Evet böyle gerçekten. Sohbet etmek istemiyor ama birlikte yapabileceğimiz şeyler sunuyor. Uzaktan da birlikte yapabildiğimiz tek şey film izlemek. Artık yoruldum sanırımBirlikte vakit geçirebileceğiniz öneriler bulunur fakat bu kişinin sizinle konuşmaya gönlü yok gibi görünüyor.
Daha şimdiden böyle davranan da ileride sizinle hiç iletişim kurmaz.
Kısacası çaba göstermek sadece boş yere emek vermek olur.
Size de yazık.
Emek ve sevgiyi çöpe atamam diyip kendi hayatınızı uçurumdan atmayin.Değişimini erken yaşamış gene iyi.Evlendikten sonra olsa boşanmak daha yıpratıcı.Şanslısınız haberiniz yok.Aslında her şeyin farkındayım ama kabullenmek zor. Kimse bu durumla karşılaşmak istemez. Soylediklerinizde haklısınız. Herkes kendince haklı. Ama bunca emek ve sevgiyi çöpe atmak zor geliyor. Değiştigini görmek beni çok üzüyor.
Kusura bakmayın sert olucak ama, aynısı ekim ayında benim de başıma geldi. Saçma sapan seyleri bahane edip ilgisiz davrandı işte hergün ne konuşucağız gibi şeyler dedi ve iletişimi ben tamamen kestim. Adam istemiyorsa istemiyor. Geciniz hisleriniz bence çokta karşılıjlı değil. Sizi önemsemiş olsa illaki ilgisini sevgisini bellli eder.böyle çoluk çocuk saçmasında bir şey yazmadı.Önünüze bakın sevgilinin ilgilisi alakalısı makbuldur tabi cıvık cıvık ilgi alaka değil kastım1 buçuk yıllık bir ilişkim var. Salgın yüzünden ilişkimiz uzak mesafeye dönmüş durumda. Benimle çok fazla konuşmak istemiyor. Konuşurken hemen bir bahane buluyor başka işleri çıkıyor. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de konuşacak bir şey bulamıyorum diyor. Gün içinde sadece haberlesiyoruz şunu yaptım bunu yaptım diye. Özlüyorum birlikte vakit geçirmek istiyorum ama her seferinde aynı şey oluyor. Sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Fazla ilgi bunaltır kendinize vakit ayırın karantina zamanı ben sevdiğim arkadaşımla bile ara ara konuşmuyorum yazışmıyorum sonra nasılsa yazışıyoeuz kopmuyoruz birbirimizden biraz vakit verseniz ara ara yazsanız kaybetme korkunuz olmasınEvet böyle gerçekten. Sohbet etmek istemiyor ama birlikte yapabileceğimiz şeyler sunuyor. Uzaktan da birlikte yapabildiğimiz tek şey film izlemek. Artık yoruldum sanırım
Kız arkadaşınızla sevgiliniz aynı değildir. Tabiki 7/24 kimse kimseyle konuşamaz ama bu kadarı da saçmalık.Fazla ilgi bunaltır kendinize vakit ayırın karantina zamanı ben sevdiğim arkadaşımla bile ara ara konuşmuyorum yazışmıyorum sonra nasılsa yazışıyoeuz kopmuyoruz birbirimizden biraz vakit verseniz ara ara yazsanız kaybetme korkunuz olmasın
Arkadasla bence de aynı kefeye koyamayizKız arkadaşınızla sevgiliniz aynı değildir. Tabiki 7/24 kimse kimseyle konuşamaz ama bu kadarı da saçmalık.
