılıyorlar.

İste. İlgilisi azalan türk erkeğini çok fazla ciddiye alıp emeklerimiziboşa çıkartmamak için cabalayanhep biz kadınlar oluyoruz.onlrsa canı nasıl isterse ona göre davranıp takılıyorlar.
Aynen hatta baktılar ki ilgisiz ve hödüklüklerine rağmen kadın gitmiyor
İyice "naparsam yapayım gitmez" diye düşünüyor iyice boşveriyor
Kadın kendini yıprattığıyla kalıyor

Aynen hatta baktılar ki ilgisiz ve hödüklüklerine rağmen kadın gitmiyor
İyice "naparsam yapayım gitmez" diye düşünüyor iyice boşveriyor
Kadın kendini yıprattığıyla kalıyor
Seven adam her şeyin güzel bir yolunu bulur sevmeyen ise kaçmanın yolunu..

Seviyor diye düşünüyordum
Seviyor ama konuşası yok öyle mi?

Söyle bi geri çekilip olaya dışardan bakın.

Mesela ben geldim konu açtım.
Diyorum ki.

"Sevgilim beni hic arayıp sormuyolar kızlar. Ben arayinca da kapatmanın derdine düşüyor. Hiç-bir paylasimimiz kalmadi" desem.

Ne düşünürsünüz. Adamin beni sevmediğini dusunursunuz. Çünkü sevmiyordur.

Seven insana rastlayinca anlayacaksınız.

Kalbinizi kirmak istemem ama... eşimle nişanlıyken tek izin günü pazardı.

Cumartesi isten çıkınca arabasiyla yola çıkıp pazar sabahi burda olurdu. 12 saatlik mesafe vardı...

Pazar günü birlikte geçirip pazar gece yola cikardi. Ve hic uyumadan işe giderdi.

Bilmem anlatabildim mi?

Bilemiyorum

Ama çözüm sende değil onda olmalı. Senlik bişey yok ki sen özledim konuşmak paylaşımda bulunmak istiyorsun ama o istemiyor. İstemeyene ne yapabilirsin ?
Önce konuşmak istiyorum ama ne desem bunda problem çıkaracak ne var diyeceğini düşünüyorum. Hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorum

Bence sırf şu süreçte ilgisiz davranıyor diye sevmiyor demek hiç mantıklı değil. Sevmiyor da olabilir tabi, ama kesinlikle sevmiyor diye birşey yok.
-canı birşeye sıkılmış olabilir içsel bir problemi vardır
-yüz yüze görüşüp buluşmayı çok seviyordur o yüzden de mesajlaşmaktan sıkılmıştır
-bir hareketiniz onu biraz sogutmus olabilir kendinizden ... Vs bir sürü şey sıralanabilir.
Ayrıca 1 buçuk seneden bahsediyoruz.
2 senedir sevgilim var ve onu gerçekten çok seviyorum. Birbirimizi bir gün görebilmek için 2 gece uykusuz kaldığımız yollarda geçirdiğimiz kaç gün oldu saymıyorum bile.
Ama şu karantina döneminde bizde pek mesajlaşmıyoruz. Yani yan yana olsak film izleriz, birlikte yemek yaparız, birbirimizi gülelim diye gıcık ederiz, dertlesiriz... Yani mesajlaşmak bunlara kıyasla pek ilgimi çekmiyor benim ve bu sevgilimle alakalı bir durum değil. Veya sevmediğim için sevgim azaldığı için olan bir durum da değil.
Bir de şuna değinmek istiyorum. Sevgilinizin çok üzerine gidiyorsanız bence biraz geri çekin kendinizi. Belki de biraz merak etmek istiyordur.

Hayır adı neden sevgili ki o zaman
Kusura bakmayın ama siz hiçte sevgili falan değilsiniz..
Konuşacak konu bulamamak ne demek
Şunu yaptım bunu ettim mi paylaşıyorsunuz komşu muhabbeti gibi.. ay çok sıkıcı...

Yani eğer bilerek yapılan bir soğukluk yoksa her dakika elde telefon liseli gibi konuşmak bana saçma geliyor. Karantina dönemindeyiz hemen hemen ger günümüz aynı, anlatacak bir şeyler bulamıyor olabilir. Bu sebeple ayrıl diyenler ilginç geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…