Teşekkürler düşüncelerinizi paylastiginiz için. Haklısınız ne diyeyimKusura bakmayın sert olucak ama, aynısı ekim ayında benim de başıma geldi. Saçma sapan seyleri bahane edip ilgisiz davrandı işte hergün ne konuşucağız gibi şeyler dedi ve iletişimi ben tamamen kestim. Adam istemiyorsa istemiyor. Geciniz hisleriniz bence çokta karşılıjlı değil. Sizi önemsemiş olsa illaki ilgisini sevgisini bellli eder.böyle çoluk çocuk saçmasında bir şey yazmadı.Önünüze bakın sevgilinin ilgilisi alakalısı makbuldur tabi cıvık cıvık ilgi alaka değil kastım
O çöpe atarken sen bi hışımla tutup çöpe düşmesin diye mi çabalayacaksın?Aslında her şeyin farkındayım ama kabullenmek zor. Kimse bu durumla karşılaşmak istemez. Soylediklerinizde haklısınız. Herkes kendince haklı. Ama bunca emek ve sevgiyi çöpe atmak zor geliyor. Değiştigini görmek beni çok üzüyor.
İste. İlgilisi azalan türk erkeğini çok fazla ciddiye alıp emeklerimiziboşa çıkartmamak için cabalayanhep biz kadınlar oluyoruz.onlrsa canı nasıl isterse ona göre davranıp takılıyorlar.O çöpe atarken sen bi hışımla tutup çöpe düşmesin diye mi çabalayacaksın?
İnsan hayatta herşeye çoğu şeye emek veriyor
Misal bi tepsi börek yaptın tepsiyi beraber çıkarıyordunuz fırından ve ters devrildi yere yapıştı
O çünkü bırakacak gibi tutuyordu tepsiyi
Sen o börekleri yerden alıp yer misin? Azcık gurur yani.
Aynen hatta baktılar ki ilgisiz ve hödüklüklerine rağmen kadın gitmiyorİste. İlgilisi azalan türk erkeğini çok fazla ciddiye alıp emeklerimiziboşa çıkartmamak için cabalayanhep biz kadınlar oluyoruz.onlrsa canı nasıl isterse ona göre davranıp takılıyorlar.
Seven adam her şeyin güzel bir yolunu bulur sevmeyen ise kaçmanın yolunu..Aynen hatta baktılar ki ilgisiz ve hödüklüklerine rağmen kadın gitmiyor
İyice "naparsam yapayım gitmez" diye düşünüyor iyice boşveriyor
Kadın kendini yıprattığıyla kalıyor
Seviyor diye düşünüyordumSeven adam her şeyin güzel bir yolunu bulur sevmeyen ise kaçmanın yolunu..
Ama çözüm sende değil onda olmalı. Senlik bişey yok ki sen özledim konuşmak paylaşımda bulunmak istiyorsun ama o istemiyor. İstemeyene ne yapabilirsin ?Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadece
Seviyor ama konuşası yok öyle mi?Seviyor diye düşünüyordum
BilemiyorumSeviyor ama konuşası yok öyle mi?
Söyle bi geri çekilip olaya dışardan bakın.
Mesela ben geldim konu açtım.
Diyorum ki.
"Sevgilim beni hic arayıp sormuyolar kızlar. Ben arayinca da kapatmanın derdine düşüyor. Hiç-bir paylasimimiz kalmadi" desem.
Ne düşünürsünüz. Adamin beni sevmediğini dusunursunuz. Çünkü sevmiyordur.
Seven insana rastlayinca anlayacaksınız.
Kalbinizi kirmak istemem ama... eşimle nişanlıyken tek izin günü pazardı.
Cumartesi isten çıkınca arabasiyla yola çıkıp pazar sabahi burda olurdu. 12 saatlik mesafe vardı...
Pazar günü birlikte geçirip pazar gece yola cikardi. Ve hic uyumadan işe giderdi.
Bilmem anlatabildim mi?
Önce konuşmak istiyorum ama ne desem bunda problem çıkaracak ne var diyeceğini düşünüyorum. Hakliyken haksız duruma düşmek istemiyorumAma çözüm sende değil onda olmalı. Senlik bişey yok ki sen özledim konuşmak paylaşımda bulunmak istiyorsun ama o istemiyor. İstemeyene ne yapabilirsin ?
Iyi de sevgiliniz sizi sallamıyor ki.Ne diyelim bu durum da?Ayrılmak istemiyorum bir çözüm ariyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?